icon

Ako často komunikujete s dospelými deťmi?

64jarka64
9. júl 2024

Prosím vás čo máte dospelé deti a bývajú niekde inde ako často spolu komunikujete?

Strana
z3
ukgirls
9. júl 2024

ja osm dospela dcera a volam mame raz za tyzden ..aj to len aby videla dceru .. niekedy raz za 2 tyzdne -zalezi kolko toho mam ..

doriiis
9. júl 2024

Ja som dospela dcéra a bývam 2 km od našich.Niekedy sa nevidíme a nepočujeme aj celý mesiac

ivik4
9. júl 2024

Ja volam s rodicmi tak raz za tyzden a pol
Vztahy mame velmi dobre 😇

zuzanockamt
9. júl 2024

@64jarka64 Rodičom volám raz za deň. Máme výborné vzťahy.

matago
9. júl 2024

@64jarka64 mám obe deti v zahraničí, syn už doštudoval, pracuje, dcéra (20) študuje, pracuje. Syn volá pár krát do týždňa, dcéra denne, aspoň pár viet, alebo aspoň Vzťahy máme veľmi dobré.

rorino
9. júl 2024

@64jarka64 môj manžel volá svojej mame skoro každý deň.Jeho dcéra mu nezaviola ako je rok dlhý.

peter0123
9. júl 2024

@64jarka64 som dospela od rodičov bývam iba pár stoviek metrov, navštevujem mamu taxi 2x a volám často niekedy 2x denne niekedy niekedy viac niekedy menej

64jarka64
autor
9. júl 2024

@rorino mám syna čo býva u nás v dedine,nezavolá vobec,keď mu já zavolám buď nezdvihne,alebo ma rýchlo odbije,tak som to vzdala,zvykne k nám chodiť v nedelu,druhý syn býva ďaleko,vačšinou si napíšeme viac krát do týždňa,s dcérou si voláme každý druhý deň.

rorino
9. júl 2024

@64jarka64 nuž,niekedy to tak býva,ja sa snažím ísť k máme raz za týždeň,a aj volám,a aj to má sprdne,že sa o ňu nestarám(ale so srandy)

abbey1
9. júl 2024

@64jarka64 Dcéra býva 5 rokov v zahraničí. Píšeme si denne. Voláme si cca každý druhý deň.

anketkarka
9. júl 2024

Som dospelá dcéra a volám s mamou podľa potreby. Niekedy každý deň, niekedy raz za týždeň. Mala tendenciu mi volať každý deň na čo som jej povedala, že s bratom volá raz za týždeň v nedeľu večer, tak prečo si myslí, že mám viac noviniek a času ako on.

11bodka11
9. júl 2024

Byvame na jednej ulici. Chodime tam takmet denne, ked nejdeme tak piseme, volame. Moje deti vlastne vyrastaju akoby aj s nimi a je to super.

11bodka11
9. júl 2024

@anketkarka smutne

sante81
9. júl 2024

@64jarka64 každý deň, aj 2x, z práce cez prestávku ako sa majú, či nieco nepotrebujú, s mamou mám výborný kamarátsky vzťah a tak sa snažím budovať vzťahy aj s deťmi

anketkarka
9. júl 2024

@11bodka11 čo konkrétne?

luliu
9. júl 2024

@anketkarka toto napísať a ešte sa tým chváliť......

