icon

Ako AI ovplyvňuje názory na partnerské vzťahy?

jogy1984
Včera o 12:22

Často diskutuje AI na rôzne témy ako je veda, história, zdravý životný štýl. Dnes som sa pýtal čo ženy hľadajú v partnerskom vzťahu. Som zvedavý do akej miery jeho odpoveď považujete za pravdivú.

zojazoja
Včera o 12:23

presneeee. o muža, ktorý nemá široké ramená by som záujem nemala 😉

anonym_7b7986
Včera o 12:27

Čo sa týka vzhľadu, mala som naozaj rozlišných partnerov, musí tam byť sympatia a príťažlivosť a určite sa nedá povedať, že by som vôbec nepozerala na výzor, ale neviem pomenovať čo konkrétne sa mi páči a je to o celku a vyžarovaní… a čo sa týka vlastností, tak za mňa osobne áno, cieľavedomosť a pracovitosť sú pre mňa príťažlivé, lebo aj ja taká som a ako sa hovorí vrana k vrane, ale určite to nie je všetko, opäť ide o celý balík, čiže aj ten humor, inteligencia, komunikácia, láskavosť, ale malo by to byt v tom vzťahu vyrovnané … každej žene sa páči a vyhovuje niečo iné v rôznych životných obdobiach, pretože každá žena je iná… myslím, že to je vidno na tom, že vo funkčných vzťahoch sú takí aj onakí a vždy ide len o to ako si dvaja sadnú

abbey1
Včera o 12:35

Prečo má niekto potrebu komunikovať s AI na podobné témy? Nemáte rodinu, priateľov?

anonym_d730b8
Včera o 12:36

Mne je vzhlad dost... od ruky proste musi sediet vona, chemia, musi byt dobry v posteli, to je dost dolezity bod aspon pre mna teda... radsej prehliadnem nejake optiicke nezrovnalosti ako to, ze nevie, na co ma jazyk a prsty a vobec sa mi v posteli mimo svojho ukojenia nevenuje...

Co sa tyka "zabezpecenia", ja mam vlastny doma pracu, nepotrebujem nikoho na tieto veci, ale ano hladam si muza na podobnej urovni, nejde mi o majetky ci peniaze, ale cielavedomost, urcitu inteligenciu, schopnost sa presadit, ist si za urcitymi cielmi, schopnost komunikovat na vyssej pozicii je uplne ina...

Vseobecne musi fungovat komunikacia, pohlad na domacnost, stravu, politiku aspon ako-tak podobna, lebo ked opadne prvotna zamilovanost, po 5-10-15 rokoch su toto presne body, na ktorych budete do seba narazat...

anonym_4484d2
Včera o 12:36

@jogy1984 tak podla mna "prirodu neojebabres" a pre zenu je dolezite to, ze sa samcek dokaze postarat o samicku a potomstvo... to, ze v dnesnom svete to moze znamenat postavu, hrubsi hlas, ale aj peniaze, moc, uspech ako taky... je to asi individualne. Ale vo vseobecnosti sa asi 99% zien zhodne, ze nechcu mlandraveho slabeho nesebavedomeho chudaka, co zije u mamy... A moze byt aj nu nu nu...
Obdobne to plati aj naopak (len ine vlastnosti sa beru do uvahy)...

anonym_7eeac2
Včera o 12:39

Tak iba tie dva body z niekolko ta zaujímaju?

anonym_711525
Včera o 12:50

@jogy1984 vieš, každému generuje osobitne. Podla mna toto by mohlo sedieť viac mne ale aj inym ženám.

anonym_711525
Včera o 12:53
@anonym_7eeac2

@anonym_7eeac2 asi ich vyselektoval podľa seba - staci byt pekný a bohatý 😄

domkakvet
Včera o 12:54

@jogy1984 podla mna odpovedala spravne.

jogy1984
autor
Včera o 12:55
@anonym_7eeac2

@anonym_7eeac2 nie sú tam tri fotky

moonlight1210
Včera o 12:55

Viac ako vzhlad ma zaujme sarm a inteligencia.
Tie sami o sebe vedia vybudovat to, ze priemerneho partnera zacne zena vnimat ako pekneho, pritazliveho a atraktivneho. Ziaduceho.

Preto aj o tolkych "tatkovsky" vyzerajucich muzoch ich zeny hovoria, ze su to pritazlivi fesaci. V ich ociach naozaj realne su. Lebo v zalubeni sme schopni filtrovat a vytahujeme si len tie krasne crty tvare. Vnimame ju viac ako sumernu, doplname si to chybajuce. Nam teda pride krasna.

