Ako dokázať priateľovi, že ho naozaj ľúbim?

emily443
24. feb 2020

Ahojte dievčatá, náš vzťah s priateľom sa dosť začal kaziť a mňa to dosť ubíja, pretože s mojim priateľom neviem byt každý den keďže náš vzťah je na diaľku, ale napriek tomu sa spolu snažíme byť čo najčastejšie. Moja otázka na vás znie ako by ste svojemu priateľovi niečo vynahradili alebo ako by ste mu prejavili viacej lásky a dôvery? Pretože ja sa vážne snažím, ale vôbec to nestačí a neviem ako mu to viacej dokázať. Chcem ho niečim prekvapiť niečim ho potešiť, ale hlavne mu ukázať ako ho skutočne lubim a dokázať mu že mi môže naozaj veriť. Naozaj potrebujem poradiť, pretože ho nechcem stratit. Za každú radu ďakujem.

janinah
24. feb 2020

presťahuj sa k nemu

bodka13
24. feb 2020

@emily443 on ti ako dokazuje jeho lásku k tebe a vynahradza čas keď nie ste spolu

danielinaa
24. feb 2020

V prvom rade ak ti chlap povie ze musis mu lasku dokazovat a nerobis dost, utekaj lebo ide pravdepodobne o manipulatora. Ked ta niekto miluje, salie z teba, z tvojej pritomnosti a vobec ziadne dokazy lasky nepotrebuje. Zazila som vztah s manipulatorom, viem o com hovorim. Uplne cloveka nahloda, vycitky ze lasku dost nedokazujes, lebo toto alebo tamto, nechces ho stratit... povies svoj nazor a uz ho nemilujes, lebo keby si ho milovala, urobila by si tak ako on... som tak strasne stastna, ze som sa spamatala vcas a poslala ho do zadku

danielinaa
24. feb 2020

vazne ked toto citam co si napisala:

"...Pretože ja sa vážne snažím, ale vôbec to nestačí a neviem ako mu to viacej dokázať. Chcem ho niečim prekvapiť niečim ho potešiť, ale hlavne mu ukázať ako ho skutočne lubim a dokázať mu že mi môže naozaj veriť. Naozaj potrebujem poradiť, pretože ho nechcem stratit. Za každú radu ďakujem."

tak mam silny pocit, ze mas sebavedomie v keli a uz si uplne zmanipulovana z neho.

danielinaa
24. feb 2020

@janinah ved aj on sa moze prestahovat. 🙂 nielen ona. Na mna ozaj to posobi z toho pisaneho textu, ze je pod vplyvom manipulatora. Pricom sa kludne mozem mylit.

dopolbokaodrata
24. feb 2020

"láska" z pokecu?
Nájdi si niekoho, komu nemusíš nič dokazovať nasilu. Alebo si s neperspektivnym chlapom sprav dieťa a dufaj, že sa zmení, to na koníku letí.

sissy27
25. feb 2020

@emily443 prečo mu máš ty niečo vynahrádzať? prečo nie on tebe? prečo ty mu máš niečo dokazovať - čo si na súde? Ak od teba vyžaduje "dôkazy lásky" tak veru nebude chlapec v poriadku a ty čím skôr utečieš, tým skôr budeš naozaj šťastná.

vilma7
25. feb 2020

Buď ti chlap verí, alebo neverí a môžeš sa postaviť aj na hlavu...neveria väčšinou z dôvodu, že niekoho iného majú na obzore, ale snáď nebude on ten zlý, že si našiel možno inú...a samozrejme budeš ty príčinou, lebo si mu málo dokazovala lásku.

mondolina
25. feb 2020

Rozmýšľam ako by som svojmu mužovi dokazovala , že mi môže veriť.
No nijako....buď dôvera je alebo nie.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenvam
25. feb 2020

Pre boha si žena!ty máš byť dobijana a nie aby si ty behala za mužom ako psík a keď povie aport ty pobežis!?ak sa on nezmení rozchod!pre jednu lásku slnko nesvieti

sisulia
25. feb 2020

Preco spolu nemozete byt castejsie?

dankovicova
26. feb 2020

akože chce aby si mu dokázala lásku alebo ty máš pocit, že robíš pre váš vzťah akoby málo? lebo z tohto mi to nie je celkom jasné

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz