icon

Ako je možné, že niektorým ženám nevadí zadaný muž?

11. dec 2025

Ako je možné, že niektorým ženám nevadi, že je chlap zadaný ?…. Aj naopak. Mne to príde, že doba je v tomto hrozná. Každý sa len podvádza a klame. Málo je výnimiek. A tvária sa, že je to v pohode. Poznám jedného tiež, ktorý tvrdí že chlapi môžu, že to je normálne.., že to každý chlap robí ale keď žena náhodou tak je k***a. Alebo som ja len taká moralistka? Príde mi to hrozne. Aký máte na to názor ?

pralinka25
11. dec 2025
@minenkaa

@pralinka25 Vidíš to ma nenapadlo ,do🍑,je mi strašne ja som úplne neschopná

@minenkaa to neva. mas konika 😀 v jasnej modrej zbroji

minenkaa
11. dec 2025
@pralinka25

@minenkaa to neva. mas konika 😀 v jasnej modrej zbroji

@pralinka25 fakt vďaka za každú jednu radu,naozaj neviem čo by som robila bez rad a pomocí všetkých žien ❤️Veľmi mi dnes každá pomohla

pralinka25
11. dec 2025
@minenkaa

@pralinka25 fakt vďaka za každú jednu radu,naozaj neviem čo by som robila bez rad a pomocí všetkých žien ❤️Veľmi mi dnes každá pomohla

@minenkaa ❤ no vidis a vdacnost sa tu tak malo vidi. len mala vzorka pekne podakuje. vacsina len nadava. 😀👍

minenkaa
11. dec 2025
@pralinka25

@minenkaa ❤ no vidis a vdacnost sa tu tak malo vidi. len mala vzorka pekne podakuje. vacsina len nadava. 😀👍

@pralinka25 to je nechápem ,veď tu je tak úžasne a milo

pralinka25
11. dec 2025
@minenkaa

@pralinka25 to je nechápem ,veď tu je tak úžasne a milo

anonym_6f498e
11. dec 2025

@anonym_autor nevera je choroba ako alkoholizmus. Ked to mas nejde s tym prestat. niekto ma viac moznosti iny malo ale vsetci to vyuziju kolko moznosti

anonym_819b91
11. dec 2025

@anonym_autor pre mna je rozdiel ženatý a zadaný nezenaty. Ženatého by som nikdy nechcela, pokial by sa nerozviedol. A zadany by sa musel v dohladnej dobe rozist.

vilma7
11. dec 2025

A prečo ženatý nedajú pokoj slobodným ženám?

gab1sol
11. dec 2025
@anonym_cae664

@gab1sol to,ze ssa vráti skoro vždy k manželke počujem 1x...väčšinou odchádza s milenkou.

@anonym_cae664 v konečnom dôsledku toho muža jedna z nich kopne do zadnice, ale v istom momente je to len milenka, od ktorej muž odchádza, pretože stále neukončil predchádzajúci vzťah. Ide domov, za ženou, rodinou a tvári sa, že je všetko v najlepšom poriadku.

autor
11. dec 2025
@vilma7

A prečo ženatý nedajú pokoj slobodným ženám?

@vilma7 dobrá otázka …

autor
11. dec 2025

Tam potom dosť smutné, že to je takto. Väčšina chlapov berie neveru ako nomalnu vec, že nič zlé nerobia. Poznám viac takých.

minenkaa
11. dec 2025
@anonym_autor

Tam potom dosť smutné, že to je takto. Väčšina chlapov berie neveru ako nomalnu vec, že nič zlé nerobia. Poznám viac takých.

