Ako jemne naznačiť problém s vôňou?
Ahojte, už pár týždňov sa schádzam s jedným mužom, je naozaj fajn, dáva si záležať na našich stretnutiach, pomohol mi veľmi v jednej veci, páči sa mi fyzicky, lenže je tu taký zádrhel ako je už poznať z názvu diskusie. Neviem, ale nejako proste nevonia dobre. Neviem, čím to môže byť, je to normálny pracujúci človek, robí v office. Možno pretože niekedy ráno cvičí? Možno sa nesprchuje potom 🤔 ale aj keď necvičí a stretneme sa, tak to trocha cítiť. Za chvíľu bude mať meniny, myslíte, že keď mu dám nejakú kozmetiku alebo vzorky voňaviek ( že akože nech si vyberie, ktorá sa mu bude páčiť a dám mu ju na Vianoce), tak to pomôže? 😆 Nechcem sa kvôli tomuto s tým prestať stretávať a zas sa asi nepoznáme toľko, aby som mu to priamo povedala podľa mňa
Do každého vzťahu patria intímnosti, ale ako ich chceš mať s chlapom ktorý ti už teraz smrdí. Skús mu to na rovinu povedať nestrácaj čas
nočná mora, ľudia, ktorí sa nesprchuju, ja len, že ti držím palce, toto by u mňa neprešlo ani náhodou, hlavne nečakať a hoci aj na drzovku sa o tom porozpravat
Pred nakupom kozmetiky odporucam zistit, ci nema alergiu na taketo pripravky.
Dalej mozno nosi nevhodne oblecenie, niekto moze len cistu bavlnu. Tie umele smrdia omnoho viac.
Aj oblecenie susene v susicke niekedy smrdi, alebo ak po vyvesani schne dlho, najma v zime.
Tiez suhlasim s prisevkom vyssie, ze pot zo stresu je dost prenikavy.
Treba vylucit aj stravovanie a lieky/vyzivove doplnky, napr. taka cesnakova kura 😂 ide normalne aj cez kozu (a nie, nevonia to ako cerstvy cesnak). Tiez ked som po porode brala senovku a benedikt, tricka mi "po burine" smrdeli aj po 2 rokoch a ziadne pranie nepomohlo 😨 aj ked senovka asi nie je jeho pripad.
Podla mna pouziva iba deodorant miesto antiperspirantu.. moj muz mi raz prestal voňať a ked som mu pohrabala v kozmetike, zistila som, ze si zle kupil pod pazuchy sprej a uz dobre
Asi sa ho nenápadne spýtam, že keďže bude mať meniny/Vianoce, či nemá nejakú obľúbenú značku kozmetiky 😂 a podľa toho uvidím
No, ak ma chlapik problem s hygienou, ziadne naznaky nepochopi.. A dost mozno, ze ani priamu informaciu.
Niekedy sa mozno clovek aj pravidelne sprchuje, ale neperie oblecenie a preto smrdi, to by sa este dalo vyriesit..
A ak ti proste "smrdi", lebo vy dvaja nie ste kompatibilny, toto hlavou neprekonas (ani ziadnym parfemom), z toho vztah nebude, lebo fyzicno k nemu patri..
@beronsche no ja chcem hlavne vedieť, či niečo používa, pretože niektorí ľudia nepoužívajú nič a potom to tak vyzerá 😅
Toto nieje pravda ,môj muz nepouziva žiadne parfémy, antiperspirant ani nič len sa umýva a nesmrdi,teda mne nesmrdi. Ešte raz ak ti nevonia nebude ani chutiť a to potom nemá budúcnosť
Tiež sa prikláňam k názoru, že ak ti nevonia (je jedno z akého dôvodu či zla voňavka alebo zlá hygiena), tak nemáte medzi sebou tú správnu chémiu. Človek ti ma voniat aj spotený. Mimochodom, ak by to medzi vami zašlo ďalej a náhodou raz budete spolu žit, tak ver tomu, že ho budeš mať doma pravidelne v jeho prirodzenej podobe. Nebude čerstvo po sprche, navonany ako na rande. Jeho prirodzený telesný pach ti proste musí vonat inak zbytočne to zenies do extrémov z ktorých už nebudeš vedieť vycúvať jedného dňa. A o vôňach pri sexe atď ani nepíšem. Zvaz ci fakt v tom chces pokračovať.
