Ako dlho trvá zabudnúť na partnera po rozchode?
Ako dlho vam trva, zabudnut na partnera po rozchode? Po akom dlhom case sa dokazete plnohodnotne venovat novemu vztahu a rozvijat novu lasku? . Je mozne ze vas partner skutocne miloval, ak sa dokaze opat zamilovat po par dnoch po rozchode?
@anonym_6d4a81 huxy...
@anonym_autor ?
@anonym_autor dva roky ma to bolelo
@anonym_autor ?
@anonym_6d4a81 tato chorá osoba si myslí, že ja som ty, len preto, že aj ja dávam tento emotikon 🤦♀️
Vymýšľa si témy, potom útočí, obviňuje a zrazu jej "problém" nie je problém a rieši minulosť druhých...
@anonym_6d4a81 tato chorá osoba si myslí, že ja som ty, len preto, že aj ja dávam tento emotikon 🤦♀️
Vymýšľa si témy, potom útočí, obviňuje a zrazu jej "problém" nie je problém a rieši minulosť druhých...
@huxy aha ďakujem za info 🙈
@anonym_autor je podla mna dost rozdiel, aky vztah to bol a ako dlho trval. ci to bol 2 rocny vztah v 20 rokoch pocas VS, kde spolu ti dvaja ani nezili, alebo 10 rocne manzelstvo s 2 malymi detmi. ci toho cloveka po rozchode viac neuvidis, alebo ho kvoli detom stretavas pravidelne. vcera poobede, ked sme odchadzali zo skolky sa tam jedna mamicka opat raz zosypala, presne preto, ze sa nevie ani po vyse roku od rozvodu pohnut, lebo ak chlapa stretava kvoli detom kazdy tyzden a on sa na nu este aj usmeje a lichoti jej, ako dobre vyzera, mozog nevie/nechce zabudnut. mne to trvalo tiez nieco vyse roka, bol to niekolkorocny vztah s planmi na spolocny zivot a deti.
Podľa toho aký bol dobrý s koľkokrát sa Ti to už stalo 😀
No keď nájdeš krajšieho aj lepšieho ,tak aj hned
Zaleti na tom, ako velmi sa deti podobaju 🙂
@anonym_autor tak keď našiel niekoho 100 krat lepšieho ako si bola ty tak dokáže aj po týždni 😁

@anonym_autor ja som zabudla hneď. Vyhodila som vserko čo by mi osobu pripomínalo a žila si ďalej svoj život. Už o pár dni som išla von s iným. Boli sme spolu 4 roky