icon

Ako často volá váš muž svojej mame?

29. okt 2025

Je podľa vás normálne ak môj manžel s ktorým mám 1,5 ročnú dcérku , volá svojej mame každý druhý deň ? Ja neviem ale mne to na dospelého 33 ročného muža ktorý má už vlastnú rodinu príde často , jasne nech volá veď je to mama! Ale toto mi už pripadá že je totálny mamáčik. Prosím neútočte na mna, sto ľudí sto názorov , podľa mna to je prehnané.

Strana
z4
kattrin5
1. nov 2025

Pisu si kazdy den, vola tak raz za tyzden. Nech vola kolko chce, je to jeho mama, vobec mi ti nepride prehnane.

anonym_570c00
1. nov 2025
@anonym_380863

@anonym_autor

To je veľmi špecifická situacia.

Moja manželka ma už len mamu a volá jej tiež každý deň.

Chápem - jedna sa vyrozpráva a druhá tiež, že aký mali deň. Samozrejmosť.

Potom sú tu veci pri ktorých sa chytám za hlavu, keď jej hovorí o výmene letných pneumatík, čo je úplne zbytočná téma pre 70 ročnú osobu na druhej strane...alebo o veciach, ktoré sa udejú tak po novom roku, pričom každý víkend je s mamou doma a môže jej také veci povedať osobne.

Ak tvoj manžel sa nestretáva s mamou každý týždeň, tak je to v pohode jej každý deň volať.

@anonym_380863 "....keď jej hovorí o výmene letných pneumatík, čo je úplne zbytočná téma pre 70 ročnú osobu..."
Pozor pozor, mamka moze byt typ ako nasa trenerka. Pred rokom oslavovala 70tku a v lete dostala defekt a menila sama gumu na aute. Takze nie vzdy je vymena pneumatik pre 70r. pani márna tema 😁

anonym_570c00
1. nov 2025

@anonym_autor Za mna je to dost casto. Zalezi ale hlavne ako dlho a o com sa bavia. Lebo ked pride z prace cca o 17 a kazdy 2.den strati 1-2 hodiny casu telefonatom s mamou a este ked su to dajake somariny nepodstatne. Tak je zrazu 19h, moze sa navecerat a ist okupat a uspavat dieta. A je 20h a padla. Proste kde je ten cas s vlastnou rodinou, s vlastnym dietatom ? Kedy sa mu venuje, hra sa s nim a pod. ?

zuzu11166
1. nov 2025
@bessie12

@anonym_autor volala som denne niekoľko hodín a ? Môjmu mužovi to nevadilo. Teraz už bohužiaľ nemám komu zavolať.

@bessie12 presne!!!
Moj ocino ma 83 rokov a volam mu kazdučky den.a aj ked mi niekedy trosku aj na nervy ide to co mi hovori-co som uz sto x pocula,vzdy si pomyslim,ze som za to vdacna,lebo este mam komu volat.je uz iba on jediny z nasich rodicov.
Muzovi to tiez nevadí,maju super vzťah

weronika171717
1. nov 2025

Môj manžel nie mamickin cecok, ale volá každý deň na pár minút, lebo som mu ja povedala, aby jej každý deň zavolal, lebo v marci čo zomrel svokor zostala sama, tak aby sme vedeli, či je v poriadku, keďže máva závraty a je to pre ňu ťažké všetko.

renka30
3. nov 2025

Moj ma 51 a vola svojej mame cca tiez kazdy druhy, niekedy aj kazdy den, 5-10 min rozhovor. A to byva 2 ulice od nas. Kym zil svokor, nevolavali si tak casto ale teraz je sama, tak nech ma aspon s kym prehodit par slov za cely den...ja sa s mojou mamou vidim kazdy den, byvame v tom istom dvore ale ak by to tak nebolo, tiez by som jej viac x do tyzdna zavolala ako sa ma, ci nieco nepotrebuje, povedala jej co ako decka...pripadne by mi zavolala ona.

Strana
z4