A možno by si ostala prekvapena, že ani ty jemu nevonas lebo také veci zvyknú byť vzájomne 😄že si proste ľudia v tomto nesadnú..nevonaju si, nechutia si. A práve príťažlivosť sa skladá z vône a chute a nie zo vzhladu. Čiže on ťa vlastne nepriťahuje iba sa ti páči.
Súhlasím ak vyslovene nekašle na hygienu (píšeš že vyzerá dobre a cvičí takže myslím že to tento prípad nebude), tak ti proste nesadlo ako vonia on.
Môžeš mu skúsiť kúpiť parfém, povedať mu že tento sa ti veľmi páči a hodil by sa k nemu.
Ja nebudem taka náročná ako tu baby, ani mne môj manžel, kým sme spolu začali chodiť nevoňal. A časom mi začal. Neviem prečo mi nevonal alebo co tam bol za problém, ale tiež žil u rodičov. Kúpila som mu voňavku, deodorant a nejako to potom prešlo, teraz mi už pekne vonia. Takže neodpisuj ho hneď len kvôli pachu, keďže nevieš čo je za tým a v pohode sa to môže neskôr zmeniť.
Ludia, ktori nepouzivaju nic, ale dodrziavaju hygienu a peru si oblecenie, ak nie su tesne po fyz.namahe a nemaju zdravotny problem, ti nemaju preco smrdiet tak, ze ides vedla nich a citis zakazdym neprijemny smrad...
Ale asi si ani nenapisala, co je to smrad..
Pot? Zatuchlina? Neprane oblecenie? Neidentifikovatelny kysly zapach?
Možno mama nakúpi mužom doma hygienické a kozmetické potreby, a tie niekomu nesadnú, alebo dostane ako darčeky, takže používa ich, a ani netuší že to nie je vôňa pre ženu príjemná. Možno mama perie v niecom, čo tebe nevonia,
Možno on používa tuhý antiperspirant a nie je to ok s jeho potom, zmeska zasmradne.
Pri bežnom rozhovore návod tému, že si bola nakúpiť pracie, že mali akciu a pokecajte čo kto používa.
Vrátane sprejov a vody po holení.
On ani netuší, že smrdká, tak mu pomôž poriešiť tento hendikep. Môj tiež používal hmmm fujko, ale ja som si išla akože kúpiť tak sme debatili pri regály a voňali , odporučila som mu inú vôňu . Takisto o sprchovaní - debata ako sa to rieši doma, ako v práci a navodila som odporúčania aj ohľadom bielizne.
Môj nosil ponožky od vietnamcov ,
chlap = neriešil =mama kupovala.
Tak som ho postupne navigovala, že ako závisí komfort a pocity z bielizne na život. Rýchlo pochopil, v čom je rozdiel, že sa lepšie cíti v bavlne a s inými kozmetickými prípravkami.
Aj čo sa ryka oblečenia - v rámci srandy som mu pri pokeci povedala, že sa oblieka ako jeho otec a nie mladý muž . Tak na zobral na nákupy a postupne sme pomenili šatník. Upresnujem - nie za luxus a značky.
PS.asi po 3 rokoch mu mama povedala, že sa oblieka ako papagáj ... Holt už nenosil čierne,hnedé a iné tmavé farby,ale aj svetlejšie.
@tamitamitami no neviem, raz tu pisala zena, ze jej muz sa proste nerad sprchoval a umyval.. vraj to bol uspesny, pohladny chlap akurat casto smrdel, lebo sa mu jednoducho nechcelo do kupelne..
@bbshop 😭 konečne som stretla niekoho normálneho s kým by som si vedela predstaviť vzťah 😔
@777januska777 aj ja skúsim toto, tiež ho nechcem kvôli tomu odpísať
Zatrtkaje si , choďte do sprchy spolu,potom sex a budeš vedieť čo ďalej
@jumama to s tou hak bolo tak, ze ked zena berie hak, vnima vone inak, preto ked ju vysadi, moze jej partner smrdiet (tym padom si az potom uvedomi, ze su nekompatibilni :D)
@minenkak nie dík 😅 poznám ho pár týždňov
Poznáš ho už pár týždňov a ešte ste nemali sex,tak to nefunguje chémia
Môj muž vraví,že zrak je najprimitivnejši zmysel ten ojebes hocikedy,ale chuť a čuch nikdy,máš keď si s ním zavrieť oči a potom budeš vedieť či ho chceš
@minenkak tak ja neplánujem s hoci kým mať sex, hlavne nie s chalanom čo poznám pár týždňov 😅

Fun fact: hormonalna antikoncepcia vraj moze "cuch na vyber partnera" ovplyvnit.