icon

Ako nájsť spriaznenú dušu po tridsiatke?

21. máj 2024

Mam 35, som mama 2 deti a pomaly sa zmierujem s tým ze uz nikdy si nenájdem dobru kamarátku, takú ktorej sa môžem zdôveriť, s ktorou sa zasmejem a viem ze sa môžme porozprávať aj o témach o ktorých je to vždy lepšie so ženou ako napr.manzelom...kazde kamarátstvo ktoré som si vážila a bola za neho strašne rada sa rozpadlo, jedno lebo som sa odsťahovala, druhe z výšky lebo je už tisíce km ďaleko, ďalšie lebo ma diametrálne iný život ako ja, aj keď sa raz za rok stretneme to už nie je také.. a tu kde žijem poslednych 10 rokov som na začiatku aj mala snahu, stretla som sa s par mamičkami, ale jednoducho sme si nesadli, oni mne alebo ja im, stretli sa par krát ale neklaplo to..a čím ďalej tým mi je to viac ľúto, lebo aj keď by som veľmi chcela už ani nemám záujem sa s niekym opäť snažiť nadviazať kontakt, uz som rezignovala...aj keď viem ze ma to bude trápiť do konca života...stále si hovorím vsak mam muža a deti, ale vnútri mi chýba nejaká spriaznena duša...mam pocit ze všetky majú úžasné priateľstva a ja som nejaký vadny kus...viem ze to nikto nevyrieši, len mam dnes blbý deň tak som sa chcela vyrozprávať...

Strana
z2
autor
21. máj 2024

Dievčatá nechcem písať odkiaľ som ja by som sa aj hanbila stretnut s niekym kto by vedel ze som taká zúfalka tu toto písala...určite vyzarujem niečo čo iným vadi, možno pôsobím nedostupné a možno naopak zo mňa cítiť ze som zúfalá, aj muži to vacsinou zo ženy cítia.. ja tiež sa s mužom rozprávam o.hocicom ale napr.aj tie problémy s deťmi a tak, ten stereotyp on to nechápe ze co mi vadí, plus samozrejme babské témy ako kozmetika, a také...však nie je všetkým dňom koniec, viem ze sú aj také žienky, aj mladšie aj staršie odo mňa, možno ma osud s niekym spojí ešte..

pericolosa
21. máj 2024

Zeny, ja to mam podobne, uz som rezignovana, nemam ziadnu kamosku………tiez som sa s tym uz zmierila a je mi z toho tazko.Ja som sa tuez prestahovala pred 10 rokmi a nejak cely okruh ludi co som mala sa rozpadol. uz mam iba zname, ba taky vseobecny pokec. 🤔

veverickav
21. máj 2024

Ahoj, kludne mi napis. Mam tolko co ty, tiez dve deti, a mam to velmi velmi velmi podobne ako ty. Absolutne chapem ako sa citis. 😔

buba183
21. máj 2024

Mám to podobne. Akurát kamošky si našli nové lásky tak že som momentálne bokom. Mám tiež 2deti

kikula21
21. máj 2024

@pericolosa tiez som sa s tym zmierila a preplakala🫣😬

sashka22
21. máj 2024

Nemyslím si, že by Ťa mal niekto za zufalku, práveže doba je takáto, kedy nemáme čas na bežné zoznamovačky. Mimochodom som medzi VK/LC, ak by sa niektorá cítila rovnako.

autor
21. máj 2024

Veľmi sa mi páči aké ste tu všetky milé a sucitne,ani som to nečakala...nie ze by som bola rada ze aj niekto iny je smutný ale aspoň cítim ze v tom nie som sama...ďakujem vám ❤️

autor
21. máj 2024

A zatiaľ tu nepísal nikto.z môjho mesta, keby náhodou možno by som sa ozvala 😁 ale keby ste sa medzi sebou niekto tu našli to by bola paráda 😍

