icon

Aké ženy chcú muži ?

prosimopomoc
17. máj 2026

Úvaha na večer
Naozaj chcú muži ženy, ktoré sa hrajú na neschopné a nevedia si ani natankovať auto, zájsť do servisu a podobne? Všade sa píše o tom, aby bola žena víla a nechala všetko na mužovi. Nikoho nepriťahuje slečna nezávislá, s ktorou nemajú muži ,,robotu''?
Zaujímal by ma názor mužov, nie žien. Každý tábor si bude obhajovať to svoje.

Strana
z3
anonym_f631e6
21. júl 2026
@vevesh

@prosimopomoc najvacsi zabijak pre muza je, ked je zena mudrejsia ako on- a to nemyslim ironicky, ale ako fakt. Zvysok je take klise, ze sa da s tym zit- ci uz je sebestacna alebo nie, je dost jedno, len aby nemala rozumovo na viac. A toto sa niekedy neda zistit hned.

@vevesh Ja som mudrejsia od muza. Nema s tym problem. Ale ja sa nad nim v tomto nevyvysujem.

vevesh
21. júl 2026
@anonym_f631e6

@vevesh Ja som mudrejsia od muza. Nema s tym problem. Ale ja sa nad nim v tomto nevyvysujem.

@anonym_f631e6 tak aj mam dost vysoke iq a priemerny muz vzdy odo ma odstupil tak 2 kroky dozadu, ked sa dozvedel, kde-co studujem-robim-viem. Ja som v tomto hladala "seberovneho", lebo ja by som to v takom vztahu nedala (co som ale az vekom zistila, za mlada som az tak daleko neuvazovala, vsak mierne odchylky nie su prekazky vo vztahu🙃🫣🫣 ). Na kratky cas sa to da, ja som vo svojom okoli nenasla vztah, kde by chlap "vydrzal", ze zena je mudrejsia ako on...😏😏😏

anonym_f631e6
21. júl 2026
@vevesh

@anonym_f631e6 tak aj mam dost vysoke iq a priemerny muz vzdy odo ma odstupil tak 2 kroky dozadu, ked sa dozvedel, kde-co studujem-robim-viem. Ja som v tomto hladala "seberovneho", lebo ja by som to v takom vztahu nedala (co som ale az vekom zistila, za mlada som az tak daleko neuvazovala, vsak mierne odchylky nie su prekazky vo vztahu🙃🫣🫣 ). Na kratky cas sa to da, ja som vo svojom okoli nenasla vztah, kde by chlap "vydrzal", ze zena je mudrejsia ako on...😏😏😏

@vevesh moj je tiez napriemerny. ale nie tak ako ja.

vevesh
21. júl 2026
@anonym_f631e6

@anonym_f631e6 ked su 2 nadpriemer a jeden "viac" sa to asi da. Ale take, ze nadpriemer zena a priemer muz je podla mna velmi rizikova kombi, ktora nevydrzi...

vevesh
21. júl 2026
@anonym_f631e6

@anonym_f631e6 ked su 2 nadpriemer a jeden "viac" sa to asi da. Ale take, ze nadpriemer zena a priemer muz je podla mna velmi rizikova kombi, ktora nevydrzi...

Strana
z3