Ako mať vzťah s chlapom, ktorý ho nechce?
Paci sa mi chalan ktory sa vyjadruje ze vztah nechce. Ja tomu neverim, pretoze kazdy niekoho hlada. Ked som sa ho spytala preco takto hoovori, tak povedal ze chce hlavne pokoj, klud, chce venovat energiu na svoje zaluby a nechce sa s nikym hadat. Deli nas 80km vidime sa len cez vikendy. Zoznamila nas kamaratka pred mesiacom a pol. Spociatku sme sa stretavali v partii ale posledne stretnutia sme sami. Metie ma pretze mi dava aj pise komplimenty je mily, neskutocne pozorny, chodime do kina, na vylety... Vsetko plati, lebo to tak chce. Sme uplne protiklady ale nasli sme aj par spolocnych veci. Vyborne sa nam debatuje, stale sa doberame, podpichujeme... Co ma ale zaraza a pride mi divne ze nechce nic hovorit o svojej minulosti o svojich vztahoch atd. Nemala som na mysli nic detailne ale len tak aby som mala nejaky obraz o nom kedze sa spoznavame. Povedal ze mal jeden vazny vztah ktory trval takmer 3 roky. Ale strasne tazko to z neho slo. Tak viac som nesondovala. Este nikdy nikto nemal problem o tom hovovit.. Dalsia vec ktorej vobec nechapem a zaraza ma je, preco sa o nic nepokusal, v kine napr, alebo vecer v aute, ked ma priviezol. Mala som na mysli aspon objatie chytit za ruku alebo bozk, kedze komplimentami ma sype stale ze som krasna ze ako mu je so mnou dobre a ze nechape preco nikoho nemam. Napadlo ma ci je gay alebo to fakt mu staci vecer len ruka??? Maximalne co bolo tak pri poslednej rozlucne pusa na lice ako to bol fakt pokrok. Inak stale ked sa stretneme a zvitame je objatie. Chalan je odo mna o 9 rokov mladsi, zanedlho bude mat 30. Mam cakat alebo sa o nieco pokusit ja? Mam v plane ho zavolat k sebe a este vyskusat ci sa konecne rozbehne... Prosim aj o muzske nazory.
@janinah z coho? Poznam tridsiatnicky co vyzeraju ako stare vyjazdene Avie a rovnako take, co sa od strednej velmi nezmenili...
9 rokov je nic, bezne funguju tak vztahy, len ty si asi este nikoho takeho nestretla alebo sa to o nich nepise, tak ani nevies a nevidis vekovy rozdiel.
@babulkomale Nepovedala by som, že 9 rokov je nič, najmä, ak je o toľko staršia žena. A nepovedala by som ani, že je to bežné. Skôr dosť zriedkavé. A väčšina chlapov okolo 30 by na vážny vzťah o toľko rokov staršiu ženu nechcela ani omylom. Bez ohľadu na to, ako dobre vyzerá.
@babulkomale ja som veľká zástankyňa toho že do 10 rokov hore dole je to z akejkoľvek strany v pohode. Ale toto je práve taká blbá konštelácia že on 30, ona 39. Chlap pravdepodobne plánuje rodinu, ale ešte ho to netlačí, možno nevie či a čo presne, chce ešte pár rokov. S touto pani by sa musel rozhodnúť tak max. po roku ísť do toho. To by musel byť veľmi silno očarený alebo veľmi rozhodný. Keby on bol napr. rozvedený 40 a ona mladistvá 49, tak je to zas iné. No toto je také...
@lanka999 to, že každý hľadá niekoho na vzťah si myslíš ty, on zjavne nie, a hlavne nie s tebou. Zmier sa s tým a neponižuj sa
@danica2711 nechapem ako ste tu dospeli k nazoru ze sa ponizujem to by ma fakt zaujimalo to poprve a zadruhe, len na okraj ze som sa stiahla a cakam,davam tomu este nejaky kratky cas a hlavne cakam na jeho aktivitu...
@lanka999 Len si daj pozor, aby si to s jeho nastavenim, že nechce vzťah, nedotiahla max. na status slobodnej mamičky.
@grof_monte_christo az taka blba niesom nie kazda to mame tak ze pozriet film automaticky znamena mat sex, je jasne cim dlhsie chlap caka tym je to lepsie a zaujimavejsie a mne sa to v praxi vyplatilo...
@lanka999 v tomto pripade si myslim, ze budes cakat zbytocne. On nema zaujem o vztah s tebou, cize nie je to tym, ze by bol hanblivy, cakal dlho a podobne veci. Pozri sa realite do oci, si pre 30 rocne muza prilis stara. Viem, ze toto citat nechces a asi sa tak ani necitis. Ty mas na dieta poslednu sancu, ak ju este vobec mas vzhladom na vek a on ma tych sanci xy tisic, pretoze ma len 30 rokov a s touto temou moze pockat kludne aj 10 rokov. Ty ak chces deti, tak jednoducho to za 10 rokov nepojde. Jasne, v tejto faze to neriesis, ale preco by si 30 rocny muz zacinal v tomto smere s neperspektivnou zenou?
@lanka999 Tak sa nám tu potom nestazuj, či mu stačí len ruka alebo je gay, ak ti takéto čakanie príde v pohode.
Mam 30r.syna a vzdy mal a aj ma mladu perspektivnu vekovo k sebe rovnu dievčinu. Som dost liberalna, ale udivilo by ma, keby prisiel s takmer 40tnickou. A naozaj nie kazdy chce vztah, ale muzi to maju aj tak, ze kym nebude niekto vhodny, tak staci aj nahrada/bolo mi povedane muzom.
Ale on samozrejme chce vztah, akurat ho nechce s tebou. Ked stretnu tu, co ho ocari tak jeho konicky a vsetko pojde bokom a bude chciet byt s nou. S tebou byt nechce, ale ak mu poskytnes sex aj bez vztahu, tak to pravdaze neodmietne.
Inak, ja si tu len tak z prokrastinacie tuknem na dalsiu diskusiu a autorka veď ty si presne toto riešila (asi s iným) už v septembri. Možno porozmyslaj preco si tskychto nerozhybanych pritahujes do zivota. Preco sa snažis zapôsobiť na chlapov, ktori sa do nicoho nemaju? A asi sa ti aj pacia mladsi, lebo ten tiež bol, ok, chapem ze nechces paprdu ale ozaj si to skus zhodnotiť. Preco sa ti to deje.
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-ho-mam-ziskat-2/
@babulkomale nie je to velky a neprekonatelny rozdiel, ale faktom je, ze pri myslienke na vlastne biologicke deti to v tomto veku zohrava dolezitu ulohu, ak jedna alebo druha strana dieta vyslovene chce. A ze to tebe pripada ok (mne to tiez pripada ok, najma ked nikto z nich deti nechce), neznamena, ze prave toto neni dovodom, preco sa muz v tomto pripade drzi stranou.
@lanka999 napíšem ti to z pohľadu chlapa - si pre neho stara a boji sa ti to povedať, resp nepritahujes ho.
O svojich minulých vzťahoch by som ani ja nič svojmu partnerovi nehovorila. To je myslím normálna vec. A to ostatné, tak je možno len hanblivejší.
Nechce vztah. Mozno k tebe pride, mozno bude len film a mozno bude aj sex, ale vztah nechce

@lanka999
9 rokov rozdiel je zajacik? 😃😃😃
Dobre ste niektore pomylene 🤦