icon

Ako na vás pôsobí dvakrát rozvedená žena?

28. máj 2021

Ahojte ,

som nešťastná a neskutočne zúfalá . S prvým manželom som sa rozviedla , lebo sme si po čase prestali úplne rozumieť , veľmi sme voči sebe schladli a každý z nás si našiel nového partnera. Z prvého manželstva mám dve deti . Potom som sa vydala druhýkrát , s druhým manželom mám tiež dve deti a asi pred dvoma mesiacmi som prišla na to , že ma dlhodobo klame , zatajuje peniaze a má dlhy o ktorých mne sa ani len nesnívalo . S prvým manželom som bola 13 rokov a s týmto druhým tento rok budem tiež 13 rokov.
Sú chvíle kedy by som si najradšej strelila guľku do hlavy a mala už konečne pokoj . Lenže sú tu deti ktoré ma potrebujú . Idem sa druhýkrát rozviesť a ten status dvakrát rozvedená ma tiež neskutočne trápi .

Strana
z2
komplikovana
28. máj 2021

Status 2x rozvedenej by ma trapil najmenej, ked vam ide teraz o viac. A ak by niekto aj rypal, v mysli im ukaz prostredny prst s usmevom. To su take myslienky ako zo « stredoveku » rychlo sa ich zbav 😉 vela sil dobuducna

chrumka120
28. máj 2021

“Status” budeš mat stále rovnaký a to rozvedená 🙂 či si raz či druhýkrát je úplne jedno

chrumka120
28. máj 2021

Mna osobne by skôr trápili tie deti, jedno od jedného a druhé od druhého, nie kvôli ostatným ale kvôli sebe, neviem si to predstaviť

janage
28. máj 2021

@chrumka120 ja zas nechápem, čo je na tom nepredstaviteľné a prečo by ju to kvôli deťom malo trápiť. Poznám rodinu kde jemu zomrela žena a ostal s 2 deťmi, ona rozvedená s jedným a spolu jedno a normálne fungujú súrodenci.

chrumka120
28. máj 2021

@janage však ja som nepisala že nemôžu fungovať normálne, takych je veľa a toto je môj pohľad, že mne by vadilo skôr to ako to že by som bola niekoľkokrát rozvedená

leskovael
28. máj 2021

Ja sa pridávam k názorom, že si o takej žene nemyslím nič zlé... Prečo by som mala? Každý žijeme svoj život, každý kto by odsudzoval by mohol skončiť v rovnakej situácii. Navyše o tom že budeš 2x rozvedena, bude vedieť iba najbližšia rodina, takže na teba nikto nebude pozerať, ako na niekoho nenormálneho.. Ak rodina, tak si to príliš nepripúšťaj, rodičov máš podľa všetkého už vo vyššom veku, takže to nerieš ako to budú brať, tam je celkom prirodzené že budú bedákať alebo mať pripomienky. Navyše žiadna mama by nebola zrovna nadšená keby sa jej dcéra druhy x rozvádzala. Priprav sa už len na šťastný život s deťmi, po rokoch si dopraj byť sama so sebou, venovať sa len sebe a deťom a uvidíš čo ti život ďalej prinesie. Vela šťastia 🍀

autor
28. máj 2021

@chrumka120 tak to že mám deti od dvoch mužov mňa netrápi , deti mám z legálne uzatvorených zväzkov a nie niekde splodené na diskotéke alebo z nejakej rýchlovky a neviem od koho .

chrumka120
28. máj 2021

No je to na každom, ja som tým chcela povedať že sú mi v podstate skôr jedno tie zväzky ľudmi určené a viac by ma trápili tie biologické väzby, čiže k otázke, nad rozvodmi sa trápiť vôbec nemusíš.

78787878
29. máj 2021

Status 2x rozvedena Ta v dnesnej dobe vobec trapit nemusi. Ked sa polovica deti rodi nie v manzelstve... doba je uplne inde ako bola za Tvojej mamy. Mna by najviac trapili tie dlhy, ktore pan manzel nasekal.

momoqui
30. máj 2021

Ahoj, necitala som komentare iba tvoj prispevok.
Nemozes sa na seba hnevat. Ber to tak ze si v tom momente robila to co si povazovala za nejlepsie a urcite si bola o tom presvedcena.
Nie si jedina komu nevysli vztahy.
Samozrejme ze nie je to velmi chvalihodne alebo nieco co ti zvysi sebavedomie ale netrap sa nad tym.
Urcite lepsie ukoncit nefungujuci vztah ako sa v tom trapit.
Niektore zeny ostanu s tyranmi alebo s muzmi ktori ich stale podvadzaju.
Ber to tak ze silna a nenechas so sebou kyvat.
To ze budes 2x rozvedena nemusis nikomu hovorit a najma si to nevycitaj. Mas deticky a tie ta potrebuju spokojnu

staskadexter
30. máj 2021

Ahoj, ak sa môžem spýtať, ten byt a dom ste nadobudli ako ?

Strana
z2