@anonym_autor prečo riešiš len chlapov,robí to aj rovnaké množstvo žien

autor
11. dec 2025
@minenkaa

@anonym_autor prečo riešiš len chlapov,robí to aj rovnaké množstvo žien

@minenkaa áno súhlasím aj žien veľa ale väčšinou chlapi aj podľa štatistík

minenkaa
11. dec 2025
@anonym_autor

@minenkaa áno súhlasím aj žien veľa ale väčšinou chlapi aj podľa štatistík

@anonym_autor myslim,že všetko závisí od človeka a nie pohlavia ,v dnešnej dobe hlavne ,keď už zeny niesu závislé na chlapcoch ,tak to už je isto na rovnakej úrovni
A k tomu či niekomu nevadí mať sex s človekom ,čo je vo vzťahu ,je to len sex a hlavne veľa ľudí v manželstvách po dlhých rokoch potrebujú spestrenie a obe pohlavia a človeku čo je slobodný môže byt uplne jedno ako to ma ten druhý ,myslím,že nik nedrží tomu druhemu pištoľ pri hlave

akje
11. dec 2025

@anonym_autor raz sme sedeli s manželom a svokrovcami a hovorím im, ze som rada, že muž nosí prsteň, lebo veľa párov nenosí. A dodala som, že iné ženy aspoň hneď uvidia, že už je zadný. A svokor na to: no neviem, niektoré idú práve iba po takých s prsteňom :D a vtedy som si uvedomila, že vlastne naozaj niektorým ľudom je úplne jedno, či ten, koho lovia niekoho ma alebo nemá. Niekoho to možno priťahuje, lebo vie, že nebude musieť ísť do vzťahu a postačuje mu byt tým druhým v poradí. A niekto zadaný možno už nie je šťastný a tak hľadá šťastie inde.
Vzťahy sú komplikovane, ľudia sa menia, rozvíjajú, menia názory, či už skrz životne skúsenosti alebo sa nechaju zmanipulovať, podľahnú slabej chvíľke. Asi je veľa dôvodov prečo niekto podvedie. Hm?

anonym_a90e3f
11. dec 2025

mame doma krizu a mne sa paci jeden zenaty chlap a ja jemu, ale ma tri deti a manzelku a si hovorim, ze to by nebolo fer voci jeho zene, zalezi od cloveka, ale takmer kazdy je sebecky a mysli len na seba

rozculena
Včera o 00:00
@minenkaa

@anonym_de3398 no ja dúfam že nie a ešte neprisiel

@minenkaa nevadí,prefarbí sa

anonym_d9abeb
Včera o 00:13

@anonym_autor Tak buď k niekomu niečo cítim alebo nie, nedá sa rozkázať “chcieť” iba toho nezadaneho 😅

obchod112
Včera o 00:58

@anonym_autor pre mňa je nepochopitelné aj to, že niektorým ženám nevadí byť tá druhá, alebo možno aj byť s niekym, kto má tých mileniek viac súbežne. Tá predstava, že večer s nejakou inou, ráno s ňou...alebo na striedačku raz za mesiac cez víkend s inými. Moja predstavivosť je asi príliš dobrá...toto by som nedala...a to rozprávam ešte len o fyzickej stránke týchto "vzťahov".

minenkaa
Včera o 06:40

Napadlo už niekoho,že tam ide iba o sex a nie vzťah

anonym_6f498e
Včera o 06:55

V mladosti ak zeny zili promiskuitne a striedali muzov rad radom prenesu si to aj do manzelstva. S vekom rastie chut ako na sex tak i na alkohol. Ziadna nerozmysla pre dobro rodiny ale pre svoje ukojenie. Utekaju z domu za dobrodruzstvom. A muzi su pozorni vedia tieto zeny identifikovat a ist na spolocnej vlne. Potom si niekedy nevedia rady co s tolkymi muzmi co sa dozaduju opakovanych stretnuti a nechapu ze to bolo len raz a neda sa pokrajat a stretavat sa so vsetkymi. A zacne kolotoc blokovania otravnych. S tymi lepsimi a nie je ich malo si nastavia pravidla. V praci, na sluzobkach, na vecierkoch ci chatach. Kazdy vie kde je jeho miesto. A takto ziju roky v klamstvach. A tu nejde o neveru jednu ci dve ale o desiatky. Ked poznas taku zenu je to vyhra. Vacsinou su to prave vydate a to este viac pritahuje ten pocit ze zahybas. ziaden vztah len sex a chod domov k rodine uvidime sa niekedy.

anonym_cae664
Včera o 08:50
@gab1sol

@anonym_cae664 v konečnom dôsledku toho muža jedna z nich kopne do zadnice, ale v istom momente je to len milenka, od ktorej muž odchádza, pretože stále neukončil predchádzajúci vzťah. Ide domov, za ženou, rodinou a tvári sa, že je všetko v najlepšom poriadku.

