icon

Ako je možné, že niektorým ženám nevadí zadaný muž?

11. dec 2025

Ako je možné, že niektorým ženám nevadi, že je chlap zadaný ?…. Aj naopak. Mne to príde, že doba je v tomto hrozná. Každý sa len podvádza a klame. Málo je výnimiek. A tvária sa, že je to v pohode. Poznám jedného tiež, ktorý tvrdí že chlapi môžu, že to je normálne.., že to každý chlap robí ale keď žena náhodou tak je k***a. Alebo som ja len taká moralistka? Príde mi to hrozne. Aký máte na to názor ?

Strana
z3
anonym_cae664
Včera o 14:42
@gab1sol

@anonym_cae664 jasné, že nemiluje, inak by nemal potrebu ju podvádzať. Len doma má asi full servis, niekoho, kto operie trencle, nemusí to sám robiť. Asi aj večeru navarí…

@gab1sol toto je také otrepané,až to bolí. Chlap keď sa rozhodne zmeniť model,tak postupuje všelijako,ale rozhodne sa nebáli a neodíde zo dňa na deň. Najmä kvôli majetkom a deťom. Ale proste odíde. Neviem,či by normálna ženská skackala od radosti,že s ňou je chlap,lebo "musí". Prichádza domov vysexovany vylubeny a nasratý,že je tam a s tou ktorú proste nemiluje. A pravdepodobne ani žena jeho. Ono máloktorá si priznať,že nevera nie je celkom tak len chlapcova vína. Za pokaslany vzťah môžu väčšinou dvaja.

anonym_db98bd
Včera o 20:35

@anonym_autor
Ja si neviem predstaviť situáciu, že som s niekým v intímnom vzťahu a on chodí spávať domov k žene do jednej postele. Rovnako by som to nespravila ani môjmu chlapovi.

gab1sol
Dnes o 09:08
@anonym_cae664

@gab1sol toto je také otrepané,až to bolí. Chlap keď sa rozhodne zmeniť model,tak postupuje všelijako,ale rozhodne sa nebáli a neodíde zo dňa na deň. Najmä kvôli majetkom a deťom. Ale proste odíde. Neviem,či by normálna ženská skackala od radosti,že s ňou je chlap,lebo "musí". Prichádza domov vysexovany vylubeny a nasratý,že je tam a s tou ktorú proste nemiluje. A pravdepodobne ani žena jeho. Ono máloktorá si priznať,že nevera nie je celkom tak len chlapcova vína. Za pokaslany vzťah môžu väčšinou dvaja.

@anonym_cae664 kvôli majetkom, kvôli deťom, kvôli okoliu, pre čokoľvek. Poznám chlapa, ktorý sa tvári, akú má ideálnu rodinu, ako ženu miluje, deťom dopraje prvé a posledné, fakt idylka. Ale pod vplyvom alkoholu sa priznal (nie pred manželkou), že chodieva do bordelov do Viedne. Lebo to proste potrebuje… A vždy sa vráti domov, lebo idylka.
Ale téma je o milenkách, nie o tom, ako funguje/nefunguje vzťah, keď jeden z nich podvádza. A ver tomu, že je mnoho mužov, ktorí milenke povedia, ako im to doma nefunguje, ako nemôžu odísť, lebo deti, lebo majetky… A žena doma ani nemusí tušiť, že ju podvádza. A nech je to pre čokoľvek, či už majetky, deti, akýkoľvek dôvod, ten muž od tej milenky odchádza a ide domov.
Inak, nebudeš aj ty jednou z tých mileniek, ktorej sľubuje, ako od ženy odíde a raz bude s tebou, len teraz kvôli deťom nemôže, len kvôli majetku nemôže? Ale jeho žena je úplná harpia?

anonym_cae664
Dnes o 12:26
@gab1sol

@anonym_cae664 kvôli majetkom, kvôli deťom, kvôli okoliu, pre čokoľvek. Poznám chlapa, ktorý sa tvári, akú má ideálnu rodinu, ako ženu miluje, deťom dopraje prvé a posledné, fakt idylka. Ale pod vplyvom alkoholu sa priznal (nie pred manželkou), že chodieva do bordelov do Viedne. Lebo to proste potrebuje… A vždy sa vráti domov, lebo idylka.
Ale téma je o milenkách, nie o tom, ako funguje/nefunguje vzťah, keď jeden z nich podvádza. A ver tomu, že je mnoho mužov, ktorí milenke povedia, ako im to doma nefunguje, ako nemôžu odísť, lebo deti, lebo majetky… A žena doma ani nemusí tušiť, že ju podvádza. A nech je to pre čokoľvek, či už majetky, deti, akýkoľvek dôvod, ten muž od tej milenky odchádza a ide domov.
Inak, nebudeš aj ty jednou z tých mileniek, ktorej sľubuje, ako od ženy odíde a raz bude s tebou, len teraz kvôli deťom nemôže, len kvôli majetku nemôže? Ale jeho žena je úplná harpia?

@gab1sol nie,nie som. Som naopak manželkou od ktorej odišiel muž za druhou a nechal celú rodinu a spoločný život tak a naopak bol sako lev o jeden cent na súdoch. Takže toľko k tomu. To čo píšeš ty je tiež bežné,to je level najvyšší hajzel. Ten čo sa aspoň spakuje ,prizná vzťah je o niečo lepší. Ale vážne je to zaručene vhodnejšie ako žiť s debilom roky a pred 50tkou zistiť čo máš doma. Takto je to lepšie pre všetkých. Žena má šancu na lepší život.

anonym_889aaf
Dnes o 12:35

@anonym_autor lebo sú to chuderky, ktoré sa nezmôžu na slobodného chlapa a taký ženatý somár jej skočí na sladké rečičky, poprípade aj niečo iné 🫣. Lebo zadaný chlap vie, že pokiaľ to žena nezistí, tak milenku môže kedykoľvek odkopnúť, veď doma má rodinu

gab1sol
Dnes o 12:55
@anonym_cae664

@gab1sol nie,nie som. Som naopak manželkou od ktorej odišiel muž za druhou a nechal celú rodinu a spoločný život tak a naopak bol sako lev o jeden cent na súdoch. Takže toľko k tomu. To čo píšeš ty je tiež bežné,to je level najvyšší hajzel. Ten čo sa aspoň spakuje ,prizná vzťah je o niečo lepší. Ale vážne je to zaručene vhodnejšie ako žiť s debilom roky a pred 50tkou zistiť čo máš doma. Takto je to lepšie pre všetkých. Žena má šancu na lepší život.

@anonym_cae664 ok, je mi ľúto, čím si si prešla, ale vnímaš to z pohľadu podvádzanej manželky. A pre teba je určite lepšie, že sa spakoval a odišiel a pevne verím, že túto etapu svojho života máš za sebou. Ale o čom ja celý čas hovorím, je milenka, od ktorej ten chlap odchádza, kým sa na neveru nepríde. Ja si teda neviem predstaviť, ako tu už bolo spomenuté, že udržiavam intímny vzťah s niekym, kto sa potom vracia domov za rodinou (aj keď tá rodina žije v klamstve). Ale to vyslovene hovorím o vnímaní milenky, nie podvádzanej manželky.

Strana
z3