icon

Ako by ste reagovali na klebety?

19. jún 2024
Strana
z3
autor
Autor odpoveď zmazal
januska12323
19. jún 2024

Ježiš ale ty si bola decko 13 ročné! Keby si aj holá behala po ulici nikto sa s tebou nemôže vyspať bez toho aby to nebolo znásilnenie! Vyser sa na oboch. Nech si myslí čo chce.

maranco
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
lusa18
19. jún 2024

No ale v konečnom dôsledku si s ním bola 🤷 Ak ťa znásilnil,to je úplne iné, mala si to oznámiť rodičom, kamarátke. ... a riešiť to vtedy. My nevieme za akých okolností si s ním bola 🤷 Každopádne ak z toho nemáš traumu, psychické problémy atď, poslala by som vyzvedačov a podrypovačov do teplých krajín 😉

maranco
Autor odpoveď zmazal
vevebono
19. jún 2024

Mňa toto vôbec nezaujíma, žijem pre seba a nie pre iných 🫣 reči sa hovoria a chleba sa je

som_realistka
19. jún 2024

Ešte by som sa pozrela, či je to premlčane a podala TO, smiech by ho asi prešiel. Treba si to overiť, ale sexuálne zneužitie maloletého ma nejakú premlcaciu dobu a myslím, že sa dokonca ráta až od dosiahnutia nejakého veku.

maranco
19. jún 2024

@som_realistka poslanci vo februári zmenou trestného zákona schválili premlčanie znásilnenia po 10 rokoch

„Premlčacia lehota začne plynúť momentom znásilnenia tej ženy. Tak asi o tom vie, všimne si to, keď ju niekto znásilní, a môže ten trestný čin nahlásiť,“ obhajoval skrátenie premlčacích lehôt novovymenovaný poslanec za Smer Richard Glück.

Potom prezidentka dala zákon na ústavný súd a navrhla pozastaviť účinnosť zákona, neskôr sa premlčanie znásilnenia vrátilo nazad na 20 rokov.

muchotrafka298
Autor odpoveď zmazal
reddflowerlife
19. jún 2024

Autorka zmazala odpovede cize uz nevieme

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
maranco
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
reddflowerlife
19. jún 2024

Autorka už si sa zľakla aby sa o tom ľudia nedozvedeli? Typicke spravanie obete :/

autor
Autor odpoveď zmazal
reddflowerlife
19. jún 2024

Klasicky scenar, ututlať že ti ako maloletej niekto ublizil

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
19. jún 2024

Druhykrat si rozmysli, o com budes zakladat a aku diskusiu na internetovom fore.

autor
Autor odpoveď zmazal
aurora33
19. jún 2024

@muchotrafka298 o čom to bolo?

muchotrafka298
19. jún 2024

@aurora33 sexualne zneuzitie v detstve.

Strana
z3