icon

Ako nájsť normálny vzťah v dnešnej dobe?

lubomirko2
25. aug 2024

Pozdravujem všetkých, chcem sa vyrozprávať lebo toto už nie je možné, čo sa deje 🙆🏻‍♂️
Existujú ešte normálne ženy, milé príjemné ktoré vedia čo chcú a nevšímajú si len to, čo muž neurobil?
Lebo mám pocit že priťahujem len samé extrémy a už nemám ani chuť ísť na rande, lebo takmer všetky dopadli katastrofálne 🥹
Nemám problém ísť za ženou aj pomerne veľkú vzdialenosť, ani zaplatiť kávu kino, dať jej darček alebo ju vziať kdekoľvek ( som stará škola ), pozorne ju počúvať, zaujímať sa o ňu atď, tiež nemám problém dať šancu slobodnej mamičke, pokiaľ má uzatvorenú minulosť
Vždy je to na stretnutí fajn, máme si čo povedať, nálada je super, že sa mi ani ísť domov nechce a dotyčnej zrejme tiež, čas ubehne veľmi rýchlo, rozlúčka a potom to príde, som hodený cez palubu a dôvody sú čím ďalej bizarnejšie.... pokiaľ mi povie že to nevidí na vzťah lebo nie je chémia atď, samozrejme pochopím to, lenže mne dotyčná dokáže napísať že nie je vzťahový typ a pritom o pár týždňov dá fotku s druhým alebo je s ním rovno tehotná, poprípade mi napíše že sa vracia k bývalému, aj keď na neho celý čas nakladala aký je alkoholik gambler a neviem čo všetko a teraz po novom úplne stačí že nenapíšem raz na dobrú noc a už sa nezaujímam a je koniec 🤷🏻‍♂️
Pritom myslím si že nevyzerám najhoršie, nepijem nefajčím, bývanie mám svoje, prácu mám, nemanželské dieťa nemám, ani žiadne resty z minulosti, žijem aktívny život čiže žiadne vylihovanie na gauči s pivom v ruke, už si myslím že práve takí muži ženy priťahujú 😁
Áno samozrejme musí mi byť žena aspoň trochu sympatická, ale nemám žiadne prehnané nároky keďže ja som tiež úplne obyčajný muž, tak mi poraďte čo robiť a svetu mier ☮️ 😁✌🏻

Strana
z2
lubomirko2
autor
26. aug 2024

@ysseba verím že máš ten najlepší a najúžasnejší vzťah absolútne bez chybičky v celej galaxii 🤗

maruskat
26. aug 2024

@lubomirko2 skús aj sem o sebe napísať... základné info...vek, odkiaľ si...čo hľadáš..možno budeš mať šťastie,aj tu je dosť slobodných žien, ktoré možno hľadajú to isté ako ty...

jarnajar
26. aug 2024

Podľa mňa si práveže pauzu nedávaj. Sedem rande za posledné roky? To je strašné málo, najmä ak hľadáš prevažne online. Práveže sa potrebuješ stretávať, spoznávať, nezáväzne pokecať... pri takto malom počte (2 pokusy za rok) si mal proste smolu.

zuzubb007
26. aug 2024

Koľko máš rokov nebude to najväčší problém?

buba183
26. aug 2024

@lubomirko2 Čo má prísť príde. Ale nie vždy. Hlavne sa nevzdávaj. Neboli ste si súdený. Píšeš že si aktívny človek tak Máj oči a srdce otvorené a príde 😊

sevrin
26. aug 2024

To je hlavne o šťastí "trafiť sa", byť v správnom čase na správnom mieste, navyše musia tam byť vzájomné sympatie, kompatibilita pováh atď. Niekto podáva Loto celé roky jak dilino a nevyhrá nič, iný podá raz a vyhrá 4 milióny.

lubomirko2
autor
26. aug 2024

@maruskat nooo to mi vôbec nenapadlo 😁
Mám 34, som zo stredného Slovenska (ZH) no a hľadám partnerku, kľudne aj slobodná mamička, nvm či sa tu dajú nejaké súkromné správy posielať, ak tak viac informácií cez ne 🙂
A ďakujem za tip 😁✌🏻

lubomirko2
autor
26. aug 2024

@zuzubb007 34 v najlepšom veku 😁😁😁

zuzubb007
26. aug 2024

@lubomirko2 len preto som sa pýtala u mňa je už okolo 35 tky strop nezadany chlap, prípadne bez dieťaťa, žijúci napríklad u rodičov čudný, možno niečo vyžarujes čo babám vadí, keď príde láska bude nemusíš silou mocou cez net, skús v realite čo sa usmievajú baby na teba atď. na ulici vtedy máš signal

janickajanicka
26. aug 2024

@marysa21 nemusí mi ruky bozkávať,len si ma vážiť a mat rad.to mi stačí. Ale ďakujem

sisska96
26. aug 2024

No aj my s mužom sme sa zoznámili na badoo.
@lubomirko2

maruskat
27. aug 2024

@lubomirko2 veď to si mladý chlap,v najlepších rokoch.. čakala som ozaj staršieho..To nemáš v kruhu známych,rodiny,kolegov ktorí by mali vo svojom okolí baby približne v tvojom veku?keď píšeš ze zijes aktívne,mas zaluby...Na tvojom mieste by som nevesala hlavu, tá pravã urxite príde...držím palce

Strana
z2