So zvyskom suhlasim.

moonlight1210
Včera o 12:56
@anonym_711525

@anonym_7eeac2 asi ich vyselektoval podľa seba - staci byt pekný a bohatý 😄

@anonym_711525 ked klikas na sipku v strede okraja obrazka, tak su to 3 zalozky dalsich vlastnosti.

anonym_7eeac2
Včera o 13:04
@jogy1984

@anonym_7eeac2 nie sú tam tri fotky

@jogy1984 aha ďakujem, prepáč
No hej, je to také všeobecne
a všeobecne to môže platiť
Takže všeobecná pravda
🙂👍

anonym_711525
Včera o 13:32
@abbey1

Prečo má niekto potrebu komunikovať s AI na podobné témy? Nemáte rodinu, priateľov?

@abbey1 Lebo kvôli jednej otázke nechcú ešte zvolávať rodinnú radu.

abbey1
Včera o 15:45
@anonym_711525

@abbey1 Lebo kvôli jednej otázke nechcú ešte zvolávať rodinnú radu.

@anonym_711525??? A túto otázku mu zodpovedne zodpovie AI?
Vy sa doma zhovárate iba na zasadnutí rodinnej rady? Inak bežne nie?

kiki68
Včera o 16:14

Za mna je to chore toto komunikovat s AI, budem hrkutat s terminatorom, ze ako na shit je moj vztah? Ehm mne to nahana hrozu

anonym_711525
Včera o 17:23
@abbey1

@anonym_711525??? A túto otázku mu zodpovedne zodpovie AI?
Vy sa doma zhovárate iba na zasadnutí rodinnej rady? Inak bežne nie?

@kiki68
@abbey1 @abbey1 Mňa skôr zaujíma odpoveď na otázku než médium, to nie je téma. Keby to bol článok v časopise alebo fóre, riešili by ste to menej?

kiki68
Včera o 18:25
@anonym_711525

@kiki68
@abbey1 @abbey1 Mňa skôr zaujíma odpoveď na otázku než médium, to nie je téma. Keby to bol článok v časopise alebo fóre, riešili by ste to menej?

@anonym_711525 vztahy su o konkretnych ludoch, nie o tom, co by navrhla statistika.

anonym_711525
Včera o 18:45
@kiki68

@anonym_711525 vztahy su o konkretnych ludoch, nie o tom, co by navrhla statistika.

@kiki68 @kiki68 vzťahy súvisia s konkrétnymi ľudmi, áno. Zisťovať informácie je legitímne aj z knih, článkov, štúdií, pýtať sa odborníkov atď. Trochu rozlíšiť by to chcelo.
Keby autor napísal, toto som čítal v jednej knihe a hodi to sem,… riešila by si literatúru či tému diskusie?

abbey1
Včera o 19:13
@anonym_711525

@kiki68

@anonym_711525 Neriešila by som to, keďže také časopisy nečítam. Ak niečo čítam, zaujíma ma autor, zdroj.

anonym_711525
Včera o 20:08
@abbey1

@anonym_711525 Neriešila by som to, keďže také časopisy nečítam. Ak niečo čítam, zaujíma ma autor, zdroj.

@abbey1 Chcem sa teda uistit – odmietas informácie skôr preto, že sú od AI, alebo s nimi konkrétne nesúhlasíš?

kiki68
Včera o 20:37
@anonym_711525

@kiki68 @kiki68 vzťahy súvisia s konkrétnymi ľudmi, áno. Zisťovať informácie je legitímne aj z knih, článkov, štúdií, pýtať sa odborníkov atď. Trochu rozlíšiť by to chcelo.
Keby autor napísal, toto som čítal v jednej knihe a hodi to sem,… riešila by si literatúru či tému diskusie?

@anonym_711525 led so precitam studiu/ clanok, ta nebude mat databazu toho, co som hladala a pisala, o com bol rozhovor z mojej strany, toto je ine, tu sa da pytat pomerne konkretne veci a AI bude generovat to, co sa naucila a co zodpoveda danej teme. Ako hento super pre referat z nejakeho predmetu, ale nie pre napr to, ze ci mam riesit nieco ako vztahy nejakym sposobom.

anonym_711525
Dnes o 05:29
@kiki68

@anonym_711525 led so precitam studiu/ clanok, ta nebude mat databazu toho, co som hladala a pisala, o com bol rozhovor z mojej strany, toto je ine, tu sa da pytat pomerne konkretne veci a AI bude generovat to, co sa naucila a co zodpoveda danej teme. Ako hento super pre referat z nejakeho predmetu, ale nie pre napr to, ze ci mam riesit nieco ako vztahy nejakym sposobom.

@kiki68 lenže on nerieši konkretny vzťah, zisťuje informácie o vzťahoch, premýšľa, to neznamena, že mu niekto nahradí vlastný úsudok.
Ak by išlo o reálne vzťahy, tak podľa vás by sa na fore už nemali riešiť vôbec. Veď tu nie sú rodina ani priatelia, ale cudzí ľudia.