icon

Ako často volá váš muž svojej mame?

29. okt 2025

Je podľa vás normálne ak môj manžel s ktorým mám 1,5 ročnú dcérku , volá svojej mame každý druhý deň ? Ja neviem ale mne to na dospelého 33 ročného muža ktorý má už vlastnú rodinu príde často , jasne nech volá veď je to mama! Ale toto mi už pripadá že je totálny mamáčik. Prosím neútočte na mna, sto ľudí sto názorov , podľa mna to je prehnané.

mircalla
31. okt 2025

Volala som mame kazdy den. Uz nezije a myslim na nu kazdy den. Strasny zlocin

anonym_380863
31. okt 2025

@anonym_autor

To je veľmi špecifická situacia.

Moja manželka ma už len mamu a volá jej tiež každý deň.

Chápem - jedna sa vyrozpráva a druhá tiež, že aký mali deň. Samozrejmosť.

Potom sú tu veci pri ktorých sa chytám za hlavu, keď jej hovorí o výmene letných pneumatík, čo je úplne zbytočná téma pre 70 ročnú osobu na druhej strane...alebo o veciach, ktoré sa udejú tak po novom roku, pričom každý víkend je s mamou doma a môže jej také veci povedať osobne.

Ak tvoj manžel sa nestretáva s mamou každý týždeň, tak je to v pohode jej každý deň volať.

weruska1311
1. nov 2025

Kým nám žili rodičia, boli sme s nimi v kontakte každý deň. Teraz už bohužiaľ nieje komu zavolať

anonym_33077e
1. nov 2025

Vymyslena tema, autorka nereaguje

gerrwie_girl
1. nov 2025

Ja mam jedného syna. A velmi velmi dúfam, ze si nevezme ženu, ktorá bude takto uvažovať :( .

gerrwie_girl
1. nov 2025
@anonym_40ff6e

@anonym_autor Nie je to ok. Podľa mňa stačí keď si napíše alebo zavolá raz za mesiac.

@anonym_40ff6e raz za mesiac zavola dieta ktore svojich rodičov nemôže mať velmi rado. Choré.

arcanne2
1. nov 2025

Kazdy druhy den volame aj my jeho rodicom cez videohovor, kedze byvaju daleko. Niekedy kratko, niekedy dlhsie. Vobec ziaden problem v tom nevidim. Ty nevolavas svojim rodicom?

mooonika1975
1. nov 2025

@anonym_autor muz má rad svoju matku, uff, to čo za zviera. 😣

Lepšia je svokra , ktorá chodí dvakrát za rok k synovi a jej syn, čo ju vidí dvakrát za rok a to bývajú kilometer od seba. To hovorí za všetko, takú lásku bude dávať tebe časom a svojim detom . 😳🫤🥲🤨

anonym_02a8ae
1. nov 2025

@anonym_autor nehnevaj sa na mna, ale ja na tom nevidim nic divné. Moj muz kazdy den vola so svojou mamou, bud len nejake prevadzkove veci(svokra sa stará o choreho svokra a mamu), jednoducho obcas potrebuje narychlo s niecom pomoct, tal muu sadne do auta a ide, pripadne ja ak sa mi sa... A vzdy podvečer si na 10-15 minút zavolaju, svokra chce tiez vediet ako sa dari jej vnucatam napriklad... Ked boli deti mensie tak každý vecer si volavali cez videohovor
Ale teda nikdy mi to neprislo divne alebo obmedzujuce, ja uz neviem..
Inak moj muz je jedinacik... A teda neviem si predstaviť ako by vypadali nase vztahy v rodine, keby som mu toto telefonovanie vycitala.

dzejsik
1. nov 2025

@anonym_autor svokra zostala sama, cez pracovne dni muz az tak nestiha, no snazi sa najst si cas, mne by bolo skor divne, keby jej volal iba raz za tyzden

anonym_2f8f47
1. nov 2025

Každý večer si zavolajú na 10-15 minút, stretávajú sa 1-3 krát mesačne na 2 hodiny, podľa toho koľko víkendov máme voľných.
Ja si s rodičmi nevolám vôbec, píšeme si, stretávame sa ale 3-5 krát týždenne.
Ani jedno, ani druhé nám ale nezasahuje do rodinného života. On mame volá kým si ja večer robím svoje. Ja chodím za rodičmi keď má on svoj program.

