icon

Ako bojovať so žiarlivosťou a skrotiť ju?

vivi142
8. jún 2024

Ahojte, prosím vás, poraďte mi ako bojovať so žiarlivosťou. S priateľom máme vzťah na diaľku (dočasné riešenie) , sme spolu cez víkendy. Cez týždeň som podráždená, žiarlim, nemôžem si pomôcť. I keď mi na to nedal žiaden dôvod..idem sa zblázniť keď zdiela fotku na insta alebo na fb, žiarlim, keď ide do fitka atď. Pomoc. :(

Ps: už sme dospelí, 30plus.

minenkak
•
8. jún 2024

@vivi142 nepozeraj čo zdieľa

wolf_
•
Autor odpoveď zmazal
•
maranta_leuconeura
•
8. jún 2024

A preco ziarlis? Ze on ma zmysluplny program a ty drepis doma? Alebo ze v tom fitku niekoho stretne, ona bude lepsia ako ty, takze ta vymeni? Najdi si hobby a zacni si viac verit, lebo ta opusti aj ked nahradu mat nebude

thirstymonk
•
8. jún 2024

@vivi142 chorobna ziarlivost je normalny psychocky problem, nie je to hanba. Stava sa to. A to, ze ide do fitka a ty ziarlis, je fakt chore. Kontaktuj odborníka. Fakt sa nie je za co hanbit, proste sa to stava.

henikap123
•
8. jún 2024

Tak ako píšu vyššie, neveríš si preto ziarlis. Miluješ ho, nechces oňho prísť, ale tým že mu budeš vypisovať kde si s kým si atd prídeš oňho. Začni sa zabávať aj ty, fot sa zdieľaj fotky, nech on žiarli na teba 🙂 keď tá má opustiť tá opustí aj tak, zbytočne sa budeš báť že oňho prídeš.

egonsk
•
8. jún 2024

@vivi142 zrus si socialne siete 😉