Ako by ste reagovali na klebety?
Ježiš ale ty si bola decko 13 ročné! Keby si aj holá behala po ulici nikto sa s tebou nemôže vyspať bez toho aby to nebolo znásilnenie! Vyser sa na oboch. Nech si myslí čo chce.
No ale v konečnom dôsledku si s ním bola 🤷 Ak ťa znásilnil,to je úplne iné, mala si to oznámiť rodičom, kamarátke. ... a riešiť to vtedy. My nevieme za akých okolností si s ním bola 🤷 Každopádne ak z toho nemáš traumu, psychické problémy atď, poslala by som vyzvedačov a podrypovačov do teplých krajín 😉
Mňa toto vôbec nezaujíma, žijem pre seba a nie pre iných 🫣 reči sa hovoria a chleba sa je
Ešte by som sa pozrela, či je to premlčane a podala TO, smiech by ho asi prešiel. Treba si to overiť, ale sexuálne zneužitie maloletého ma nejakú premlcaciu dobu a myslím, že sa dokonca ráta až od dosiahnutia nejakého veku.
@som_realistka poslanci vo februári zmenou trestného zákona schválili premlčanie znásilnenia po 10 rokoch
„Premlčacia lehota začne plynúť momentom znásilnenia tej ženy. Tak asi o tom vie, všimne si to, keď ju niekto znásilní, a môže ten trestný čin nahlásiť,“ obhajoval skrátenie premlčacích lehôt novovymenovaný poslanec za Smer Richard Glück.
Potom prezidentka dala zákon na ústavný súd a navrhla pozastaviť účinnosť zákona, neskôr sa premlčanie znásilnenia vrátilo nazad na 20 rokov.
Autorka zmazala odpovede cize uz nevieme
Autorka už si sa zľakla aby sa o tom ľudia nedozvedeli? Typicke spravanie obete :/
Klasicky scenar, ututlať že ti ako maloletej niekto ublizil
Druhykrat si rozmysli, o com budes zakladat a aku diskusiu na internetovom fore.
@muchotrafka298 o čom to bolo?
@aurora33 sexualne zneuzitie v detstve.