Ako často sa chodíte s mužom stravovať do reštaurácií na večeru?

31. jan 2024

Ahojte, ako často sa chodíte s mužom stravovať do reštaurácií na večeru? Prípadne máte nejaké špeciálne zvyky/tradície v tejto oblasti? 🙂

melanta
31. jan 2024

Večeriame spolu každý deň, do reštaurácie chodíme v konkrétny deň každý týždeň.

kiwi3
31. jan 2024

1-2 za tyzden, ale su tyzdne, ked nejdeme vobec. ziadne specialne zvyky, spontanne, ak ma niekto na nieco chut, nechce sa nam varit a pod.

marcellka32
31. jan 2024

Veď ale záleží aký máš budget, dobré jedlo v reštaurácii už nie je lacné....chodíme 1x v týždni

milanemila
31. jan 2024

Mame 2 male deti, takze sme sa dohodli, ze raz mesacne si dame na par hodin rande a babinka nam krpcov postrazi. Ja radsej chodim do fakt dobrych restik a nie tak casto. Ist 3x za tyzden na priemerne jedlo ma akurat tak vytaca, lebo viem ze to navarim sama lepsie 🙈
Takze ked sa vyberieme niekam s muzom, tak je to nieco lepsie. Samozrejme, ze ked sme niekde na rodinnom vylete, tak sa najeme v beznej restike. V nedelu si zvykneme vecer objednat pizzu, ale to tiez nie kazdy tyzden.

natalka13
31. jan 2024

Doma malokedy. Casto cestujeme, takze do mesiaca cca 5x restika ked to zratam do roka. + firemne vecere 1-2 v mesiaci.

stanno
31. jan 2024

defakto vôbec

tana85
31. jan 2024

skoro vobec. ale nie kvoli peniazom, ale kvoli casu a detom :D ale take rande v dobrej restauracii raz do mesiaca by sa mi pacilo. inak restauracia hlavne cez dovolenku - chcem si oddychnut a proste si to uzit 🙂

jaskolka
31. jan 2024

V nedeľu zvykneme chodiť na rodinný obed do reštaurácie. Spájame to podľa počasia aj s prechádzkou po meste, v lesoparku, koláčik v cukrárni, káva. Skrátka "nedeľa" 😊
Potom 1x v mesiaci mame také "manželske rande" keď svokra stráži obe deti a ideme len my dvaja do kina a na večeru.

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hederamonstera
31. jan 2024

Nechodime vobec

x_mery_x
31. jan 2024

Za posledne 4 roky sme neboli, odkedy mame deti :D ale my si zas objednavame donasku domov :D

dzejny656
31. jan 2024

Do reštaurácie na večeru teraz nechodíme lebo máme malú dcéru, ale raz do týždňa väčšinou v piatok alebo sobotu večer si objednáme jedlo. Zvyčajne také čo si nerobíme bežne doma - sushi, Áziu, burger pripadne občas pizzu.
Všetci traja chodíme raz do týždňa na obed do reštaurácie, to zvyčajne v nedeľu alebo na raňajky, brunch. Cca 300e minieme mesačne na jedlo mimo domu.

slavomira236
31. jan 2024

Nechodim rada po restikach. Radsej domov objednam raz za cas. Pre mna su male porcie v restauraciach..pridem domov a som hladna znova 😆

kavenkaa
31. jan 2024

Ak sme v office, tak obedujeme “vonku” vždy, na HO si občas objednáme menu, ale zvyčajne varíme.
Čo sa týka večerí, tak ak niečo vybavujeme v meste, je pre nás jednoduchšie a lepšie najesť sa o šiestej vonku ako o ôsmej doma. Alebo po ťažkom dni v práci si dáme rande na spomalenie, prípadne ak má niekto na niečo chuť. Vychádza to možno 2-3x v týždni.
“Rituál” máme len taký, že raz do mesiaca ideme cez nejaký víkendový deň na dobré raňajky/brunch. Ale vo všeobecnosti si jedlo užívame, doma si vždy pekne prestrieme stôl, málokedy jeme za chodu. Ale sme len dvaja, dieťaťom sa to možno zmení.

enusamt
31. jan 2024

1x az 2x rocne

ivik4
31. jan 2024

Sme v restauracii sami dvaja momentalne tak 4x do tyzdna a ked nie na jedlo tak na kavu niektore dni ideme ( mame kavovar aj doma) . So synom ideme cez vikend.
A to mame doma navarene takmer stale. Len radi jeme rozne, nie len to co je doma akurat nachystane

mclissa
31. jan 2024

Chodime velmi casto. Nemame ritual, ani specialne dni.

rurutiax
31. jan 2024

Nechodíme vôbec a nikdy sme spolu nechodili. Raz sme boli na Valentína v steakhouse. Avšak raz za mesiac, keď ideme na nákupy do vedľajšieho mesta, tak si dáme mekáč.

banalu
31. jan 2024

Ak myslis rande, len my dvaja, vecera ci koncert, wellness, pub quiz a podobne tak sa snazime 1-2x do mesiaca. Zalezi od malej, dostupnosti babky na postrazenie, zdravotneho stavu atd.
U nas je stravovanie v restauraciach problem, ked uz ideme tak skor kvoli mne - ze mam na nieco chut, preto rande mavame ine ako veceru v restike.
A tiez sme v minulosti sli vzdy v Nedelu na neskore ranajky aj s malou. Potom prechadzka a park.

tilly
31. jan 2024

Keď sme doma, takmer vôbec,normálne varím denne. Sice chodime skoro každý piatok s kamaratmi do takej krcmicky, kde robia krídla, rebrá a pod, obcas si tam dáme, ale to skôr deti.
Často sme niekde preč, vtedy sa stravujeme väčšinou v reštauráciách, aj keď nemám problém variť ani na výletoch, hlavne v stredomorských destináciách, kde si užívam nákupy potravín a varenie.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
31. jan 2024

Nechodíme vôbec. Nemám rada preplnené miesta.

katulienocka999
31. jan 2024

Odkedy mame deti tak veľmi, veľmi vynimocne 😆 môžem to spočítať na jednej ruke koľko sme šli za rok 😁

lenicka999
31. jan 2024

asi 1-2-krát na mesiac

kiki68
31. jan 2024

Velmi ojedinele, prilis dobre varim a je to moje hobby. Takze mozno raz za mesiac, sem tam objedname nejake sushi, ked mam dlhu smenu. Ale ani jeden z nas nie je fanusik restauracnej stravy. Je to fajn sem tam a niekedy ako inspiracia

vilma7
31. jan 2024

Málokedy sa stravujem spolu, keďže obidvaja pracujeme na smeny. Skôr s deťmi idem ako s manželom

1ryba
31. jan 2024

Ozaj minimálne, najlepšie si uvaríme doma. Mne ťa reštauračná strava príde všetka na 1 kopyto. A suroviny najlacnejšie na trhu. Jedlo typu burger a rôzne fastfoodové záležitosti tiež pre mňa nie sú normálnym jedlom. Najčastejšie jeme mimo dom na výlete ale to je skôr z núdze ako z pôžitku. Na kávu si však zájdem rada.

marca12
31. jan 2024

Malokedy. Nie kvoli financiam,ale nas to nebavi chodit do restauracii. Ked sme niekde na vikend ubytovani,vtedy chodime do restauracie.

tilly
31. jan 2024

@1ryba presne môj pocit. Všade majú to isté, tie isté chute. Väčšinou si neviem ani vybrať. Radšej si kúpim kvalitné suroviny a urobím doma podľa svojej nálady