@gab1sol a v záverečnom manželka ostáva sama. Aj štatisticky je dokázané,že manželka má menej kariet v rukách.

gab1sol
Včera o 09:00
@anonym_cae664

@gab1sol a v záverečnom manželka ostáva sama. Aj štatisticky je dokázané,že manželka má menej kariet v rukách.

@anonym_cae664 ale ja nehovorím o tom, ako to celé skončí, ja hovorím o tom, keď ten muž udržiava vzťah súbežne s oboma - ešte aj s manželkou, za ktorou sa vracia a už aj s milenkou, od ktorej odchádza domov.

anonym_cae664
Včera o 10:51
@gab1sol

@anonym_cae664 ale ja nehovorím o tom, ako to celé skončí, ja hovorím o tom, keď ten muž udržiava vzťah súbežne s oboma - ešte aj s manželkou, za ktorou sa vracia a už aj s milenkou, od ktorej odchádza domov.

@gab1sol nuž a kam má ísť? V prípade,že je vlastník len tak vyhodiť manželku? Alebo sa vzdať majetku? To chce čas. A úplne kľudne môžu žiť ako spolubývajúci. Tu na MK sa nepostaví v pohode s vlastnými manželka náradie veľa mužom. Tak zase nemusíme robiť z tohto tu alfa samca,čo tetka o dušu všetky ženy. Možno áno,možno nie.

gab1sol
Včera o 11:40
@anonym_cae664

@gab1sol nuž a kam má ísť? V prípade,že je vlastník len tak vyhodiť manželku? Alebo sa vzdať majetku? To chce čas. A úplne kľudne môžu žiť ako spolubývajúci. Tu na MK sa nepostaví v pohode s vlastnými manželka náradie veľa mužom. Tak zase nemusíme robiť z tohto tu alfa samca,čo tetka o dušu všetky ženy. Možno áno,možno nie.

@anonym_cae664 nemusí t*tkať o dušu každú ženu, ale ak sa chlap vracia od milenky domov k žene, nie je to pre majetky. Tá milenka je vždy tá druhá. Ak by chcel, odíde od ženy a majetky rieši potom. To, že by odišiel, neznamená, že sa vzdáva majetku. Však môže ostať u milenky. Ibaže by pre neho nebola taká dôležitá a nemal by o to záujem…

minenkaa
Včera o 11:57
@gab1sol

@anonym_cae664 nemusí t*tkať o dušu každú ženu, ale ak sa chlap vracia od milenky domov k žene, nie je to pre majetky. Tá milenka je vždy tá druhá. Ak by chcel, odíde od ženy a majetky rieši potom. To, že by odišiel, neznamená, že sa vzdáva majetku. Však môže ostať u milenky. Ibaže by pre neho nebola taká dôležitá a nemal by o to záujem…

@gab1sol a keď ta milenka nechce byt jeho partnerka

anonym_cae664
Včera o 13:41
@gab1sol

@gab1sol si fakt tak naivná,že si myslis,že sa vracia k žene? Že v Tom nie sú majetky,deti,že svoju ženu tak neskutočne miluje a vracia sa k nej? Aha....no dobre

peknyvladko
Včera o 13:48
@anonym_088efb

V prvom rade by malo „vadit“ tomu chlapovi, ze ma manzelku

@anonym_088efb a naopak…

irusa
Včera o 13:56

Že vždy to bolo a vždy bude.....

gab1sol
Včera o 14:21
@anonym_cae664

@gab1sol si fakt tak naivná,že si myslis,že sa vracia k žene? Že v Tom nie sú majetky,deti,že svoju ženu tak neskutočne miluje a vracia sa k nej? Aha....no dobre

@anonym_cae664 jasné, že nemiluje, inak by nemal potrebu ju podvádzať. Len doma má asi full servis, niekoho, kto operie trencle, nemusí to sám robiť. Asi aj večeru navarí…