icon

Ako často sa vidíte so svojimi vnúčatami?

18. jún 2023

Ako často sa vídate so svojimi vnúčatami?Je podľa vás normálne vidieť ich každé dva tri mesiace?vzdialenosť my a stará mať cca 10minut peso

Strana
z2
dilino
18. jún 2023

Moja mama videla svoju vnučku na pôrodnici, potom ked mala 3 roky a odvtedy nie až pokiaľ dcérka nezomrela na 11 rokov a mama o rok neskôr tiež zomrela ale vnučku nevidel a ani na pohrebe nebola svojej vnučky
.

sense
18. jún 2023

No a nech sa pochváli. Ved je to jej vnučka. A ak ti to vadí fotku neposielaj a povedz jej mami ved prídi, spravím vám spolocnu

sisaka
18. jún 2023

Autor - tak keď nechce prísť, tak nič s tým nespraviš. Ak ti záleží, aby babka mala vzťah s vnúčatami, tak ti neostáva nič iné, aby si k nej chodila ty. 10 minút pešo je nič, keď budú deti väčšie, môžu zbehnut k babke aj samé.

luccija
18. jún 2023

Tak je mladá a chce si užívať, že má veľké dieťa a žiť s kamarátkami.nie každá babka pečie koláče a čaká na vnúčatá.Chod tam cez týždeň, keď cez víkend má program.Ale to, že si ani nevolate je zvláštne asi ten kontakt nepotrebuje a nie je materský typ.K tebe a súrodencom sa ako správala?robila program, chodila niekam?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jesenzima
18. jún 2023

Vzdialenosť my a stará mať asi 2 minúty a svoju vnučku videla dvakrát a vnuka raz . ...

rorino
18. jún 2023

Na to,že sťa tak blízko tak dosť málo,k mojej mame,keďže ju mám 10 km,tak sa snažíme aspoň raz A týždeň,ale malé aj obdobie,kedy sme sa tam nedostali dva mesiace,no to je skôr výnimočne,druhý starkí keďže sú ďaleko,tak 3-4x do roka na 3-4 dni

euka210
18. jún 2023

Moja mama ich vidi veru tak, 2-3mes ale ked prideme tak na vikend, kedze 100km vzdialenost. Ale v lete si ich na tyzden uzije 😁

januska12323
18. jún 2023

No pozri, ak by naozaj chcela vidieť vnúča tak si čas nájde.

bubinko1506
18. jún 2023

Otec byva 150km od nas, vidime sa 1x do mesiaca, ze prideme na vikend. Na messengeri sa vidime kazdy druhy den. Svokrovci byvaju 5 minut autom od nas, vidime sa 1x za 2-3 mesiace

autor
18. jún 2023

@soldi áno toto poznáme...to už musí byť nejaká porucha si myslím. Inak si to neviem vysvetliť. No sami sebe škodia,vráti sa im to😩

autor
18. jún 2023

@dilino tak to mi je veľmi ľúto čím si si musela prejst

autor
18. jún 2023

@sense to mi nevadí že chce ukázať foto pointa je inde

autor
18. jún 2023

@sisaka snaha bola,ale nebaví ma to...aj tak deti(lebo to sa týka aj sestrinej dcéry...s ňou to má rovnako) sa jej stránka nemajú s ňou vzťah a vidím že neradi za ňou chodia. Mám chuť to nechať tak a neozvat sa a ani neukázať polroka. Možno by sa zobudila zo sna..mozno

autor
18. jún 2023

@luccija jej program je ísť na zábavu alebo popíjať u kamošky. Ale nieje alkoholicka to zas nie...Cez týždeň chodí do roboty a chce si oddýchnuť. Aj keď máme prísť tak iba poobede..ja navarené aj napečené mám takéto hlúposti neriešim.

autor
18. jún 2023

@luccija a nie nerobila program atď dodnes nechápem načo mala deti keď ona nemá rada nikoho iba seba. Ale ako naozaj.

autor
18. jún 2023

@jesenzima tiež stará mať roka🙈

dilino
19. jún 2023

no čo urobiš nič.

Strana
z2