icon

Ako nadviazať kontakt so sympatickým mužom?

11. júl 2024

ahojte prosim poradte...mám susesda, sympaticky chlap, raz sme sa chvilu rozpravali dokonca sme sa zoznamili, ale vie ze mam chlapa a 2 deti...chystam sa s chlapom rozist vztah nam nefunguje...rada by som s nim nadviazala kontakt viac viete mi poradit ako na to a co by ste na mojom mieste robili? mam strach z odmietnutia dakujem

Strana
z2
fantaghiro21
11. júl 2024

@muchotrafka298 neangazujem sa do toho, z okolia nemam taký pripad (aj ked niektori presli rozvodom,ale deti ostali pri matke ) ale hrozna predstava.
hlavne pre tých, ktorí maju peniaze a myslia si, ze možu vsetko. smutne ☹

jarnajar
11. júl 2024

Keď ho stretneš, tak začni hocijaký small talk, aj o počasí a takto sa trochu oťukáte v rámci občasných zdvorilých konverzácií. Keď už bude tvoj rozvod rozbehnutý, tak v rámci zdvorilej konverzácie prehoď, čo práve riešiš, že ideš za právnikom a pod. Buď sa chytí alebo nie. Potom je už na ňom spraviť prvý krok. Ak nespraví, tak naďalej sem tam diskutujte o počasí.

muchotrafka298
11. júl 2024

@fantaghiro21 nie je to uplne zvycajne, ze tie deti neostanu u matky, ked je "normalna". Ale deje sa to, nie je to nic zriedkave u ludi, co maju peniaze a postavenie. Pri rozvode nikdy nemozes vediet, kto bude stat proti tebe a ci skutocne ten muz, ktoreho ty uz nechces, hypoteticky, si nepovie, ze on tie deti chce a pojde za tym.

drago12587
13. júl 2024

Maš muža a 2 deti.. pričom jedine čo ta trapi je sused.. za rozpad vztahu pravdepodobne možeš ty, kedže nemysliš ani na napravu vztahu, ani na svoje deti.. a hned sa hrnieš do ineho.. ty budeš jednou z tych, ktora čo mesiac bude tahat deti k " novemu ockovi" .. sused povie nie, Janka z tindera to po 3 tom sexe omrzi a najde si slobodnu.. neksor pride 50 tnik s " BMW" zase budeš všetkym hovorit " on je taky skvely, ma rad moje deti..." Samozrejme to za 2 mesiace skonči a tvoje biedne deti už nebudu ani vediet čo sa deje.. chceš sa rozviest ? Tak sa rozved.. bud rok- dva sama, ukonči všetko aj v hlave aj na papieri... Nechaj deti predychat rozvod a neskor si začni hladat chlapa, ktoreho skor ako za rok - dva spoznavania detom neukazuj..

Strana
z2