icon

Ako efektívne spoznávať nových ľudí?

miss_12
7. jan 2024

Zdravím. Ako spoznávate nových ľudí? Alebo ako ste spoznali svoju naj kamarátku?
Mám 27 nemám deti, som slobodná, mám psíka a bývam v okolí Popradu. No nemám žiadne kamarátky s ktorými môžem hocičo len tak podniknúť, napr. ísť na kávu, nakupovať... No nikoho neviem spoznať. Do fitka kam chodím chodia ludi so sluchadlami a chcu si len odcvicit svoje ani sa nepozdravia, ked idem so psikom nestretavam ludi v mojom veku a nie su tam take prilezitosti jak nadviazat taky kontak ze by sme sa aj inokedy stretli. Som introvert a ani ked som isla na jogu tak som nevedela sa nejako zoznamit.. Jak to robite ? Skusam badoo ale tam len pisu muzi co chcu vztah.

Za kazdu jednu radu budem vďačná a čím konkrétnejšia je tým lepsie lebo samozrejme ze uz som si presla vela clankov o tej to teme 😅

Strana
z2
lula313
7. jan 2024

@miss_12 čo sa týka dobrovoľníctva, osobne som si tak nasla druhu najlepšiu kamaratku, dokonca na FB. Jeden utulok nemal žiadne OZ, ktoré by tam pomáhala psom, tak sa tam išla ona popytat a ja som sa jej ozvala cez Fb, že jej rada pomôžem. Po čase sa z nás stali veľmi blizke kamaratky a je uzasna. Mám kamarata, ktorý zas chodil pomahat cez dobrovoľnícke centrum (neviem konkretne ktoré) a tam sa tiež zoznámil s kopou ludi.
Potom komunitne akcie, zväčša sa ohlasujú na komunitných FB strankach mesta, mestskej casti. Bud sa pridas alebo zorganizujes sama niečo (komunitná zahrada, swap kníh, kastracna akcia feralnych mačiek, varenie vecere pre bezdomovcov, proste hocico, zbieranie odpadkov, malovanie plotu na ihrisku)

miss_12
autor
8. jan 2024

Ďakujem Vám všetkým za rady ☺️❤️ Všetko poskúšam a dám vedieť

Strana
z2