icon

Ako jemne naznačiť problém s vôňou?

30. nov 2023

Ahojte, už pár týždňov sa schádzam s jedným mužom, je naozaj fajn, dáva si záležať na našich stretnutiach, pomohol mi veľmi v jednej veci, páči sa mi fyzicky, lenže je tu taký zádrhel ako je už poznať z názvu diskusie. Neviem, ale nejako proste nevonia dobre. Neviem, čím to môže byť, je to normálny pracujúci človek, robí v office. Možno pretože niekedy ráno cvičí? Možno sa nesprchuje potom 🤔 ale aj keď necvičí a stretneme sa, tak to trocha cítiť. Za chvíľu bude mať meniny, myslíte, že keď mu dám nejakú kozmetiku alebo vzorky voňaviek ( že akože nech si vyberie, ktorá sa mu bude páčiť a dám mu ju na Vianoce), tak to pomôže? 😆 Nechcem sa kvôli tomuto s tým prestať stretávať a zas sa asi nepoznáme toľko, aby som mu to priamo povedala podľa mňa

Strana
z3
minenkak
1. dec 2023

Tak čo s ním riešiš,ak ho chceš z rozumu tak s ním bud a nerozmýšľaj či vonia

sidonika
1. dec 2023

Necvici náhodou a nedrží pritom ketodietu? Mám skúsenosť že pri ketodiete sa mení metabolizmus a prejaví sa aj nepríjemným odparovanim z tela. Bez ohľadu na kozmetiku

bbshop
1. dec 2023

Autorka, je v tom vela rozumu a malo chémie. Už dávno by si túžila po sexe s ním keby tam bola nejaká chémia a keby ti vonal tak ako ma

j_m
1. dec 2023

🤔 aby ste si nedávali kozmetiku navzájom… hmm 😂
(Inak kozmetika patrí do kategórie “nevhodných” darčekov…)

veronicka88
1. dec 2023

Môj manžel mi vonia už 20 rokov,aj keď príde z posilňovne,aj keď príde z roboty....rovnako rokybrokuce. Vždy mu poviem že keď mi prestane voňať potom až bude zle🤣neviem si predstaviť že by ma nepritahoval chlap vôňou. Ale to som ja

Strana
z3