icon

Ako často trávite ako matka a dcéra babský deň?

21. apr 2025

Ahojte mam 15 a zaujíma ma či chodíte ako matka s dcérou na babsky deň? Že idete napríklad na manikúru a na nákupi alebo také niečo? Ja s mamou vôbec nechodím a keď chcem ísť tak ja musím dlho do nej hucat aby sme išli spolu do obchodu. Som už samostatnejsia ale raz za čas by som rada išla s mamou takto do obchodu alebo niekde ale keď jej to ani nenapadne navrhnúť či pôjdeme.

Strana
z2
pe_mi
21. apr 2025

Ahoj,mam síce iba 6 ročnú,ale modlím sa, aby so mnou chcela chodiť ako ty s tvojou mamou.verim,že sa ti to v dobré obráti.skus jej povedať, ako to cítiš, prečo ona nechce chodievať.ak teda viete viesť taký otvorený rozhovor

zuzulka558
21. apr 2025

U nás moja chodí s tatom, so mnou až tak nie,,, oni dvaja majú taký ten rovnaký štýl, ona je celý tato,, do kina idú spolu mňa tie hovadiny horory nebavia 🤣🤣 na komédiu so mnou,, turistiky si vyberajú také ťažké oni dvaja keďže ja sa výšok bojim od istého času a som teda z mladšou a s ňou mám program,,, ak chce ísť so mnou povie mi a není problém,, lenže ona je introvert po mužovi a ja som zas strašný blázon

salamistka
21. apr 2025

Ano chodili sme na nákupy, kým chcela...teraz už nie, lebo má vlastný život, ale veľmi mi chýbajú tieto naše spoločné chvíle...ale vždy keď príde domov, tak spolu varíme, hráme spoloč. hry, ideme na prechádzky a tak...aspoň niečo.

lucia13022023
21. apr 2025

Áno, chodili sme vždy a aj teraz chodíme, keď už bývam vo svojom. Chodíme na nákupy, kávu, do fitka.. Chodíme aj so sestrou, my tri.. Milujem to.

simik22
21. apr 2025

Mám 12 ročnú , a chodim. Aj len tak, “ na kávu “

galganka
21. apr 2025

Chodím. Aj s tou 12-ročnou už riadne dlho, aj s tou štvor. A aj na chalanský deň s prostredným, keď sa vypýta. 👍🏻

alchemilkazltozelena
21. apr 2025

Samozrjeme, som šťastná že ju mám 🍀 je to úžasné a ešte keď bude staršia, tak ešte viac 👍

ovaaa
21. apr 2025

Nikdy som to nezažila.

kuggis
21. apr 2025

Nie lebo , vždy chce len to čo nemôže a to čo potrebuje ju nezaujíma,ešte nie je rozumovo zdatná...ale viem, že na manikúru určite nebudem a ňou chodiť, pretože ani ja nechodím, nemám rada umelé nechty.. otázka je či tvoja mama chodí na nechty a či má peniaze len tak na rozhadzovanie...lebo ja keby som mala,tak rozhadzujeme a nemusíme z obchodu odchádzať frustrované 😂 ale to tiež nie je správna cesta dať dieťaťu všetko čo žiada

evcagabi
21. apr 2025

Planujem to s mojou malou zaviest ked trosku podrastie 😁 inak ja som s mamou chodievala, teraz skor na kavu, do obchodov alebo kocikovat

denkabemommy
21. apr 2025

Nemám dcéru, ale bežne si dám rande s jedným alebo druhým synom, len tak sami dvaja 🙂 veľmi to dobre padne všetkým

milanemila
21. apr 2025

Ja mam dceru este malicku, ale ja som s mamou chodila v tvojom veku. Este dokonca aj ked som koncila vysoku skolu a uz davno nebyvala doma sme boli spolu na dovolenke.

jumama
21. apr 2025

Tak zalezi aka je tvoja mamina, ci ma rada modenie a ci nosi spravene nechty... a hlavne aj ci ma na to dost penazi. Dostavas vreckove? Vedela by si si mozno sama s kamoskami takto zajst a za vreckove si nieco kupit... Inak baby v tvojom veku teraz chodia dost do sekacov, vraj odmietaju komercnost a fast fashion a rychlo sa meniace trendy... moja dcera sa tak stretnu s kamoskami a vyrazia do mesta do sekacov a potom si dcera vselico presiva doma... jedine co tak topanky a tenisky jej treba a to by ani za trest nesla so mnou, radsej objedname z internetu, noha jej uz nerastie a nosi dva druhy tenisiek dokola, cize cislo trafime. Inak ale ja by som bola rada, keby so mno dakam chcela, len tiez som taka ta mama, co sa ani nemaluje, ani vlasy ani nechty nefarbi... Dcere to ale nevadi, prezili sme, ze sa dost machlila, ale uz sa naucila jemnejsie, za vreckove si sem tam dokupi malovadla, alebo ked povie ze potrebuje na odlicovanie a tak, tak jej dokupim kozmetiku...

sense
21. apr 2025

Chodím s 12r do kina, na nakúpy (keď jej niečo treba, nie keď niečo len tak chce, neznášam nakupovanie)aj len tak sa najesť...a budem chodiť kým buď záujem...