vela02
9. júl 2024

Ja som asi mamin “cecek”, ale každý deň si volame a chodím ku nej 3-4x za týždeň a to nemám úplne blízko 😀 všetci máme super vzťahy. Rovnako moji surodenci, žijú ďalej ale volajú každý večer. Aj mamina a jej súrodenci volajú svojim rodičom každý deň, aj ich takmer každý deň navštevujú 🙂

monikkatt
9. júl 2024

@anketkarka dufam ze ked moje dieta vyrastie tak toto nikdy nebudem pocut ze na mna nema cas

veronicka88
9. júl 2024

Našich mám 230km a volám denne. Ani si neviem predstaviť že sa neopytam ako sa majú a či je všetko ok🙈musím sa mamky opýtať či jej nejdem na nervy🤣

lubka2510
9. júl 2024

@anketkarka som.na tom.podobne ako ty nevolame si denne a nepotrebujeme.vediet o sebe kazdy detail co sa mi denne stane... ...obe.chodime do prace a sme aj unavene ...ale vztah mame vyborny neviem co by som bez maminy robila... .Len tuto nas ukamenuju uvidis a vies co je mi to fuk😀😀

anketkarka
9. júl 2024

@luliu nechválim sa. Ty máš každý deň čas na pol hodiny zdvorilostného pokecu? Nemala mi čo povedať ani ja jej tak často. Ja pracujem a druhá zmena doma pri dvoch deťoch. Nič na tom smutné nie je. Keď budem nezamestnaná a mať velké deti, tak s ňou skočím aj na kávu každý deň z nudy.

anketkarka
9. júl 2024

@lubka2510 aj mne 😉 láska sa nedokazuje počtom telefonátov. ani moja mama svojej nevyvolávala každý deň.
A že môj brat volá raz za týždeň, to je v pohode. Má jedno dieťa a manželku. Ja som na dve deti sama.

beronsche
9. júl 2024

Aj ja som asi tiez mamin cecok.. takmer každý deň s ňou prekecam cestu z práce (cca 20min).
A takmer každý víkend ešte videohovor k rannej káve.. 🙂

petamich
9. júl 2024

s mamou si napiseme kazdy den, volame si tak 1x za tyzden, ked mam chvilu kludu a napr. kracam peso z prace alebo niekam, manzel vola svokre tak 1x za tyzden ale piseme si castejsie

kedysi som jej volala kazdy den, napr. pri kocikovani maleho, odkedy som spat v praci, uplne nie je kazdy den cas ale vzdy si napiseme aspon dobre rano/dobru noc a poslem jej 1-2 fotky maleho

simsalabim
9. júl 2024

Otcovi volam denne. Volala som, aj ked mama este zila.

aniele
9. júl 2024

Rodičom veľmi nevolám. Vzhľadom k veku naozaj slabo počujú, otec ani nepoužíva mobil, takže si bohvieako nepokeciame. Skôr mama zavolá, povie/opýta sa, čo má naplánované, samozrejme, že nepočuje poriadne, čo sa pýtam ja, takže... Bývajú od nás cca 20 km, tak sa snažím tam ísť tak raz za týždeň. Sú tomu radi, ani tam nemusíme byť nejako dlho. Stačí im pocit, že na nich myslíme. Zasmejeme sa, pospomínajú... Brat s rodinou ostal v rodičovskom, takže viem, že keby sa niečo dialo... a nie sú osamelí, on má na starosti bežné veci, ja lekárov. Naše dcéry sú vzdialené 200 až 2000 km, tam sme odkázaní na sociálne siete. V rámci rodinnej skupinky komunikujeme síce nepravidelne, ale keď je niečo nové, poklebetíme si. Myslím si, že fungujeme celkom dobre.

mamamasama
9. júl 2024

Raz denne s rodičmi a raz denne so súrodencami

andreakotesova
9. júl 2024

S rodičmi som v telefonickom kontakte snáď denne. Bývajú 80 km od nás.

maciatkolulu
9. júl 2024

@anketkarka waw....dosť ,ale,že dosť smutné. Som dospela dcéra,volám s mamou každý deň,mám dospelé dcéry🙃,s jednou volám každý deň,aj s vnučkou a druhá bola,keď môže,v priemere každý tretí deň približne. Píšeme si ale denne. Bolo by mi extra smutno,kebyže mi jedna dcéra povie,že keď s druhou volám každý tretí,či si myslím,že.....,veľmi by mi bolo smutno. Ale tak každý sme nejaký.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3