icon

Ako nájsť partnera, keď mám strach z úspešného muža?

19. jan 2025

Ahojte. Mám takú dilemu. Začal mi písať chlap ktorý je dosť úspešný, ma vlastné bývanie, 2 vysoké školy, podniká, športuje , ma vlastné názory, vyzerá byť pri rozume, ešte aj pekný 😀, srandovny. Proste cítim že je to na mňa vysoká liga. Ja mám strednú školu, nezarabam veľa a nie som kariérny typ. Ja som typ ženy ze idem do práce , fitko, a doma večer niečo navarim alebo pozriem si film. Cez víkend nejaký výlet. To je všetko. Plus som introvert jak sviňa a neviem či by ma v tomto pochopil keďže ja nerada chodím na návštevy medzi kopec ľudí a tak. Proste mám rada svoje súkromie som v tomto podivin trochu. A on je normálny. Má rád ľudí , akcie , návštevy. Proste ja sa bojím že na rande mi začne hovoriť o jeho úspechoch čo zažil a tak a ja nebudem vedieť čo mu na to povedať. Keď si snim píšem sa cítim jak dievča z dediny :D ani v škole mi to veľmi nešlo.. no a vlastne mám chuť to nechať tak ..ale strašne ma to štve. Že dávam od seba preč šťastie kvôli strachu. len mi je ľúto že stále som si hľadala takých ktorý sú na mojej úrovni alebo podpriemernejsich.. sama neviem prečo. A dosť som pri nich trpela, dosť ma ťahali dole, nič nové som sa nedozvedela a mala som pocit že ja vediem ich a nakoniec s každým som sa rozišla lebo som tam trpela. Ja už neviem ..mám blbý pocit že náhodou to bude tak že budeme spolu žiť a že on bude zvyknutý z domu na nejaký luxus a ja nebudem vedieť splniť jeho požiadavky. Alebo že zistí že neviem matematiku dobre:D proste mám problém s logickým uvazovanim.. plus traumy z rodičov. Takže to sú také defekty ktoré mám a pracujem nanich už roky lenže raz som hore a raz dole. A otázka je aký typ chlapa si hľadať keď som taká.. t

Strana
z2
orisker
20. jan 2025

Jeden bohatý a krásny princ sa vybral hľadať si nevestu.
Prišiel do jedného kráľovstva, kde mu kráľ ponúkol, aby si vybral jednu z jeho troch na vydaj súcich dcér. Všetky boli krásne, dobré vychované a múdre, tak sa milý princ rozhodol, že ich vyskúša.
Každej podaroval truhlicu dukátov a sľúbil im, že sa o rok vráti, aby uvidel ako s nimi naložila a podľa toho sa rozhodne, s ktorou sa ožení.
A tak sa aj stalo.
Po roku sa vrátil a spýtal sa ich ako naložili s jeho darom.
Prvá mu hovorí: "Pozri, milý môj: za darovanú truhlicu som si nakúpila mnoho krásnych vecí pre seba. Sú tu krásne šperky a šaty. To aby všetci videli akú krásnu ženu máš a ako by Ti s takou krásavicou dobre bolo."
Druhá vraví: "Pozri, milý princ, za Tvoj dar som mnoho drahocenného tovaru nakúpila, ten som s veľkým ziskom popredala, nový tovar nakúpila, opäť predala a ajhľa: miesto Tvojej truhlice je tu päť truhlíc dukátov. To aby si videl aká som múdra a ako by Ti so mnou dobre bolo."
No a tretia vraví: "Pozri, milý princ, za Tvoj dar som nový krásny zámok dala vystavať, krásnym nábytkom a všetkým potrebným ho dala zariadiť. To aby si videl, ako by Tebe a aj našim deťom pri mne dobre bolo."
I zamysel sa princ nad všetkým a vybral si tú s najväčšími prsiami.

tamtamka26
20. jan 2025

no ja som mala tiež takého "na ruke", aj fešný, aj bohatý, aj múdry, hneď ma chcel presťahovať k nemu, deťom školu vybaviť...😨 ale teda ja radšej takého obyčajného, nie celkom dokonalého krásavca, ktorému nevadí, že ani ja nie som tip-top...

tehulka2011
20. jan 2025

lol len aby ta este neziadal nahodou o peniaze, aby za tebou mohol pricestovat 😃

denkanr
20. jan 2025

Na to rande chod, a uvidis ci je ozaj taky borec ako ho zatiaľ vidíš. A daj vedieť ako to s nim dopadlo 😊

stanulienkat
20. jan 2025

@orisker 😂😂😂

0silvia0
20. jan 2025

No tak mozno hlada obycajnu zenu a nie ambcioznu kareristku. Neviem preco sa podcenujes.

domkakvet
20. jan 2025

Normalne chod s nim na rande.

nominativ
20. jan 2025

No nešla by som do toho, lebo by som si povedala, že asi to nie je v poriadku... Začiatok lásky (alebo vlastne aj obyčajný úlet) nemá byť o premýšľaní o tom, že neviem matematiku a že som vlastne nejaká nula, Marienka od kráv, čo dosiahla v živote tak na vemeno. Je to... smutné (?). Držím palce

retatka
20. jan 2025

No len aby neklamal.Extrovert, krásny, úspešný, často je v spoločnosti a on si nevie v reále nájsť partnerku a je odkázaný na Zoznamky ?😀A ty už pomaly svadbu plánuješ.Možno ťa chce len na to jedno.

mantilka
20. jan 2025

Poznám mužov vysokoškolákov, ktori si zámerne vyberali stredoškoláčky. Tak to videli u svojich otcov a berú to ako dobré pravidlo. Zahod predsudky, nevieš koho hľadá. Ani ty nevieš kto v skutočnosti je. Je to fáza spoznávania. Najlepšie sú žiadne očakávania....iba nechať všetko prirodzene plynúť.

miadi
20. jan 2025

Ved protiklady sa pritahuju. Ked nevies matiku tak naco ti bude chlap co nevie matiku ? Hladaj opak seba. Sebavedomeho bez traum co ta podrzi rozosmeje. A matiku vo vztahu riesia len drzgrosi ktorym zena musi polku vsetkeho preplatit. Ziadny chlap nie je tak uzasny ako si o sebe mysli. Ani ty nie si take teliatko za ake sa povazujes. Priliz nad tym
Rozmyslas .vyberat si podpriemernejsich sa ti neoplatilo.

mnamko
21. jan 2025

A ako vieš, že píše pravdu? Mozno je to len obyčajný chvalenkar a všade bol.

Strana
z2