Ako často sa stretávať s partnerom vo vzťahu?
Ahojte, ako často sa vidíte s vašimi partnermi? Rozmýšľam ako to správne nastaviť vo vzťahu, bývame blízko seba, no súčasne nechcem, aby sme mali ponorku. A ďalšia otázka, zvyknete si písať počas dňa, napr o nejakých drobnostiach, čo sa vám momentálne deje, volať si apod?
Nemyslíš, že toto má ísť akosi prirodzene? A nie v štýle, včera sme boli spolu 5 hodín, dnes preistotu nič, a zajtra max 3,5 hoďky, plus to, že som omylom kúpila jahodový jogurt namiesto čokoládového mu radšej hovoriť nebudem..
@anonym_7250ad xddd no jasné. Nehľadám tu kázeň, ale nezaškodí si čas od času vypočuť odlišné pohľady na vec, verím že sú tu aj ľudia s dlhoročnými vzťahmi, ktorí by vedeli poradiť ako na to;).
@anonym_7250ad xddd no jasné. Nehľadám tu kázeň, ale nezaškodí si čas od času vypočuť odlišné pohľady na vec, verím že sú tu aj ľudia s dlhoročnými vzťahmi, ktorí by vedeli poradiť ako na to;).
@pinkpotato123 ale dobre napísala
Ma to ísť prirodzene
a byť v obmedzenom režime len zo strachu z ponorky? prečo sa toho tak bojíš?
Väčšina párov spolu chce byť spolu čo najviac. Načo si s niekým, s kým nechceš tráviť čas?
Väčšina párov spolu chce byť spolu čo najviac. Načo si s niekým, s kým nechceš tráviť čas?
@anonym_a60e90 väčšina asi nie, dlhodobo ("naveky") len tých zopár percent, ktorí sa naozaj našli. Ale rozumiem, ako si to myslela 👍.
Niekedy sa vidíme tri dni po sebe, niekedy 2x do týždňa. Voláme si však denne asi 4x, plus si napíšeme, aj večer pred spaním.
Asi po mesiaci sme začali spolu bývať, ešte k tomu u svokrovcov 😀 neplánovali sme to hneď takto síce, ale presťahovala som sa 200kmod domu a keďže som po 2 týždňoch odišla z práce cez ktorú som bola na ubytovni, tak to proste vyšlo.
S partnerom som bývala, takze sme sa videli každý deň/ noc a cez deň sme si písali, alebo volali, preto moc nerozumiem ako by si to chcela "nastaviť vo vzťahu" keď ide už o partnera
Normálne si spíš režim dňa:
15:00 sa stretneme
15:01 si dáme pusu
15:01 - 15:45 sa budeme prechádzať
15:45 - 17:00 kaviareň
17:00 - 17:10 presun do pizzerie
17:10 - 18:40 posedenie v pizzerii
18:40 odchod domov
To vychádza zhruba na 3,5 hodiny, z toho ponorka nebude.
@pinkpotato123 odkedy som s mužom, tak si spolu píšeme vždy, keď nie sme spolu, bývať sme spolu začali asi po mesiaci vzťahu, nemáme ponorku ani po 10r ale máme každý aj svoje záujmy a koníčky, ktoré nerobíme spolu.
@pinkpotato123 Panebože. Na to neexistujú pravidlá. Stretávajte sa, ako často chcete, píšte si, ako často chcete. Dôležité je len to, aby to vyhovovalo OBIDVOM
Zaciatok vztahu zamilovanost 101% kazdy den sme boli spolu.
S muzom sme 35r a nie nepiseme si nic okrem nutnosti tipu kup prosim pecivo, keby cez drn pipne na rokovani milacik kolegyna mi pochvalila saty asi by ho piclo😀
Normálne si spíš režim dňa:
15:00 sa stretneme
15:01 si dáme pusu
15:01 - 15:45 sa budeme prechádzať
15:45 - 17:00 kaviareň
17:00 - 17:10 presun do pizzerie
17:10 - 18:40 posedenie v pizzerii
18:40 odchod domov
To vychádza zhruba na 3,5 hodiny, z toho ponorka nebude.
@sevrin
18:50 sprcha
19:00 sex
19:02 cigaretka

Nemyslíš, že toto má ísť akosi prirodzene? A nie v štýle, včera sme boli spolu 5 hodín, dnes preistotu nič, a zajtra max 3,5 hoďky, plus to, že som omylom kúpila jahodový jogurt namiesto čokoládového mu radšej hovoriť nebudem..