icon

Ako a kde nájsť životnú lásku?

13. júl 2025

Som 10 rokov sama s deťmi. S mužom nežijeme, je alkoholik. Ťažko sa v dnešnej dobe hľadá láska aj zdravým ľuďom. Ja mám však schizofréniu. Myslíte, že by mal niekto o mňa záujem, keď veľa vecí v dôsledku mojej diagnózy nevládzem robiť? Je mi koľkokrát veľmi ťažko. Cítim sa sama, opustená, nepochopená. Z každej strany sa na mňa váľajú samé problémy. Je to už nad hranicou únosnosti. Máme finančné ťažkosti, pretože môj muž už 4x neuhradil výživné. Z každej práce ho po dvoch týždňoch vyhodia. Podala som na neho v marci aj trestné oznámenie, ale vôbec nič sa nedeje. Na exekútora peniaze nemám. Posledné týždne všetci hladujeme, pretože z môjho invalidného dôchodku po zaplatení nájomného a internetu už na stravu zostane len veľmi málo. Som zo všetkého veľmi vyčerpaná. Minulý rok sa mi zhoršil zdravotný stav a bola som hospitalizovaná. Neviem už, čo mám robiť. Hľadala som si nejakú prácu, ale nikto ma nechce zamestnať, keďže som ZŤP Teraz ani nemôžem ísť robiť, lebo mám kalcifikáty v ramene a v členku a je to dosť bolestivé. Do ramena mi dali injekcie a s členkom som bola na RTG terapii. Teraz budem chodiť na rehabilitácie.

autor
20. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor otec bil mamu...pekný vzor...len aby nebol sám preto, že je sám agresívny...a s tým kúpaliskom to je riadna blbosť...na kúpaliska chodím a ani raz som tam nevidela ženu hore bez...

@earlgrey ja tiez nie, ale on píše, že u nich videl veľakrát, že si žena dávala dole vrchnú časť plaviek. Píše, že on je kludnej povahy a so všetkým je zmierený, že je silná osobnosť. A tí rodičia jeho že sa veľmi často hádali za hlúposti, že otec je cholerik.

greengirl
20. júl 2025
@anonym_a2fb0c

@greengirl toto si myslela sarkasticky, ci si si potrebovala do @earlgrey rypnut?
"Nechces vymenit barana za nieco lepsie? Vidim, ze mas velky potencial"
Ved ti uz 5x pisala, ze je so svojim baranom spokojna, preco by ho mala vymienat kvoli tomu, ze ty si napisala a tvrdis, ze baran nie je ok znamenie?

@anonym_a2fb0c hmm, asi to znelo sarkasticky. Ale ja sa venujem synastrii ked tak, nie konktretnym znameniam. Ale earlgray us poznam z MK, takze si ju doberam...

greengirl
20. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor otec bil mamu...pekný vzor...len aby nebol sám preto, že je sám agresívny...a s tým kúpaliskom to je riadna blbosť...na kúpaliska chodím a ani raz som tam nevidela ženu hore bez...

@earlgrey bola si v Cunove alebo Rusovciach? Tam je 50% zien obnazenych.

greengirl
20. júl 2025

Toto je debata, nechcete sa stretnut vsetci online cez kameru?

autor
20. júl 2025

@anonym_autor baby, ten panic je ešte viac mimo chudák, ako ja. Ja sa bojím rozviesť, že skončím v pekle. Môj muž bol môj prvý, jediný a posledný. Nikdy som ho nepodviedla. Ale tento chlap sa boji aj masturbovať, že je to veľký hriech. Že niekedy sa neudrží a robí to aj 3x po sebe. Písal mi o nejakej žene, čo bola na spovedi a farár sa jej pýtal, či pri sexe z vlastným mužom bola dole. Ona, že hore a že aj to je hriech. Napísala som mu, že je to celé choré a farár bol asi úchyl. Ešte aby mi cirkev diktovala aku polohu máme robiť, ako často sa máme milovať, no des a hruza. Napísala som mu, že celú cirkev neuznávam. Ale v Boha verím. Podľa mňa cirkev a viera v Boha sú dve úplne odlišné veci. Chudák chalan.

anonym_a2fb0c
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor baby, ten panic je ešte viac mimo chudák, ako ja. Ja sa bojím rozviesť, že skončím v pekle. Môj muž bol môj prvý, jediný a posledný. Nikdy som ho nepodviedla. Ale tento chlap sa boji aj masturbovať, že je to veľký hriech. Že niekedy sa neudrží a robí to aj 3x po sebe. Písal mi o nejakej žene, čo bola na spovedi a farár sa jej pýtal, či pri sexe z vlastným mužom bola dole. Ona, že hore a že aj to je hriech. Napísala som mu, že je to celé choré a farár bol asi úchyl. Ešte aby mi cirkev diktovala aku polohu máme robiť, ako často sa máme milovať, no des a hruza. Napísala som mu, že celú cirkev neuznávam. Ale v Boha verím. Podľa mňa cirkev a viera v Boha sú dve úplne odlišné veci. Chudák chalan.

