Ako by ste sa k tomu postavili?

28. okt 2023

Priateľ trávi veľa času v práci výnimkou sú koníčky kvôli ktorým sa vie uvoľniť z nej aj skôr. Jeho koníčky mu berú jeden deň víkendu a už neraz som ho prosila či vie v tom nájsť balanc a venovať mi čas cez víkend… vyjadrovala som sa aj konkrétne že teda veľmi rada by som zašla na nejaký wellness a podobne alebo hocikam iba tak po Slovensku nemusí to byt ďaleko a stat to veľa peňazí. Zase raz to dopadlo tak že aj tento víkend sa venuje svojmu koníčku pričom je celkom krásny deň a vlastne odignoroval čo som mu spomínala a nato povie že teda v nedeľu môžme byt spolu u nho. Pritom dobre vie ,že nemám rada iba take polehavanie a podobne ale jemu na potrebu byt so mnou to očividne stačí… a mne je z tej predstavy že mám sedieť iba doma pozerať do blba zle …
Z môjho pohľadu som mu spomínala či si vie spraviť aj na mna čas aspoň dva vikendy v mesiaci ale nepadlo to na úrodnú pôdu..
Už sa mi ani nechce opakovať dookola to iste … ak si teda spravím program po svojom vybehne na mna že ja som sa na nho vykašľala a podobne

colsami
28. okt 2023

1. Nie si jeho priorita, inak by Ta zahrnul do zivota a programu

2. Ked je on prec, nemusis sediet doma a cumiet do blba. Nemas svoje konicky a kamaratky?

kvietok2012
28. okt 2023

Vykašli sa naňho úplne a máš po probléme...on s tebou tráviť čas nechce, prednejší mu je jeho koníček a ty si uňho až na úplnom chvoste

kubkovamama
28. okt 2023

Ty si svoj koníček naplanuj na nedele.Vybavene.

reanda
28. okt 2023

a na zaklade coho je tento clovek tvoj priatel?

januska12323
28. okt 2023

Nájdi si koníčky aj mimo frajera. Postupne prídeš na to, že až taký dôležitý tento človek pre teba nebol.

rebrambora
28. okt 2023

Obidvaja mate inak nastavene priority. Presne pre toto si to par ma overit este pred spolocnym byvanim. Cize pozri vyskusali ste, nefunguje, nevadi.
Mas tu kopec diskusii, kde jeden z paru dufal, ze sa druhy zmeni. Ale preco menit niekoho 'tovarne nastavenia'. Kazdy sme roznorody a tak je to v poriadku. Tvoj zivotny styl bude vyhovovat niekomu inemu a jeho tak isto.
Cize lovila by som v inych vodach.

deti95060810
28. okt 2023

vykašli sa na neho ale že úplne a navždy...

nataly420
28. okt 2023

Noa ? Nájdi si aj ty koníček

viestta
28. okt 2023

On si moze robit program podla seba, ty to tak robit nemoze. Tebe neblikaju kontrolky?

zenulkaaa
28. okt 2023

A ty nemas ziadne konicky, kamaratky, zaluby, nevies nic robit? Ja by som mu v tomto pripade ukazala ze sa viem zaobist aj bez neho, a potom by ste prave mozno zistili ci ten cas chcete alebo nechcete travit spolu.
A nemusite u neho len lezat, vytiahni ho na prechadzku, kavu, vylet, ked nebude chciet ist povedz ze ides sama

alickapusinka
28. okt 2023

Pre neho nie si na prvom mieste žije ako slobodný chlap bez záväzkov nič ho nezaujíma. TY nie si TA s ktorou chce tráviť čas ja by som s takým človekom nebola.

grof_monte_christo
28. okt 2023

Že je to cele zle, taký vzťah ako keby nadviazany cez zoznamku, len aby nejaký bol, kde chýba láska, túžba po druhom, kde nie su žiadne spoločné záujmy a ako bonus nulové pochopenie pre potreby druhého.

danica2711
28. okt 2023

on sa celý týždeň baví ako chce a v nedeľu má teba na sex. Toto chceš?

janagem
28. okt 2023

Veď kúp wellness pozvi ho aj v sobotu

miggy
28. okt 2023

Ja nerozumiem. Každý deň je tu nejaký príspevok, kde buď chlap nevie, čo chce a žena dúfa, že si ju raz vezme...alebo žena na vzťahu pracuje a mužovi vyhovuje, že má sex kedy chce, že má navarené a stále má priestor na svoje koníčky a priateľov. Ženy, baby! Majte hrdosť.
Vieš čo by som urobila na tvojom mieste? Kúpila wellnes na víkend. Nepôjde? Vzala by som kamošku, ale tým pádom by on ako priateľ skončil.

tiezjedna
28. okt 2023

poslať do zadele, strata času...

bronkax
28. okt 2023

Ležať môžeš aj s plyšákom. Ja by som si sama vymyslela program práve na tú nedeľu nech si hovorí čo chce. Časom mu možno dôjde.

autor
28. okt 2023

@bronkax tak to budem ja ta ktorá kašle na tento vzťah …lebo v nedeľu zrazu nemá zväčša on nič na pláne tak má čas a očakáva že budem s ním..

kvietok2012
28. okt 2023

Tak mu povedz, ze ty si mala čas v sobotu...boze dievča vzchop sa ved sama vidíš, ze ťa ma u zadku...

bronkax
28. okt 2023

Veď práve. On má na teba čas iba v nedeľu tak ty tú nedeľu s ním nepremrhaj. Takto premrhas život čakaním a dúfanim. A nie nikdy to nebude iné ani lepšie.