icon

Ako ignorovať názory ostatných na vášho partnera?

3. nov 2024

Ahojtec pisem to tu preto lebo uz som zúfalá a inak si už neviem pomôct. Každý mi hovorí že mam nechať svojho priateľa lebo že sa ku mne nehodi a vyzerá hrozné… rodina, priatelia, a tď… je pravda že nie je moc pekný ani nevyzerá boh vie ako ale chova sa ku mne veľmi dobre, je pracovitý stará sa o mna lubi má je mi verný, rozumieme si vo všetkých stránkach… Vyzorovo vyzera tak že mu trosku jedno oko uteka ale on to ma už odmalička… je troska viac pri sebe je vyšší a je taký kus že sa zanedbáva čo sa týka vyzorovo… sme spolu iba pol roka a zatiaľ nám to klape je zlaty a veľmi dobre sa ku mne správa… rodičia tvrdia že to je len preto lebo je zúfalý že ho žiadna nebude chcieť lebo že je škaredy a že ak by lepšie vyzeral hneď by má vymenil ale ja si nemyslím že to je pravda. Každý sa mi smeje že skym to chodím a ja som už strašne smutná z toho a ide mi to veľmi na nervy… každému som povedala svoj názor ale každý ma iba zas opäť vysmeje kvôli jeho výzoru… Neviem čo ďalej a ako to mam ignorovať počúvam to každý bozi den že si mám nájsť iného a krajsieho… Vôbec nedokážem byt šťastná… lebo každý má s tým nejaký problém… aj keď viem že si druhých nemám všímať ale nedá sa to lebo stále dookola počúvam to iste denno denne….

Strana
z2
zeldia
4. nov 2024

@vanilkovazmrzka vážne neveríš, že je to reálna téma? pri tomto osadenstve co tu je? V tejto populácii😉

jana_eyre_2
4. nov 2024

@terezka1947 veď autorka oceňuje jeho hodnotu, nemôže za to čo vraví jej okolie..

tykat
4. nov 2024

Takto... paci sa ti? Je ti sympaticky? Viete sa spolu zasmiat, tesit, uzivat si? Ak ano tak co riesis okolie?
Vela zien je s chlapmi ktori ich biju, ponizuju, ekonomicky tyraju ...a okolie casto priviera oci a dokonca aj ta zena. Ver mi...okolie nema patent na rozum. Ty sama musis vediet ako na tom ste.

A k tomu ze je zufalec ktoreho nikto nechce. Moja mama mala kolegynu a jej dcera bola zdrav.postihnuta, kratsia noha, skulila, nesumerna tvar. Mysleli si ze sa nikdy nevyda. Ked sa vydavala tak cela rodina stastna, vdacna ze si ju zobral slusny chalan. A ona o par rokov nechala chlapa, nasla si milenca a aj s nim ostala (zobrala aj deti). A to bol socializmus, vec nie uplne bezna. Osudy su rozne.

jana_eyre_2
4. nov 2024

Okrem toho autorka, keď ešte raz čítam tvoj príspevok - podprahovo neurazaju tvoji rodičia jeho, ale teba.. podceňujú ťa, keď tvrdia že ak by bol krajší tak ťa nechá.. prečo by ťa mal preboha nechať?! Príde mi že si vyrastala v strašne povrchnej rodine, predpokladám že u vás nenastalo toto ponižovanie len pri tvojom priateľovi, ale je to už dlhodobé.. ak si dospelá, osamostatni sa, bude ti ľahšie..

ivik4
4. nov 2024

CO ZNAMENA ZE SA ZANEDBAVA ? Povies nam ?
To bude nieco co zmenit vie a nespravi to.
Casom Ti to moze zacat vadit

svetlonos
4. nov 2024

Vo svojom okolí máš samých povrchný kretenov. Odštartuje sa, prerušil kontakt, uplne kludne aj s rodinou.
Pretože vysmievať sa koli skuleniu dokážu len specialni mentalni atléti.
M9j muz ma cez 2 metre tiez par kg naviac. Tým pádom nejaké sexi tričká a košele teraz nehrozia. Je rád keď nájde triko, v ktorom nie je ako brušná tanečnica 😁 pohodlne topanky atd. To všetko nie z kiku ci pepca aby sa to pranie vydržalo.
Takže nieriesi veľmi farby ale dĺžku, kvalitu a cenu. Mne sa paci muz, keď si oblečie slim fit košeľu. Mooj teraz isto nie. A co, vymením ho za to? Alebo ma hrozne problémy s jedným zubom, termín na implantát ma až za 3 mesiace. No vyzerá to škaredo strašne keď chyba zub. A za to sa mam teraz rozviesť ci ako?
Dolezite je, ci priťahuje teba. Lebo ak je len "dobry" tak ti to časom môže začať vadiť. Obcas tu je diskusia ako si brali muza lebo bol dobrý i keď ich fyzicky nepritahoval. Časom im to začalo vadiť.
Pokial abude naďalej k tebe dobrý, vie sa postarať o rodinu, nie je hygienicky lafo, tak nejaké krivé oko by mi bolo úplne jedno.
Okolie by som poslala priamim smerom do .... kam len chceš. Boli by mi ukradnuti aj ich blbe názory. Zvlášť po hlide, kde by ta inak vymenil za inú! No mas tam teda peknú sebranku. To by som nechcela ani za susedov, nie tak ako rodinu ci "priatelov"

rorino
4. nov 2024

To je tak,keď nezijes svoj život,nepočúvaš vlastné srdce a vnútorný hlas,ale to čo povie každý je pre teba dôležité.Najdi seba,svoj pokoj a budeš vedieť čo robiť .Ak si plnoletá,už by si mala vedieť,že z cudzích rečí sa nenájdeš,a ak nie,život ťa naučí😉možno,alebo budeš stále nešťastná,lebo budeš chcieť splniť požiadavky "každého",len svoje nie

kiki68
4. nov 2024

Radsej nech je dobry ako clovek, co mas z toho, ze to je Ken, co psychicky tyra zenu a je egoista. Neni vsetko zlato, co sa blysti 😀

jaja391112
4. nov 2024

Keď som začala chodiť s mojím teraz už manželom, tiež mi jedna osoba z rodiny pilila uši s tým, že je škaredý. Hovorila mi to iba jedna osoba, ktorá sa vždy stará do každého, takže som si to nebrala nijak k srdcu, ale viem, že je to nepríjemné. Nebol ani nie je škaredý, avšak nebol celkom môj typ, ale veľmi sme si rozumeli, tiež sa ku mne pekne správal a tým si ma získal. Sme spolu už 9 rokov a nemenila by som ho 🙂 pokiaľ je u vás príťažlivosť a funguje Vám to, tak nepočúvaj nikoho a riad sa svojim ❤️ ak sa v niektorých veciach zanedbáva, tak ako to radia vyššie, skús mu nejak pomôcť s tým, aby to zmenil a staral sa o seba viac, aj keď ťažko povedať keď nevieme, v čom konkrétnom sa zanedbáva.

rozculena
4. nov 2024

a čím ťa vôbec zaujal?

ankare
4. nov 2024

Nezávidím Ti to. Vôbec si také sprosté reči nevšímaj. Držím palce!

lenkakravcova
4. nov 2024

To zabiehanie oka sa dá operovať.

jana_eyre_2
5. nov 2024

@lenkakravcova nie každé a nie každému to vydrží, je to individuálne..

Strana
z2