veronikag1602
21. máj 2024

U nás doma muž tiež nič nechápe on povie čo by on dal zato byť doma s deťmi ...ale je rozdiel keď on keď nimi niekedy len hodinku denne a iné keď ja som s nimi nonstop ... S dokola riešim ako sa hádajú bijú hryzú...ja som rada keď večer zaspia a môžem si ísť ľahnúť ....príklad dnešný deň on si šiel ráno 6:30 do práce ja s malou do škôlky má svoje dni vzdoru takže katastrofa šli sme do škôlky v pyžame prídem domov potom s malým som dnes po doktoroch behala spotom rýchlo pre malú do škôlky aj s ním ísť na ihrisko s nimi nech sa unavia prídem domov okuprm m dám im večeru a idem ich uspavat...obaja chcu len mňa muž prišiel 18:30 s malým ani nebol lebo zaspal s malou bol asi 15 minut...on prišiel najedol sa sielsi dať s treťou víno a kuka hokej a ja som konečnú uspala malú idem dať sprchu s k.o do postele a on mi povie z čoho som unavená ...ide má poraziť z tých jeho slov...lebo samo sa popri Tom všetkom uprace,navarí atď...

kikula21
21. máj 2024

Aky kraj si aspoň prezradis?😁

linki90
21. máj 2024

Ahoj ja som tu už 4 roky a tiež nemám kamošky
, presťahovala som sa sem ,kamarátky zo školy tiež bývajú inde takže máme taký kontakt len online . Stále som na RD čiže ta kamoška mi chýba niekto s kým sa porozprávať postazujes , mám také známe z detského ihriska ale to je len ahoj ako malý a tym to haslo. Chýba aj mne kamoška ale zvykla som si iked mi je smutno . Ak si náhodou z okolia ozvi sa 🙂

kikula21
21. máj 2024

@veronikag1602 to poznam ked sa ma muz spyta z coho som unavená a potom ked vidim ze aj in je umaveny tak som sa ho tiez spytala a on potom co mi je 🤣 no sibne ma z muža 😬

kikula21
21. máj 2024

@sashka22 ty nie si z okolia Levíc?

dooscoby
21. máj 2024

Tiez nikoho nemam resp.ostala mi az jedna no neviem ci to este nazvat kamoska. Pozname sa fuha kolko 20 rokov, deti v podobnom veku a vies co v decembri 2023 som ju volala na chalupu spravit si babsky vylet, na kavu a doteraz sa neozvala a to ma uz velke deti ☹ takze som zrusila celu komunikaciu, ked nema cas tak nema nejdem sa doprosovat. Mam 2 byvale kolegyne sice sa nestretavame, ale si obcas napiseme co deti, zivot a tak sa postazujeme. Aj to pomoze. A zacala som uz viac chodit sama na chalupu, minule som zobrala mamu, porobim v zahrade, pozriem si serialy co pri detoch sa neda, proste taka psychohygiena.

kamatopo
21. máj 2024

Hlavu hore. Viem čo hľadáš a čo chces od kamarátky. No skús menej tlačiť na pílu a nehľadaj dokonalú,ale takú čo ti v ten daný moment bude vyhovovať. Ja mám veľa kamarátiek ,no popravde ani jednej nevešiam na nos moje najtajnejšie veci ( na to mám manžela). Skôr s nimi prežívam daný okamih. Nie každá žena vie pochopiť či vypočuť ,ale zas sa vie zabaviť a porozprávať o bežných veciach a niekedy to stačí len tak posedieť. Ja mám veľa takýchto príležitostných kamarátiek a od každej viem čo mám čakať. Jedna ide hneď do kina,iná na kávu,ďalšia príde na grilovačku,s ďalšou má spája ,že si rozumejú naše deti. Verím ,že aj ty máš v okolí take podobne ženy..😉

jajanka31
21. máj 2024

Ja som sa tiez prestahovala konkretne do BA, a tiez tu skoro nikoho nepoznam aj ked som tu uz 8 rokov. Mala som kamosky ale cas ukazal zijde z oci zijde z mysle. Vzdy som im pisala ja. Este aj na vianoce som darceky posielala. A toho roku som si 1.1. Povedala ze nenapisem a pockam kedy napisu oni. Dodnes sa neozvali teda asi tak. Mne chybaju aj take samotne zenske veci ale napriklad aj take ze ked chceme s manzelom niekam ist tak vzdy vsade chodime sami so syncekom. Ci uz opekat alebo nejaky vylet. Mame chatu a vzdy tam chodime sami lebo nemame koho ani zavolat. Manzel ma nejakych kamaratov ale velmi tie vztahy chladnu. Nikto nikdy nema cas, niekorych som videla naposledy na svadbe pred 3 rokmi.

Strana
z2