Ako môže človek zaprieť svoju vlastnú rodinu?

18. feb 2024

Ahojte, ako môže jeden dospelý človek zaprieť svoju rodinu? Klamať dlhé roky, že nema súrodencov. Ako je to vôbec možné? Budem rada za vaše názory, že prečo to ten človek môže spraviť. A podotýkam, stále mali medzi sebou krásny súrodenecký vzťah a žiadne nezhody. Myslíte, že ten človek to nemá v hlave v poriadku alebo je za tým niečo iné? Budem rada za vašu odpoveď.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. feb 2024

@monsterablue No lenze oni stale spolu komunikovali, teda ta rodina. A vlastne partnerka hovoril ze nema ziadnych surodencov a preto som chcela vediet, nazor. lebo ja nechapem, ako to moze jeden clove spravit.

maminkadeticiek
18. feb 2024

Priklanam sa k tomu ze to nema v hlave v poriadku.Normalny clovek aj ked nema dobre vztahy s rodinou tak to pomenuje,vyhrani sa,zdovodni a zije si svoj zivot.Ale zapriet rodinu,to je z ineho sudka,klamar,krivak.

autor
18. feb 2024

@maminkadeticiek Mozem napisat prosim sukromnu spravu?

oli18
18. feb 2024

No ved sa ho opytaj, ako to my mozeme vediet?

autor
18. feb 2024

@oli18 Bude to riesene. Ja som sa normalne opytala a chcela som vediet len nazor.

diewcatqoo
18. feb 2024

Spytaj sa Desperada 🙂

bloger
18. feb 2024

Môže byť za tým veľa vecí. Ale je to také zvláštne.

jazula
18. feb 2024

Veľmi nejasne napísané…komu klamal dlhé roky? A počas tých rokov mal ten človek so súrodencami zároveň “krásny súrodenecký vzťah”? Ty si ten súrodenec a dozvedela si sa, zme sa o vás ďalší súrodenec nezmieňuje?

babydesire
19. feb 2024

A kto komu klamal ?
Asi tie vztahy neboli uplne idealne a ak ano, zrejme nieje uplne pysny na zivoty surodencov ked ich zaprie, nespomenie alebo klame ze je jedinacik ???