ameixa
1. nov 2025

@anonym_autor ano, moj volal kazdy den.. ja tiez s mojou mamou volam kazdy den, niekedy aj 3x 🙂

anonym_9097a8
1. nov 2025

Denne, niekedy aj 3x za deň a dosť dlho niekedy, potom aj s ocinom niekedy a a bratom si vlastné nonstop píše a bolo by mi to jedno, ale vadí mi, keď sa nejaké dôležité veci dozvedám iba tak, že počujem ako ich vraví im... Alebo keď mi povie možno hodinu predtým ako majú prísť že prídu. Ale nejak som rezignovala na toto... Žije s nami a nijak nás podľa mňa nezanedbáva, tak nech volá. Ale párkrát som mu už povedala, že ma mrzí, že niekedy mám pocit, že nie som na prvom mieste u neho. Ale to sme tuším ešte nemali 2 deti 😂 teraz to už nestíham riešiť. A muž má tiež 33 teda, ale podľa jeho slov to ja nechápem, lebo som vlčie dieťa 😂 my si totiž zavoláme tak raz do týždňa iba tak a zvyšok, keď niečo treba 🤷🏼‍♀️

anonym_6d3f6b
1. nov 2025

@anonym_autor co ja by som dala za to kazdy druhý den moj jej vola kazde rano a kazdy den vecer tam je nasačkovany 🤣

jana_eyre_2
1. nov 2025
@anonym_33077e

Vymyslena tema, autorka nereaguje

@anonym_33077e prečo je vlastne to, že autorka nereaguje dôkaz o vymyslenej téme? veď sa jej vklude môže nechciet už reagovať a tak ignoruje.. nie je nič ľahšie..

tiika
1. nov 2025

@anonym_autor Zdá sa ti, že je mamacik aj z iného dôvodu než toho, ako často jej vola? Vidíš, že pre niekoho je to normálna vec. Ide o to, či si len ty nie na to zvyknutá, považuješ to za cosi zvláštne, si zaskočená ich vzťahom, ako často sa chcú počuť alebo vidíš u tvojho muža aj iné známky nesamostatnosti.

anonym_33077e
1. nov 2025
@jana_eyre_2

@anonym_33077e prečo je vlastne to, že autorka nereaguje dôkaz o vymyslenej téme? veď sa jej vklude môže nechciet už reagovať a tak ignoruje.. nie je nič ľahšie..

@jana_eyre_2 no napise otazku a viac sa neozve, divne.

anonym_331297
1. nov 2025

@anonym_autor môj muž vôbec nevolá svojej mame. Ja som tá čo mu povie, aby jej zavolal..

loulou02811
1. nov 2025
@gerrwie_girl

@anonym_40ff6e raz za mesiac zavola dieta ktore svojich rodičov nemôže mať velmi rado. Choré.

@gerrwie_girl nie je to choré. Je to normálne. Každý to má inak. Nič nie je nenormálne.. či každý deň, či raz za mesiac. Sú dospelí všetci, nie malé deti, každý vie čo robí. Možno by si pri každodennom telefonáte ani nemali čo povedať.

bielasovicka
1. nov 2025

Vieš čo? Ja by som tiež volala rodičom každý deň, ale už nemám komu. A je to na ho.no.

bielasovicka
1. nov 2025

A môj muž volal tiež svojej každý deň.

tilly
1. nov 2025

Toto je zas trol, nie?

Každý druhý deň je veľa?
Ty asi nemáš dobrú matku a nemala si pekné detstvo, keď je každý druhý deň veľa volať vlastnej matke.