@anonym_autor no fiha, vy vediete teda debaty, taki neposkvrneni obaja a aki otvoreni😄

autor
20. júl 2025
@anonym_a2fb0c

@anonym_autor no fiha, vy vediete teda debaty, taki neposkvrneni obaja a aki otvoreni😄

@anonym_a2fb0c ja som mu pred pár dňami napísala, že sme dvaja blázni, čo sa dlho hľadali.

greengirl
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ja som sice necitala komplet debatu na tomto fore, ale poviem ti, proste niektori ludia si vybrali cestu duchovna. A taku celkom striktnu cestu duchovna. On sa snazi nasledovat tie nabozenske pravidla. Ja to akoze chapem. Co sa tyka sexu, je to narocne pre tych muzov zit v celibate. A su naozaj aj nadrzani niektori... Cize treba ratat vzdy s tym, ze aj v duchovnej sfere su nenormalni ludia. Mne sa nezda az taky divny ten chalan, ale je fakt, ze je mladsi o dost a aj ta vzdialenost. Ale vidim, ze ste ci celkom blizky. A to je celkom fajn. To, ze nema rad zeny hore a dole bez na verejnosti, je to uplne normalne. Ked videl, ako jeho otec bije mamu, tak proste utiekol do toho duchovna. Je to jeho zavislost, kazdy ma nejaku zavislost. A pozri, ty vies, akeho muza si mozes dovolit, lebo kazdy zijeme v istom boxe. Treba asi hlavne utrafit niekoho v podobnom boxe. Myslim tym, fyzicky vzhlad vs financne zabezpecenie vs celkove zdravie vs povaha vs vek. Ja sa teda snazim utrafit na zoznamke niekoho rovnocenneho v tom mojom boxe. Kazdy ma svoj osud. Ja by som ti aj odporucila vela fajn muzov zo zoznaky a aj osobne zo zivota, ale fakt je, ze kazdy mame svoje vyzarovanie a to musi navzajom proste sadnut. Mna fascinuju bohati na zoznamkach, ale su uz uplne mimo boxu. Ina realita proste. Drzim palce a uz to citim tak, ze by som si aj zrusila komplet tento moj profil greengirl, lebo uz mi prerasta cez hlavu toto socialne forum... Este raz, vela zdaru a drzim palce!

autor
20. júl 2025
@greengirl

@anonym_autor Ja som sice necitala komplet debatu na tomto fore, ale poviem ti, proste niektori ludia si vybrali cestu duchovna. A taku celkom striktnu cestu duchovna. On sa snazi nasledovat tie nabozenske pravidla. Ja to akoze chapem. Co sa tyka sexu, je to narocne pre tych muzov zit v celibate. A su naozaj aj nadrzani niektori... Cize treba ratat vzdy s tym, ze aj v duchovnej sfere su nenormalni ludia. Mne sa nezda az taky divny ten chalan, ale je fakt, ze je mladsi o dost a aj ta vzdialenost. Ale vidim, ze ste ci celkom blizky. A to je celkom fajn. To, ze nema rad zeny hore a dole bez na verejnosti, je to uplne normalne. Ked videl, ako jeho otec bije mamu, tak proste utiekol do toho duchovna. Je to jeho zavislost, kazdy ma nejaku zavislost. A pozri, ty vies, akeho muza si mozes dovolit, lebo kazdy zijeme v istom boxe. Treba asi hlavne utrafit niekoho v podobnom boxe. Myslim tym, fyzicky vzhlad vs financne zabezpecenie vs celkove zdravie vs povaha vs vek. Ja sa teda snazim utrafit na zoznamke niekoho rovnocenneho v tom mojom boxe. Kazdy ma svoj osud. Ja by som ti aj odporucila vela fajn muzov zo zoznaky a aj osobne zo zivota, ale fakt je, ze kazdy mame svoje vyzarovanie a to musi navzajom proste sadnut. Mna fascinuju bohati na zoznamkach, ale su uz uplne mimo boxu. Ina realita proste. Drzim palce a uz to citim tak, ze by som si aj zrusila komplet tento moj profil greengirl, lebo uz mi prerasta cez hlavu toto socialne forum... Este raz, vela zdaru a drzim palce!

