icon

Aké vlastnosti by mala mať dospelá žena?

29. jún 2025

Mne priateľ stále hovorí že som ako decko

Strana
z2
letfenixa
30. jún 2025
@anonym_autor

@pleja no a to som si myslela že v pravom vzťahu ma priatel povinnosť odviesť do nemocnice partnerku za kazdych okolnosti a tak hovorim to aj svojmu priateľovi či to je tá rozmaznanost ?

@autorka odviezť do nemocnice za každej okolnosti? Robíš to aj ty preňho?

miadi
30. jún 2025

Odkaz mu ze dospely muz nema dieta s priatelkou ale s manzelkou. Nema problem dat zene liek poriesit pradlo a dieta . ( aj ked ten liek by si si mohla aj sama dat)

autor
30. jún 2025
@miadi

Odkaz mu ze dospely muz nema dieta s priatelkou ale s manzelkou. Nema problem dat zene liek poriesit pradlo a dieta . ( aj ked ten liek by si si mohla aj sama dat)

@miadi no áno ale ja som mala taku zimnicu že som nevedela ani vstať z postele

domkakvet
30. jún 2025

Je samostatna, vie fungovat sama aj socialne a aj financne. Nepotrebuje aby sa o nu niekto staral, to vsak neznamena, ze partner sa nepostara, ale budes sa vediet zariadit aj bez neho.

miadi
30. jún 2025

Ok tak sa nezamyslaj nad sebou ci ty si dost dospela ked tvoj partner ma hnet problem ked od neho nieco potrebujes ked si chora . Bez frflania by to neslo ? Pomoct ti ? Domacnost a dieta su aj jeho .

nelka93
1. júl 2025
@larinka552

Je chyba, ze je iba priatel, nie manzel. Ale inac ano ak je dovod nemal by mst problem odviezt do nemocnice, normalna vec.

@larinka552 žiadny pricetny chlap si takú ženu nevezme za manželku. Preboha ved ta žena nevie ani komunikovať ako dospela

motylik2559
1. júl 2025

Ahoj, no z tvojich odpovedi mi pride, ze prispevok napisala bud pubertiacka 14nastrocna, alebo ozaj jedna rozmaznana zenska, prepac. Ako odpoved na komentar dat "fúha" sa ti zda dospele?😂🤦‍♀️ Pre mna si fúha ty v tvojom veku🤷‍♀️ Vies, aj keby si mala neviem ake zazemie v minulosti, ale mas preboha dieta a domacnost. Kazda jedna zena nepadla mudra z neba a aj ta co by mala na zaciatku tolko skusenosti co ty, tak by sa to snazila zmenit-ucila by sa varit, popratat domacnost stale lepsie a lepsie, ist na nakup aj bez auta, ked nemate obchod daleko-vies kolko mamiciek tak chodi,ze aj ked 30min cesty, tak idu busom aj skocarom kludne do najblizsieho centra,kde nakupia vsetko potrebne? Ked je dieta chore ist s nim k lekarovi. Dieta ma inak kolko rokov?- nemoze byt uz v skolke a ty v praci? Ok, ked ti je zle,ze nevies vstat z postele a vsetko ta boli od teploty, tak vtedy by mal priatel pomoct. Ale nezneuzivas aj obcas situaciu? -tam ta pichne tak nemozes, tam ta zaboli tak zas nemozes...na mna presne takto posobis aj z tvojho vyjadrovania. Ze si uplne nesebestacna a nezodpovedna...a ze cakas,ze 3/4veci spravi tvoj priatel za teba a to predpokladam este aj do prace chodi. Zamysli sa vazne nad sebou, na internete mas kopec navodov a videi co sa ako robi, vcetne varenia a prestan byt leniva ako vos. Keby ta priatel opustil, tak prezijes vobec na tomto svete? ved dost mozne,ze keby priatel podal potom na sud do opatery vase dieta, tak mu ho aj prisudi, ked on spomenie,ze sa nevies ani o seba a domacnost postarat, ci ist do prace aspon ma pol uväzok🤦‍♀️ Myslis,ze sud by zveril dieta takej zene? Prepac za moje riadky, ale je na case, aby si vyliezla zo svojej rozmaznanej ulity a zacala so sebou nieco robit🙏 Mimochodom, myslis,ze deti, ktore zili napr v detskom domove padli ucene z neba? - kamoska ma taku znamu a by si sa cudovala ako sa v zivote zacala obraciat po tom ako uz v decaku nemohla ostat! Ty si ozaj asi ani nic nevazis. Ak som sa v niecom zmylila, kludne povedz, ale na mna z tvojho prispevku a reakcii posobis presne takto...este aj komunikacia, odpovede na komentare 0 bodov🤷‍♀️

viera012345
3. júl 2025

Nuž,kedysi sa vravelo,ze žena drží 3 rohy domu a muž jeden.Obrazne povedané, zena mala veľa uloh a zodpovednosti....v dnešnej dobe ešte sa k tomu pridalo,ze sa spolupodieľa na financovaní domácnosti/zarába/.Ste asi ešte mladá,nemajte obavy, všetko sa naučíte a zvládnete natoľko,ze budete schopná v prípade potreby fungovať aj sama s dieťaťom

margotka17
3. júl 2025

Tak nám teda napíš, čo si vyštudovala? Si na materskej, keď neracujes? Či len tak si povedala, že do práce nepôjdeš? Vieš uvariť aspoň nejaké kompletné menu pre 3-4 clenmu rodinu? Roztriedit prádlo do práčky, spraviť nákup, ísť na úrady niečo vybaviť, banky zriadiť účet? No a nenapadlo ťa mať konečne vodičák? Bola by si nezávislá, sadnes do auta a ideš kam potrebuješ? Rozmýšľam, že ty možno ani nebudeš rozmaznana, ale skôr lenivá. V tvojom veku chce každá baba ísť do predu, posúvať seba a svoju rodinu, ty nie, tebe je dobre takto? A áno, občas aj zdravému človeku je tak zle, že mu ten druhý uvarí čaj, jedlo a dohliadne na neho. No o pár dní je to opäť v pohode a znova funguje.

Strana
z2