icon

Ako efektívne nájsť nových kamarátov na vysokej škole?

28. jan 2025

Ahojte, od septembra som na novej vysokej škole a škola ako taká fajn, mam pocit, že ma baví (väčšina predmetov xd), ale skôr ma mrzí, že mi príde že za tento prvý semester som sa s niekym "tak naozaj" neskamaratila. Proste sú to len známy zo školy, mam komu napísať ohľadom skusok/školy, ale nič viac a celkom ma to aj mrzí. Jednu spolubývajúcu na intraku mam aj zz môjho odboru, ale tiež je to len také ze ideme spolu do školy, väčšinou aj spolu sedíme, zatiaľ sme si nejak neviedli na nervy, ale tiež to nie je kamarátstvo, viem, že keby budúci rok spolu nie sme na intraku tak si asi ani nenapíšeme...
Vždy som bola celkom extrovert a vedela som si nájsť kamarátov nejak "sama", nemusela som sa nad tým nejak špeciálne zamýšľať, aj mam super partiu zo strednej, väčšina aj študuje so mnou v rovnakom meste, takže nie je to úplne také, že nemám s kým tráviť čas, no aj tak ma to mrzí. Lebo stredná bola super aj práve kvôli tejto partii, a teraz napríklad cez volne hodiny/pauzy neviem co mam robiť, proste chyba mi nejaká tá blízka osoba s ktorou je sranda v škole... neviem, možno som urobila chybu na začiatku, ze som sa skoro stále bavila s tou spolubývajúcu a teraz sú už vytvorené partie a mam pocit, že nikde neviem "zapadnut"

Zauji

Strana
z2
autor
29. jan 2025

@hnedovlaska1234 ekonomickú univerzitu

hnedovlaska1234
29. jan 2025

Ja len taak😄 ak by si študovala v Nitre kľudne ťa vezmem do partie

Strana
z2