Ako ho znovu získať?
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ako získať späť svojho ex? Aby sa znovu zamiloval.
Ak to dokázala vojvodkyna Kate,tak to dokážeš aj ty...ale stálo by za diskusiu rozobrať podrobnosti,či to za to vôbec stojí rozohrať takú hru.
Láska je ako prd, keď moc tlacis bude z toho hovno
Netlac na neho....nechaj tomu cas....ked bude chciet byt s tebou, tak pride, ozve sa...Daj tomu hlavne cas a uvidis, ci sa vratite k sebe...hlavne ho nepros a neries.
zabudni na to :D
@sandrika1986 ďakujem, budem sa snažiť aj keď ma to veľmi trápi a najradšej by som sa s ním o tom porozprávala hneď teraz
Dopraj mu cas a ked mu bude na Tebe skutocne zalezat, tak sa ozve...sam od seba.
Mozno to bude par dni, par tyzdnov, mozno mesiac aj viac trvat...vydrz a bud trpezliva...neozyvaj sa mu sama od seba, maj svoju hrdost 🙂
@sandrika1986 ja som to s mužmi nikdy nevedela asi preto som už tak dlho viac menej sama
@janka_23 omylom som zmazala, ak ste to skúšali a nezalubil sa, ani to už nebude. Netlač, nevnucuj sa, len sa mu sprotivis. Chémia bud je, alebo nie. Možno, minimálna šanca, že keď sa úplne prestanete kontaktovať, že si uvedomi, že predsa tam dačo cítil, ale skutočne skôr nie. Zi svoj život, uvidís, že stretneš ešte muža, aký sa zamiluje a bude šťastný, že ste spolu
Cim viac ho budes chciet a tlacit, tym horsie, enchaj to plavat, mam kamosku, co jedno obdobie sa velice o byvaleho usilovala a bolo to zbytocne. Bola mu len na smiech.
Neviem koľko ste od seba,ak ti povedal,že chce "pauzu",tak už vtedy si mu mala dať pokoj a nechať ho pauzovať. Ak si sa aj o niečo snažila a on ťa odmietal,tak teraz môžeš spraviť už len jedinú vec a síce, nebyť s ním v kontakte a to absolútne žiadnom, minimálne mesiac. Ak sa za tú dobu neozve,nechala by som ho tak. Nezabudni,že vo vzťahu,kde sa ponúkas ty ako zena,budeš vždy ťahať za kratší koniec a vždy bude na koni on a robiť si čo chce lebo bude mať v tebe istotu.

Platí: ak chlap nechce ženu, môže sa žena aj poskladať, nevráti sa....neponizuj sa prosenim ho