icon

Ako a kam odísť od chlapa, keď nemám kam ísť?

24. apr 2023

Zdravim, v skratke napíšem o čo ide...som rozvedená a znovu som sa vydala za debila, samozrejme sa to ukázalo až neskôr....pri Tom druhom som si naozaj dávala už pozor a aj tak zase smola..mám jedno 11 ročné dieťa a druhe 6 mesačne...ak nemám peniaze okrem rodičovského a bohužiaľ ani kam s deťmi ísť naozaj je jediná možnosť len azylak? Ak nemám rodinu ktorá by mi pomohla? Viem že fungujú aj centra ktoré pomôžu mamičkám no určite to nie sú tie azylove domy...počula som že vedia poskytnúť aj byt alebo garsónku...peniaze na nájom by som mala...ďakujem za rozumné rady

Strana
z6
doriiis
24. apr 2023

Však keď máš peniaze na nájom,prečo nejdeš do normálneho podnájmu?

zmrzlinka2021
24. apr 2023

A vo vás byt? Máte ho kúpený spoločne?

bublinka1426
24. apr 2023

zeny zeny...nepoucitelne....😨
na obecny urad si sa bola pytat?

autor
24. apr 2023

@doriiis za jednoizbak pýtajú 450 v mojom meste a toľko zas až nemôžem davat

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
autor
24. apr 2023

@bublinka1426 áno nepoučiteľne...načapala som ho s kamarátkou keď som sa vrátila z nemocnice s bábätkom pred týždňom...mám fakt pocit že mi pukne srdce od žiaľu a to doslova tak prosím nehovor mi že som nepoučiteľna keď hovno vieš...na obecnom mám žiadosť a žiadna odpoveď ani záruka že to bude čím skôr ..skôr neskôr jak skôr a čaká sa dlhé mesiace aj roky...ale ďakujem za radu !!!!!!!!!!!!!!!

zmrzlinka2021
24. apr 2023

A byť kde ste bývali, je iba jeho?

autor
24. apr 2023

Baby ešte raz....je možnosť aj nejaká iná že mi vie niekto pomôcť okrem azylu?

autor
24. apr 2023

@zmrzlinka2021 áno iba jeho...

bublinka1426
24. apr 2023

viem tri velke hovna, mam svoje odzite a to akos a vyjadrujes hovori za vsetko - vela stastia.

iv007
24. apr 2023

Skus vygooglit nejake organizacie co by pomohli s ubytkom, pripadne zdielane byvanie s niekym vyjde lacnejsie. Blba situacia🙄

autor
24. apr 2023

@bublinka1426 áno uraz sa ešte ty...choď choď preč z diskusie áno dobre spravíš

tosomja
24. apr 2023

Máš Rp, rodinné prídavky. Plus žiadaj výživné neviem, či to obe sú jeho, či s dvomi ich máš. Tak od každého, s kým máš deti, pýtať výživné. A sú rôzne ubytovne, podnájmy. Zadarmo ti nič nedajú.

0silvia0
24. apr 2023

Skusit sa spojit so zenou podobneho osudu a ist do jedneho bytu. Pomoct si navzajom.

januska12323
24. apr 2023

Ostaň s ním kým našetríš na nájom, pýtaj výživné a výživné na manželku, neviem či máš ešte aj na niečo iné nárok. No a hľadaj keď aj garsónku.

iv007
24. apr 2023

@januska12323 pise ze ma nasetrene ale 450 sa jej zda vela za byvanie.Mimochodom kto dnes prenajme garzonku matke s 2 detmi? Ty by si?

lucka_ke
24. apr 2023

a musíš odísť? nedokážete bývať ako spolubývajúci kým si niečo nájdeš? však nech sa stará keď splodil dieťa, viem o OZ pre týrané ženy, ale ak ťa netýra oni ti nepomôžu...

larisa
24. apr 2023

Veď , ak máš rodičov skús ich poprosit o pomoc.

bublinka1426
24. apr 2023

a pokial on je ten debil, pekne tam ostan . ak mozes tvar sa ze OK a nasetri si. mozno sa ti podari medzicasom daco ziskat od obecaku a minimalne budes mat peniaze na najom...a neobvinuj mna , za to ze mas spackany zivot. mne je vzdy luto hlavne tych deti.
ty mysli teraz na ne, a nie na svoju hrdost. ak mozes ostat tam byvat...a nasetri si.
ty sa snim musis dohodnut. on spravil chybu nech ustupi a mate spolu dieta. na to treba mysliet. na obe deti
je to hajzel ale mysli na deti.
a viem ze je to narocne.

deti95060810
24. apr 2023

tu je jedna pani ktorá pracuje v azyláku, alebo má proste matky s deťmi...
felinda - napíš jej, uvidíš čo ti odpíše...možno niečo poradí...

autor
24. apr 2023

@lucka_ke nie nemôžem s ním byť už teraz je to utrpenie sa naňho dívať...vy by ste vydržali bývať s takýmto človekom?

deti95060810
24. apr 2023

inak blbá situácia - nachytáš chlapa s kámoškou... si za celý čas nevidela jeho sklony? to asi nebolo len tak z dlhej chvíle u nich dvoch - kto vie ako to dlho spolu ťahajú...

tosomja
24. apr 2023

A koho je ten byt?

autor
24. apr 2023

@bublinka1426 o akej hrdosti píšeš? Tak ja som hrdá že chcem odísť od chlapa čo má hnusne podviedol a ešte aj krátko po pôrode áno? Vieš čo už nereaguje na teba

jamimo
24. apr 2023

trošku to máš pomýlené, azyl, azylák, slúži pre žiadateľov o azyl, utečencov. Ty potrebuješ pomoc v podobe Krízového centra pre matky s deťmi. Neviem odkiaľ pochádzaš, určite prvý krok smer UPSVaR, odbor sociálnych vecí a rodiny, prípadne SPODaSK (sociálno-právna ochrana detí a sociálna kuratela), budú ťa smerovať...
Nerob si ilúzie, mnoho miest a obcí nemá sociálne byty, prípadne ich má veľmi málo, alebo náklady naň vôbec niesú sociálne súcitiace... Napísala si málo, si vydatá ok, máte spoločný majetok? Čo v prípade rozvodu? BSM? A čo otec z 1 vzťahu, akú má vyživovaciu povinnosť, máte striedavú starostlivosť atď...? Posielam na ilustráciu pomoci link
http://www.kmotricky.sk/potrebujem-pomoc/
https://branadozivota.sk/o-nas-dpc-znb/
https://centrumslniecko.sk/o-nas/utulok-bezpecn...

autor
24. apr 2023

@deti95060810 no mala som rizikové tehotenstvo bola som 4 mesiace v nemocnici...žiaden sex nebol...vraj ona jeho zviedla a nevedel sa ubrániť a strašne ho to mrzi no ja odpustiť neveru nedokazem

dilino
24. apr 2023

Z akeho si mesta.

ajana
24. apr 2023

Veľa žien odpustí...ono to samostatné staranie sa o deti je asi oveľa horšia voľba......

autor
24. apr 2023

@ajana ja to nedokážem bohužiaľ....

bublinka1426
Odpoveď bola odstránená
Strana
z6