Ako často sa vidíte so svojimi vnúčatami?
Ako často sa vídate so svojimi vnúčatami?Je podľa vás normálne vidieť ich každé dva tri mesiace?vzdialenosť my a stará mať cca 10minut peso
No a nech sa pochváli. Ved je to jej vnučka. A ak ti to vadí fotku neposielaj a povedz jej mami ved prídi, spravím vám spolocnu
Autor - tak keď nechce prísť, tak nič s tým nespraviš. Ak ti záleží, aby babka mala vzťah s vnúčatami, tak ti neostáva nič iné, aby si k nej chodila ty. 10 minút pešo je nič, keď budú deti väčšie, môžu zbehnut k babke aj samé.
Tak je mladá a chce si užívať, že má veľké dieťa a žiť s kamarátkami.nie každá babka pečie koláče a čaká na vnúčatá.Chod tam cez týždeň, keď cez víkend má program.Ale to, že si ani nevolate je zvláštne asi ten kontakt nepotrebuje a nie je materský typ.K tebe a súrodencom sa ako správala?robila program, chodila niekam?
Vzdialenosť my a stará mať asi 2 minúty a svoju vnučku videla dvakrát a vnuka raz . ...
Na to,že sťa tak blízko tak dosť málo,k mojej mame,keďže ju mám 10 km,tak sa snažíme aspoň raz A týždeň,ale malé aj obdobie,kedy sme sa tam nedostali dva mesiace,no to je skôr výnimočne,druhý starkí keďže sú ďaleko,tak 3-4x do roka na 3-4 dni
Moja mama ich vidi veru tak, 2-3mes ale ked prideme tak na vikend, kedze 100km vzdialenost. Ale v lete si ich na tyzden uzije 😁
Otec byva 150km od nas, vidime sa 1x do mesiaca, ze prideme na vikend. Na messengeri sa vidime kazdy druhy den. Svokrovci byvaju 5 minut autom od nas, vidime sa 1x za 2-3 mesiace
@soldi áno toto poznáme...to už musí byť nejaká porucha si myslím. Inak si to neviem vysvetliť. No sami sebe škodia,vráti sa im to😩
@sisaka snaha bola,ale nebaví ma to...aj tak deti(lebo to sa týka aj sestrinej dcéry...s ňou to má rovnako) sa jej stránka nemajú s ňou vzťah a vidím že neradi za ňou chodia. Mám chuť to nechať tak a neozvat sa a ani neukázať polroka. Možno by sa zobudila zo sna..mozno
@luccija jej program je ísť na zábavu alebo popíjať u kamošky. Ale nieje alkoholicka to zas nie...Cez týždeň chodí do roboty a chce si oddýchnuť. Aj keď máme prísť tak iba poobede..ja navarené aj napečené mám takéto hlúposti neriešim.
@luccija a nie nerobila program atď dodnes nechápem načo mala deti keď ona nemá rada nikoho iba seba. Ale ako naozaj.

Moja mama videla svoju vnučku na pôrodnici, potom ked mala 3 roky a odvtedy nie až pokiaľ dcérka nezomrela na 11 rokov a mama o rok neskôr tiež zomrela ale vnučku nevidel a ani na pohrebe nebola svojej vnučky
.