Ako a kde ľudia hľadajú milenky/milencov?
Minule som sa zamyslala nad tym, kde si ludia v manzelstvach najdu milenku, milenca. Realne si to neviem predstavit. V obchode? Po ceste z práce? Na internete?
Nikoho si nehladam, mna to len fskt zaujima,kde na to ti ludia natrafia a ako sa potom daju do reči...ze to skonci az takto.
Ak mate skusenost, napiste , kludne pod anonymom :D
Myslím, že dnes to bude najmä ten internet a ešte by som tipla, že dosť často v práci
Keby chcem silou mocou milenca, najdem si ho aj pocas kocikovania 😅😅
treba si uvedomit, ze netreba nic hladat. vsetko to pride ako na tacke
v práci, v obchode, popr. ti zavolá tak ako mne riad. školy že či nehľadám vzťah. 😨 som skoro onemela.
napriklad v robote
@anonym_b16063 a ked pracujes v zensom kolektive?
v práci, v obchode, popr. ti zavolá tak ako mne riad. školy že či nehľadám vzťah. 😨 som skoro onemela.
@anonym_f2a61d prosím?😆😆
@anonym_autor Ja co poznam pripady tak hlavne v praci alebo na nejakej akcii s partiou.
treba si uvedomit, ze netreba nic hladat. vsetko to pride ako na tacke
@anonym_40387d aha, no ked to tak vezmem, mna sa minule pytal sused ci je moja vekova kategoria 😆
V rodine čo si našiel/našla vedľa v dome
Keby chcem silou mocou milenca, najdem si ho aj pocas kocikovania 😅😅
@evcagabi tak ty si asi ina sexica 😆mne sa to pri kocikovani nestalo a ani by sa nestalo
Myslím, že dnes to bude najmä ten internet a ešte by som tipla, že dosť často v práci
@lindous a ked ma muz v práci len muzsky kolektiv a zena zensky?
@anonym_autor Ja co poznam pripady tak hlavne v praci alebo na nejakej akcii s partiou.
@marianarem no na akciach sa to aj da cakat,ked sa tam popija
Myslela som si, že väčšinou v práci a na internete. Ale v mojom okolí to bolo prevažne na detskom ihrisku 🤣 môj muž tam ma preto zákaz🤣 (ftip)
Bolel ma chrbat, isla som k nemu cvicit. A ďalší obchodný zástupca ktorého som stretla vramci práce a napísala som mu 😆
@anonym_b16063 a ked pracujes v zensom kolektive?
@anonym_autor tak vyberas z toho co kolektiv ponuka... No a uz tu nie je Katka Ocelova, ty by ti vysvetlila, ze na teambuildingoch a sulozi hore dole, kazdy s kazdym, takze ziadaj aby aj u vas take zorganizovali, nech to v kolektive "ozije"
@anonym_autor pokial nezijes v dzungli, tak myslim, ze kdekolvek. na ihrisku su vzdy oteckovia. ja chodievam s mladsou dcerou k speci pedagogicke a pravidelne sme sa minali s jednym rozvedenym oteckom.raz prsalo, nemala som dazdnik, zviezol ma do OC, ze ci nejdeme na kavu, kym cakame na deti. sli sme. ja stastne vydata, vo vsetkej pocestnosti, ze pokecame o detoch. on to pochopil inak, tak viackrat kava nebola. v praci mam dvoch kolegov, co z nich az krici, ze by chceli milenky. len obaja posobia tak zufalo, ze to podla mna kazdu zenu dostatocne odpudi.
Celu karieru robim v technickych firmach, je tam minimum zien. V kazdej jednej som mala napadnikov. Aj slobodnych, aj zenatych.
Po zdorazneni, ze som zadana/ vydata/ mam deti vacsina povie nieco v zmysle: mne to nevadi/ ja nie som ziarlivy/ ved tvojho muza s nami nevolam.
@anonym_autor V praci,na internete a podobne. Ja sa pohybujem v stavebnom sektore a teda keby som chcela milenca,nemam problem si najst. Chlapi sa sami ponukaju. Je to az otrasne ako ludia funguju.
@anonym_40387d aha, no ked to tak vezmem, mna sa minule pytal sused ci je moja vekova kategoria 😆
@anonym_autor vidis ani internet netreba a si vtom 😉
osobne keby som potreboval viac miliniek ako jednu, tak vtedy pouzijem internet, ale na to nemam cas ani peniaze 😉
Ti čo si ich hľadajú cielene , tak podľa mna najviac na nete , alebo večer v baroch . Tí , čo za to chudáci “nemôžu “ , tak najväčšia pravdepodobnosť asi v práci
@anonym_autor na pokeci. A sme spolu už veľa rokov 😄 už nie ako milenci, ale manželia.
@anonym_autor tak vyberas z toho co kolektiv ponuka... No a uz tu nie je Katka Ocelova, ty by ti vysvetlila, ze na teambuildingoch a sulozi hore dole, kazdy s kazdym, takze ziadaj aby aj u vas take zorganizovali, nech to v kolektive "ozije"
@viestta toto isté hovoria o pobyte v kúpeľoch
@anonym_autor mám manžela, sme spolu 17 rokov cca. Ale v práci ma veľmi priťahuje kolega, neviem si pomôcť..on tiež ženatý. Myslím, že obaja tam cítime to napätie medzi nami. Žiaľ v manželstve to neklape, intimita žiadna, tak aspoň fantázia pracuje…
@anonym_autor Čo kde ho nájdu?! Ale mne vŕta hlavou, kde si nájdu čas na milenca, milenku popri práci, deťoch, rodine,koníčkoch.
Hocikde to moze nastať. Kvoli mne raz z jedného spoja vystúpil muž ked ma zbadal, mal len 2 minúty, ale musel sa ist so mnou zoznámiť . Sme od seba cca 300km , ale on ma našiel znova. V praci ,sused/a, ihriska, reštiky, obchody, kdekolvek to ide . Co sa ma stat stane sa. Keby som chcela mam každý den iného. Nie preto ako vyzerám, ale preto, ze muži su veľmi jednoduchí a konajú dosť pudovo. Je to až nechutné.
Hocikde
Poznám otecka, čo zbalil učiteľku v škôlke kam chodil pre deti, iný zas mamičku v škôlkárskej šatni
na internete.Ale nie cez zoznamku.Tá platforma bola určená len na pokec,každý tam mal svojho avatara a mohol sa prechádzať po meste,sedieť v kaviarni a s hocikým sa baviť.
Hocikde, už má piekol Kurier, sused, pracovnik poistovne,… ale muž mi povedal, že to je mnou, že som usmievavá a komunikatívna a chlapi si potom myslia, že s nimi flirtujem a chcem ich, čo nie je pravda, len som mila (ale nielen na chlapov, ale aj na ženy, na deti, seniorov, zvierata,..)… keď im na pozvanie reagujem, že som vydata, velakrat je reakcia, že im to nevadi, na čo poviem, že ale manželovi by to vadilo😀

napriklad v robote