bebina23
21. apr 2025

Ahoj. Ja som tiez s mojou mamou nikdy nikde nebola a velmi mi to chybalo. A preto sa uz tesim, ako to budem praktizovat s dcerkou. Este je mala. Ale tebe poradim, normalne chod za maminou a povedz jej, ze by si s nou rada stravila nejaky cas osamote niekde vonku, trosku si pokecat, zmenit vzduch. Ze ju mas rada a chyba ti spolocny cas. A uvidis, ako sa potesi a nieco spolu vymyslite. Ked nie su peniazky na nakupy skuste prechadzku, korcule na hradzi ci turistiku niekam. Urcite to bude fajn. Drzim palce💚

tykat
21. apr 2025

My sa dohodneme a ideme, nemame cisto "babske dni" skor sa ideme niekam prejst, na nejaky koncert, do divadla, turistika... dnes sme sa boli prejst same dve, vedla do dediny na zmrzku, pokecali a vyvetrali sa. O dva tyzdne ideme na 4 dnovy vylet a v juni na muzikal. Same dve Tak isto idem aj so synom, s muzom, alebo ako rodina spolu.
Keby som dceru volala do obchodov ci na nechty to by asi nesla resp.urcite by nesla. Ale toto nwbavi ani mna. Ale zase syn ked ma vola na nakupy tak idem. On ma rad modu a robim mu poradkynu 😊

ivik4
21. apr 2025

Ja mam len skoro 10 rocneho syna a chodime na kavu a dzus ci po obchodoch par x do mesiaca sami dvaja

jizanka
21. apr 2025

Děláme si s dcerou 16 holčičí odpoledne nebo celý den. Zajedem si spolu na nakupy, di cukrárny...je to fajn, zrovna dnes se ptala kdy někam vyrazíme.

deninka233
21. apr 2025

Snažím sa raz mesačne, ale keďže mám troch, tak sa mi nedá tak často. Ale raz za 6 týždňov určite. Chodím s každým zvlášť, aj s najstarším 14r chalanom na “chalanský deň”, s 9r dcérou na babský deň. Bohužiaľ, vždy sa pri tom oplieska hrůza peňazí (na naše pomery) takže sa nám to nedá až tak často aj z tohto dôvodu.

doriiis
21. apr 2025

Často.Minimalne raz mesačne určite.A tak isto aj so synom vybehnem aj ja aj muž osamote niekam.Syn je pubertiak.
S dcérou trávime svoj babský deň na korčuliach alebo na nákupoch,v mekaci ,alebo ideme pozrieť kone.
Aj keď je deti viac,je veľmi dôležité byť s každým zvlášť a tráviť čas iba s ním.Bez súrodenca

abbey1
21. apr 2025

Mám skoro 15 ročnú. U nás je situácia iná i v tom, že má domáce vzdelávanie. Ale každý deň spolu podnikáme babské veci:korčule, nákupy, len tak káva, varenia, veľa chodíme do múzeí, do divadla. Robili sme to tak i so staršou.
I nám sa v detstve i puberte mama venovala. Výlety do prírody, každú sobotu po kostole sme išli na jahody so šľahačkou, v lete bicykel, plávanie.

autor
21. apr 2025

@pe_mi ta tak ako aj vieme aj nie podľa toho na akú tému

autor
21. apr 2025

@kuggis nemyslim vyslovene umele nechty ale trebárs len na úpravu nechtov a nemusíme ísť do obchodu napríklad sa ísť len prejsť

autor
21. apr 2025

@jumama nie vreckové nedostávam, tak to áno ze keď potrebujem niečo na vlasy alebo niečo iné tak mi kúpia poväčšine

autor
21. apr 2025

@doriiis aj to je také ze mam mladšieho brata tak fakt by bolo fajn raz za čas vypadnúť len tak bez neho

kati301
21. apr 2025

Ono podľa mna tvoja mamina je úplne ina generácia a ani ona určite nemala takýto girls day s jej maminou, tak možno by si jej len mohla povedať, žeby si nieco takéto chcela a častejšie než to robite teraz. Ale super že máš o nieco takéto záujem, snáď aj mamina bude spolupracovať častejšie 🙂
Ja sa na toto tiež chystám s vlastnou dcérou, neviem sa dočkať už toho veku 🤩

milka1988
21. apr 2025

Minimálne raz týždenne bývame od seba jednu križovatku, kedy deň si píšeme na Instagram a Facebook, alebo voláme

romiada
22. apr 2025

Ideme spolu do kina (na horory typu Tiche miesto), navaríme si spolu (čo máme rady len my ako baby), keď treba oblečenie idem s ňou ak chce, a napr.nakup podprseniek je "náš čas". Dcéra bude mať onedlho 18,takže rada si to s ňou užívam ak je možnosť a čas takto osamote byť len s ňou. Momentálne sa rada pridáva aj do našej skupiny na turistiku.
Na druhej strane by som bola rada, keby trávila také bláznivé chvíľky ako som mala ja v mladosti s kamoškami ,partiou - chaty, diskotéky, túlačky mestom. Mám pocit, že toto dnešným deťom/mládež chýba, taka ta reálna socializácia naozaj medzi ľuďmi mimo som.sieti a virt.sveta.

romiada
22. apr 2025

A napr.min.rok som ju zobrala na lyžovačku . Išli sme s kamoškou na 3 dni. Ona zobrala podobne staršieho syna a ja moju dcéru. Oni dvaja lyžovali spolu (lebo sú rýchli a dobrí v tom) ,ja pomaly a opatrne s kamoškou ako sa na dámy v rokoch patrí 🤭

martinadomianova
22. apr 2025

V tomto by si si rozumela s mojou mamou. Ona miluje nakupovanie a premávanie sa po obchodoch. Ja to z duše neznášam. S mojou mamou je to ako krížová cesta. Dlhé a útrpné.

Strana
z2