@greengirl ďakujem ti veľmi pekne. No on je o 6 rokov mladší odomna a áno, je moc ďaleko. Čo sa týka sympatií, ťažko sa z fotografie určuje. Zas úplne zle nevyzerá, ale ani najväčší krásavec nieje. Taký normálny.

earlgrey
20. júl 2025
@anonym_autor

@greengirl ďakujem ti veľmi pekne. No on je o 6 rokov mladší odomna a áno, je moc ďaleko. Čo sa týka sympatií, ťažko sa z fotografie určuje. Zas úplne zle nevyzerá, ale ani najväčší krásavec nieje. Taký normálny.

@anonym_autor Je chorý na hlavu...ten tvoj panic...nechápem ako ho @greengirl takto môže ospevovať..ale keď sa aj tebe páči takýto chorý muž, kľudne sa môžete navzájom ľutovať...len aby si neskôr neplakala...lebo toto, čo ti píše je totálne choré a na hlavu postavené...

autor
20. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor Je chorý na hlavu...ten tvoj panic...nechápem ako ho @greengirl takto môže ospevovať..ale keď sa aj tebe páči takýto chorý muž, kľudne sa môžete navzájom ľutovať...len aby si neskôr neplakala...lebo toto, čo ti píše je totálne choré a na hlavu postavené...

@earlgrey veď ja som mu napísala, že je to choré.

earlgrey
20. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey veď ja som mu napísala, že je to choré.

@anonym_autor on je chorý....aj jeho zmýšľanie...

autor
20. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor on je chorý....aj jeho zmýšľanie...

@earlgrey tak keď študoval za kňaza, dozvie čo im natrepali do hlavy, že čo sa podľa cirkvi môže a čo nie

earlgrey
20. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey tak keď študoval za kňaza, dozvie čo im natrepali do hlavy, že čo sa podľa cirkvi môže a čo nie

@anonym_autor a taký chlap ťa priťahuje? to vážne nie sú už iní muži? len on?

lacibo
20. júl 2025
@anonym_autor

@greengirl ja si píšem zhruba týždeň s jedným 38 ročným panicom. Ja mám 45. Ale delí nás diaľka. Veľmi si rozumieme. Nikdy som ešte nezažila také niečo, že ma niekto dokonale chápal. Aj sme si telefonovali video hovoriom. Sme si vzájomne sympatický. Len neviem, či to má nejaký zmysel, keďže každý sme z iného kúta Slovenska.

@anonym_autor tak 38 rocny panic asi tiez nebude vyhra či? To uz radsej 60 rocny - potentný a zabezpečený ci?😉

autor
21. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor a taký chlap ťa priťahuje? to vážne nie sú už iní muži? len on?

@earlgrey tak, za 10 rokov som na žiadneho normálneho nenatrafila.

autor
21. júl 2025
@lacibo

@anonym_autor tak 38 rocny panic asi tiez nebude vyhra či? To uz radsej 60 rocny - potentný a zabezpečený ci?😉

@lacibo tak ja si myslím, že tento je potentný až až.

lacibo
21. júl 2025
@anonym_autor

@lacibo tak ja si myslím, že tento je potentný až až.

@anonym_autor keby mu vsetko normalne fungovalo nemohol by byt do 38 rokov panic

earlgrey
21. júl 2025
@lacibo

@anonym_autor keby mu vsetko normalne fungovalo nemohol by byt do 38 rokov panic

@lacibo Nevysvetlíš...najľahšie je zhodiť všetko na duchovno...aj to, že ten človek nie je v poriadku...

autor
21. júl 2025
@lacibo

@lacibo tak asize mu všetko funguje ako má, keď sa robí niekoľkokrát za deň a aj 3x po sebe. Len to má v hlave inak poskladané. Podobne, ako ja.

anonym_124783
21. júl 2025
@anonym_autor

@lacibo tak asize mu všetko funguje ako má, keď sa robí niekoľkokrát za deň a aj 3x po sebe. Len to má v hlave inak poskladané. Podobne, ako ja.

@anonym_autor a toto ty potrebuješ?

anonym_a2fb0c
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor veď si písala, že o sex nemáš záujem, a tento honič by ti zrazu nevadil? Veď len o sexe sníva

klotildabazarik
21. júl 2025
@anonym_autor

@klotildabazarik internet, káblovka pevná linka je v jednom balíčku na dva roky. Nedá sa to odhlásiť na mesiac, okrem toho internet využívame denne. Kvôli banke, deti kvôli škole, kvôli emailu. Takisto pevnú linku používam denne kvôli telefonátom. Mám ju v balíčku zadarmo, tým pádom nič neprevolam z kreditu na mobile a tak viem ušetriť. Čudujem sa vašej otázke, pripadá mi úplne hlúpa, keď v dnešnej dobe sa bez internetu nepohnete. A všetci to dobre vedia. Ak by som neplatila internet, pevnú linku a káblovku, tak by som platila 10x viac za data a kredit.

