Ako je možné, že niektorým ženám nevadí zadaný muž?
11. dec 2025
Ako je možné, že niektorým ženám nevadi, že je chlap zadaný ?…. Aj naopak. Mne to príde, že doba je v tomto hrozná. Každý sa len podvádza a klame. Málo je výnimiek. A tvária sa, že je to v pohode. Poznám jedného tiež, ktorý tvrdí že chlapi môžu, že to je normálne.., že to každý chlap robí ale keď žena náhodou tak je k***a. Alebo som ja len taká moralistka? Príde mi to hrozne. Aký máte na to názor ?
Predošlá
Strana
z3
anonym_db98bd
•
Včera o 20:35@anonym_autor
Ja si neviem predstaviť situáciu, že som s niekým v intímnom vzťahu a on chodí spávať domov k žene do jednej postele. Rovnako by som to nespravila ani môjmu chlapovi.
Predošlá
Strana
z3

@anonym_cae664 jasné, že nemiluje, inak by nemal potrebu ju podvádzať. Len doma má asi full servis, niekoho, kto operie trencle, nemusí to sám robiť. Asi aj večeru navarí…
@gab1sol toto je také otrepané,až to bolí. Chlap keď sa rozhodne zmeniť model,tak postupuje všelijako,ale rozhodne sa nebáli a neodíde zo dňa na deň. Najmä kvôli majetkom a deťom. Ale proste odíde. Neviem,či by normálna ženská skackala od radosti,že s ňou je chlap,lebo "musí". Prichádza domov vysexovany vylubeny a nasratý,že je tam a s tou ktorú proste nemiluje. A pravdepodobne ani žena jeho. Ono máloktorá si priznať,že nevera nie je celkom tak len chlapcova vína. Za pokaslany vzťah môžu väčšinou dvaja.