icon

Ako efektívne reagovať na nevhodné otázky?

27. aug 2024

Neviem ako reagovať na starých uchylakov. Išla som s dedom odhadom 60r vo výťahu. Ja som išla na 6 on na 9tku, začal hovoriť o čísle 69, či to poznám. Bola som ticho, otočila sa mu chrbtom, nemám záujem reagovať ani s ním interagovat nijako. Potom začal, že čo pijem a podobne primitívne otázky. Ako reagovať na takéto indivíduá? Mne je to fakt nepríjemné. Myslím, že už radšej nebudem chodiť do výťahu so starými chlapmi.

Strana
z2
oli18
27. aug 2024

Vysmej sa do oci tym starcom. Povedz im, ze ci sa nehanbia, ze by si im mohla byt vnuckou. Aj nieco drzejsie im spliechni.

kazuso
27. aug 2024

6 a 9? Prezrela by som si ho od hlavy k päte a povedala: "Vy máte 69? Hm, myslela som, že máte oveľa viac." A potom by si dával pozor on, aby nešiel so mnou do výťahu 😀

h2
27. aug 2024

@kazuso 😂 Super reakcia! 👍

mamamasama
27. aug 2024

V tomto som ja dosť agresivna. Normalne zhuknem, ze mu mozem byt vnucka, a ze je uplne nechutný stary zošuvereny uchyl.

michaela329
27. aug 2024

Mne sa obvykle stačilo na dotyčného pozrieť ... párkrát som sa opytala, že či aj s vnučkou sa tak pekne rozpráva, alebo rovno povedala, že o jeho blbé reči nemám zaujem a o neho už duplom.

rawmamka
27. aug 2024

@alickapusinka 60 ročný je starý pre ženy vo veku 20 až 50, pre tie od 50 do 70 je to z ich generácie, resp. "dá sa" a pre ženy 70 + je to "mladá krv" 😁....takže tak 😉. Vek je relatívny, ale ak je autorka žena do 50tky, tak s kľudom Angličana môže označiť toho paka ako starého úchyláka. Je nechutný, drzý, neslušný, žiaľ, iné označenie si nezaslúži.

alickapusinka
27. aug 2024

@rawmamka ja som vôbec nepisala o to čo jej povedal bolo to na facku ale o tom že označi 60 ročneho za starého.Zbytočne sa somnou pušťasť do debaty 60 ročný je mladý.Aj otcovi by autorka povedala že ak by mal 60 rokov.že je starý. Určite na cudzieho áno na vlasténho otca by nepovedala mu do oči že vieš čo TY si starý.

minenkak
27. aug 2024

Ja chodím po schodoch alebo sama vo výťahu

rorino
27. aug 2024

Veď si dobre spravila,nereaguje.Alebo si mu mohla povedať,že nech ti to porozpráva pred svojou manželkou,ak dáku má,hneď sklapne.

h2
27. aug 2024

@alickapusinka 60 ročný je starý, aj keď sa na hlavu postavíš. Pre ľudí od 0 do 50 minimálne starý je. Písať, že 60 ročný je mladý, keď sa muži na Slovensku dožívajú v priemere 73,8 roka, je úplne mimo.

michaela329
27. aug 2024

@alickapusinka môj 63 ročný, stále pracujúci a aktívny otec sám o sebe povie, že je starý chlap 😃 Ja mám 38 a tiež o sebe netvrdím, že som mladá.

lakebabe
27. aug 2024

Ja som na toto huba normálne ho pošlem kdesi. Ale 60 ročný starý chren to už je na povazenie ci je normálny. A áno 60 je starý aj keď sa kto na hlavu postaví.

rawmamka
27. aug 2024

@alickapusinka Pre hocikoho pod 50 je 60 ročný človek starý, nie je tým myslené nič dehonestujúce. Bodka.

autor
28. aug 2024

Myslím, ze mal aj viac ako 60, neskúmala som, ale rozmýšľam že 65+ asi mal.

tenerifka
28. aug 2024

No fuj, nie je nic horsie ako nadrzany stary chlap🤮

julialeffer
13. jún 2025

Nebudte labute. Kazdy stary ujo si moze hovorit co len chce. Zijeme v demokratickej krajine. Nie kazdy je charizmaticky dusevne vyspely Dedusko Vecernicek. To iste by som mohla povedat o primitivnych pubertackach ktore maju blbe reci na verejnosti, ignoracia starych ludi v MHD a mozem pokracovat do nekonecna. Jednym uchom dnu, druhym von. Koho sa to dotkne, mal by pracovat viac so svojim egom a nebyt ufnukana princezna.

Strana
z2