@anonym_autor nephnes? A co taki ludia co nemaju internet a normalne fungujú, rovno napis ze to mas aj kvoli deckam, ale aj tym to je s prepacenim im na...,

autor
21. júl 2025
@anonym_a2fb0c

@anonym_autor veď si písala, že o sex nemáš záujem, a tento honič by ti zrazu nevadil? Veď len o sexe sníva

@anonym_a2fb0c veď nech si honí koľko chce. To nieje zakázané, či?

autor
21. júl 2025
@klotildabazarik

@anonym_autor nephnes? A co taki ludia co nemaju internet a normalne fungujú, rovno napis ze to mas aj kvoli deckam, ale aj tym to je s prepacenim im na...,

@klotildabazarik ja som vyššie písala, že aj deti samozrejme používaju internet nonstop. Najmä kvôli škole. Dnes bez internetu, ako by ste ani neexistovali. A ja osobne nepoznám nikoho, kto by internet nemal v dnešnej dobe.

lacibo
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak pravdepodobne to v poriadku nebude, ked este nebol so ženou nikdy a pritom ma sex.potreby.. posledne co v tvojom (uz dost problematickom) zivote potrebujes je frustrovany a nevyrovnany clovek - taky ti partnerom nikdy nebude

anonym_a1223a
22. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey Autorka ho ospevuje, pretože sama je duševne chorá a nevie, kde je sever. Veď si roky nevie dať do poriadku ani vlastný život, tak ako by mohla fungovať vo vzťahu a normálnym človekom? Tento psychopanic na diaľku je pre ňu ideálny. A @greengirl tu bola roky ako @sbear a aj tá je totálne vyšinutá, aj muž od nej preto odišiel. Stačí si pozrieť jej staré príspevky. Ona je čudáčka, prírodný a duchovný typ, t.j. neupravená, zanedbaná žena s nejakou nediagnostikovanou poruchou, žije s matkou a v realite sa ľuďom vyhýba, nosí slúchadlá, lebo je vadia zvuky, študuje horoskopy, jedáva len rastliny, Teraz aktívne hľadá partnera cez zoznamky, ale rozumie si akurát s podobne narušenými individuámi ako je sama. Predtým tu mala toho zberača odpadkov a autizmom, s ním si rada písala a teraz sa tu našli hneď traja pacienti. To nevymyslíš, to je život, ale netreba to brať vážne.

anonym_a2fb0c
22. júl 2025
@anonym_a1223a

@earlgrey Autorka ho ospevuje, pretože sama je duševne chorá a nevie, kde je sever. Veď si roky nevie dať do poriadku ani vlastný život, tak ako by mohla fungovať vo vzťahu a normálnym človekom? Tento psychopanic na diaľku je pre ňu ideálny. A @greengirl tu bola roky ako @sbear a aj tá je totálne vyšinutá, aj muž od nej preto odišiel. Stačí si pozrieť jej staré príspevky. Ona je čudáčka, prírodný a duchovný typ, t.j. neupravená, zanedbaná žena s nejakou nediagnostikovanou poruchou, žije s matkou a v realite sa ľuďom vyhýba, nosí slúchadlá, lebo je vadia zvuky, študuje horoskopy, jedáva len rastliny, Teraz aktívne hľadá partnera cez zoznamky, ale rozumie si akurát s podobne narušenými individuámi ako je sama. Predtým tu mala toho zberača odpadkov a autizmom, s ním si rada písala a teraz sa tu našli hneď traja pacienti. To nevymyslíš, to je život, ale netreba to brať vážne.

@anonym_a1223a no ty kokos, ty to tu máš dobre prelustrované

earlgrey
22. júl 2025
@anonym_a1223a

@anonym_a1223a Jaaaj tak to teda je....hlavne, že rada do mňa rýpe 🤣 pritom ja sa z toho nepokakám, ale skôr sa na tom zabávam...

autor
22. júl 2025
@lacibo

@anonym_autor tak pravdepodobne to v poriadku nebude, ked este nebol so ženou nikdy a pritom ma sex.potreby.. posledne co v tvojom (uz dost problematickom) zivote potrebujes je frustrovany a nevyrovnany clovek - taky ti partnerom nikdy nebude

@lacibo nepripadá mi vôbec frustrovaný. Je úplne vyrovnaný.