Ja s mojou mamou skoro každý deň, môj muž, kým svokra žila minimálne tri štyri krát do týždňa. Ku koncu niekoľkokrát denne a každý deň ju chodil ošetrovať. Syn, keď je v zahraničí, píše (nemám rada, keď mi blízki volajú, ale to je moja špecifická vada) každý deň.

anonym_c00237
1. nov 2025

Predstav si že ty si tá mama a tvoj syn ti bude volať každý druhý deň a jeho žene to bude vadiť ... Vzťah matka a dieťa nekončí keď sa to dospelé dieťa ožení/vydá, mama je stále mama, otec je otec a syn/dcéra je stále syn/dcéra, jediné divné je že tebe to vadí ... Môj muž volá rodičom každý deň, rovnako aj bratovi a som rada že ide príkladom nášmu synovi lebo raz aj náš syn bude mať manželku a ja očakávam že mi bude volat často a nebude k tomu potrebovať jej povolenie 😉

luccija
1. nov 2025

@anonym_autor je to normálne a pekne.Co teraz rodičia neexistujú za to, že sa oženil a má dieťa?

beronsche
1. nov 2025

@anonym_autor môj vola mame max.1x do týždňa. Znie pritom, akoby to robil na silu. Ak da mobil mne, rozprávam sa s ňou 3x dlhšie ako on...
Ja volám mame vždy z auta, ked idem z práce. Cize aj 5x do týždňa.
Je to ok? Nie je to ok?
Myslím, že o tom, či je človek chorobné naviazaný na rodiča vypovedajú iné veci, ako len počet telefonátov....

luccija
1. nov 2025
@beronsche

@anonym_autor môj vola mame max.1x do týždňa. Znie pritom, akoby to robil na silu. Ak da mobil mne, rozprávam sa s ňou 3x dlhšie ako on...
Ja volám mame vždy z auta, ked idem z práce. Cize aj 5x do týždňa.
Je to ok? Nie je to ok?
Myslím, že o tom, či je človek chorobné naviazaný na rodiča vypovedajú iné veci, ako len počet telefonátov....

@beronsche presne tak...je zodpovedný, vie robiť rozhodnutia bez odobrenia rodičov úplne iné veci vypovedajú o mamamkovi.Kto nemal, nemá dobré vzťahy v rodine ten volá malo a všetko čo je inak sa mu zdá divné.Ked napíšeme, že to je veľa zakazes mu to či čo?ja volám každý deň aj hodinu, muž otcovi viac x do týždňa, mame pomenej, ale tam sú problémy a krivdy
@anonym_autor

hopsas
1. nov 2025

@anonym_autor ja volám s mojou mamou každý deň cca pätnásť minút. Ak by to robil môj muž nevadilo by mi to. Volá raz za týždeň na minútu. Nechápem prečo ti to vadí. Je normálne zaujímať sa o rodiča.

ikuska27
1. nov 2025

Asi raz za mesiac??to ja ho naháňam, nech jej zavolá, alebo nech za ňou ideme...

anonym_2d422c
1. nov 2025
@bonboniera

Jezis to sa tes, budes označená všetkými nadávkami sveta, tu sú ženy co volajú so svojimi matkami niekoľkokrát denne a pride im to normalne … počkaj si aj na obligátne “moja tu už nie je co by som dala za telefonát každý deň 🥺”.

Ale zas ako píše petamich, ak vás to nijako neovplyvňuje, nevenuje tomu hodinu a matka ho počas telefonátov nehucka proti tebe a nerobi mu výsluch tak zas neviem prečo by mi to malo vadiť 🤷‍♀️
Ale tak možno opäť vymyslená tema, toto sem pribudne asi každý týždeň a vždy to ma úspech 🙂

@bonboniera
To je adminovo know-how, a že ako zaberá...
Ako med na muchy a prachy za reklamu idú

gerrwie_girl
1. nov 2025
@loulou02811

@gerrwie_girl nie je to choré. Je to normálne. Každý to má inak. Nič nie je nenormálne.. či každý deň, či raz za mesiac. Sú dospelí všetci, nie malé deti, každý vie čo robí. Možno by si pri každodennom telefonáte ani nemali čo povedať.

@loulou02811 no každopádne dúfam, ze svojho syna vychovávam tak dobre, ze sa o mna bude zaujímať viac a nebude mi volat 1x za mesiac.