Ako často sa stretávate vo vzťahu na diaľku?
ahojte, tie ktore ste alebo boli ste niekedy vo vztahu na dialku ( viac ako hodinu od seba ), ako casto za vami partner chodil resp ako casto ste sa stretávali a po akej dobe ste spolu potom zacali zit ? Vdaka
Každý piatok podvečer prišiel on ku mne alebo ja k nemu, v pondelok skoro ráno odchod. Počas týždňa prišiel 1-2 krát buď na večeru na otočku alebo aj prespal a skoto ráno išiel naspäť. Cesta vyše 2 hodín. Po 2 mesiacoch sme spolu žili.
@anonym_autor videli sme sa cez víkendy, dovolenky. Po troch rokoch sme sa brali, spolu sme dokopy 15 rokov. Predchádzajúci vzťah mi na diaľku nevydržal, takže som toho názoru, že je to o ľuďoch a o tom, či sa naozaj ľúbia a nie o vzdialenosti alebo spoločnom bývaní.
U nas to bolo o vikendoch. Vzdy prisiel ku mne v piatok po praci a v pondelok rano odchadzal.
Boli sme od seba cca 1700 km, takže raz za mesiac víkend plus cez sviatky dlhšie. A letné prázdniny, všetky skúšky som sa snažila robiť v predtermínoch prípadne v prvom možnom termíne, tak to nám dalo aj 3 mesiace cez leto 🙂 Po troch rokoch prišiel na Slovensko, o mesiac to bude 20 rokov čo sme spolu ❤️
@anonym_autor Hodina cesty nie je vzťah na diaľku.
@anonym_autor hodina cesty je vztah na dialku? ved v spicke tolko (aj viac) clovek cestuje kazde rano do prace len vramci kosic. to sa mozete stretavat aj denne. odo mna bol muz necele 2 hodiny a chodieval 2x pocas tyzdna a na cely vikend.
@anonym_autor hodina cesty je vztah na dialku? ved v spicke tolko (aj viac) clovek cestuje kazde rano do prace len vramci kosic. to sa mozete stretavat aj denne. odo mna bol muz necele 2 hodiny a chodieval 2x pocas tyzdna a na cely vikend.
@matkahelka napisala som len ze viac ako hodinu od seba, nechcela som to definovať nejak presne … pytam sa preto lebo my sme 2 a pol hodiny a sme bud vikend ale ked niekto nieco ma alebo praca tak aj raz za dva tyzdne na vikend a pride mi to proste malo
Chodil kazde dva tyzdne na vikend,nas delili aj hranice.Po roku a pol som otehotnela a stahovali sme sa po porode za nim.Vzali sme sa,vcera boli styri roky co sme spolu.

Jeden víkend, ja u neho, druhy on u mňa.Po ttištrvrte roka sme sa vzali a sme spolu dvadsať rokov.