Ako by ste si to vysvetlili?
Ahojte.. ako by ste si túto situáciu vysvetlili vy? Mám kamaráta, s ktorým som sa zoznámila cez partiu a on mal voči mne zrejme nejaké sympatie ale ja som to hneď stopla, pretože som bola po rozchode a chcela som pokoj. Navyše nemala som k nemu v tom momente nejakú príťažlivosť, tak som to nechala tak a on že veď budeme kamaráti a vždy sme sa v rámci partie spolu viac bavili. On mi píše každý deň už 5 mesiacov ale také bežné veci ako sa kto má, čo robím a podobne, také bežné konverzácie. Navyše máme aj spoločné záujmy a obaja máme radi autá, tak si píšeme aj o tom, radi beháme at.. K veci. Čo ma v nedelu zamrzelo bolo to, že mi napísal, že mu nemám vypisovať večer lebo ide na rande. Najprv som to brala s rezervou, aj keď ja mu nikdy nejak vypisujem a popriala som mu nech mu to výjde. Nakoniec mi po tom rande začal písať ako s dotyčnou sexoval a koľkokrát a ako si z nej urobí frajerku a aké mala telo a neviem čo. Ja som odpísala len že super :D.. Neviem čo viac na také a ešte som napísala že si neviem predstaviť prvé rande zakončiť sexom, keďže sa spoznali cez internet a videli sa 1x ale každý máme iné kritéria. Na to sa on do mňa pustil ale vo velkom, že nie je každý ako ja a iné ženy s tým nemajú problém. Ja som odpovedala, že to nedokážem pochopiť, lebo nedám svoje telo hocikomu a som inak nastavená a príde mi to povrchné a lacné. V tom ma začal urážať, že nech sa pozriem s kým som spala ja a začal nadávať na môjho o 8 rokov staršieho ex, že on tu je tá hanba a podobne a že ona je určite lepšia ako ja.. Ja mu odvtedy neodpisujem a nerozumiem tomu...
@anonym_autor Trapna si a uz sa z toho nevyhovoris...
@anonym_3350c8 ty musis byt velmi vyrovnana/y😂
@anonym_3350c8 ty musis byt velmi vyrovnana/y😂
@anonym_autor Asi ako ty, ze?
@anonym_autor Asi ako ty, ze?
@anonym_3350c8 ja neurazam ludi v diskusiach bez dovodu 🙂 a co ty?
@anonym_3350c8 ja neurazam ludi v diskusiach bez dovodu 🙂 a co ty?
@anonym_autor Nie, ty sa len nad ine vyvysujes
@anonym_autor baby pridavam update. Nakoniec som zistila od našej spoločnej kamáratky, že jej hovoril úplne inú verziu. A nebol spomenutý ani sex, ani nič. A údajne išli iba cvičiť a najesť sa po cvičení, a vraj to je nejaká jeho známa z fitka. Čize absolutne nechapem co toto malo znamenat cele

on mi prvý napísal že ide na rande a nemám mu písať ani volať. :D Ja som sa nepýtala..
@anonym_autor Trapna si a uz sa z toho nevyhovoris...