Ako nájsť vhodného partnera po rozchode?
Ahojte, som po rozchode sama a rada by som si niekoho našla, mám 43r. S mojím ex som bola od mojich 25tich, čiže začínam odznova.
Ale neviem, aký typ chlapa by bol ku mne najvhodnejší.
Beriem AD, trpím panickými atakmi a úzkosťami ( 22r). Sú dni, keď je všetko super, nič na mne nie je vidno. Ale sú dni, keď mi nie je dobre. Vtedy som radšej doma, v kľude a som sama so sebou. Inak pracujem, bývam sama vo svojom, šoférujem, cestujem. Isto neviem, či by ku mne bol vhodný veľmi aktívny typ muža, športovec, asi by sa pri mne nudil. Ja si doma zacvičím pravidelne, rada sa prechádzam, ale nepestujem turistiku, nekorčuľujem, nebehám, nebicyklujem. Jednoducho nie som veľmi športový typ už od detstva. Som skôr typ do mesta, na kávu, na prechádzku, do lesa, do divadla, do kina, do múzea, na hrad/zámok, jaskyňa, city turistika apd.
Takisto neviem, či je dobrá voľba rozvedený muž s deťmi, neviem, netuším. Alebo vdovec? Mladšiemu by som nestíhala. Všetci v mojom veku slobodní muži sú pomerne nesamostatní.
Je tu niekto, kto je podobne na tom ako ja?
Nedavaj si dopredu takéto obmedzenia, neškatuľkuj, nehľadajú konkrétny typ, nedefinuj si ešte sj také veci akože vdovec atď… buď otvorená zoznamovaniu, spoznávaniu sa a ono sa samé ukáže, či sa k sebe hodíte alebo nie
@anonym_autor som prekvapená, že takto uvažuješ. Muž sa predsa nevyberá ako typ auta. Alebo to medzi vami klapne a bude ťa brať takú, aká si, alebo nie. Darmo ty budeš mať určený typ, keď on s tým, aké máš stavy nebude ok.
Koľko chlapov v tom veku sú vdovci?Určite sú, ale koľko by si hľadala a preberala?ak bude vdovec bude sa enormne fixovat na deti kvôli traumr
Aktivny športovec bude robiť aktivity s kamarátom, sám a zbytok bude robit s tebou čo ťa baví.Co si robila so svojím partnerom toho by si ako zaradila?
Rozvedeneho s malými deťmi tam budeš robiť veľké kompromisy, s väčšími deťmi ako tak.
Možno prídeš na chuť bicyklu, turistike?
Ja by som si hľadala dobrú kamarátku, alebo akýkoľvek normálny chlap a aktivity zosúladite.
Hľadaj, randi a samé sa to vykryštalizuje.
@anonym_autor Ja mam tiez panicku poruchu. Ja by som povedala, ze vhodny je muz, ktory to sam nemal/nema v zivote uplne lahke a vie pochopit, ak niekto nie je vzdy a za kazdych okolnosti ok. A nebude ta brat tak, ze si to vymyslas a mas sa pozbierat. Ale nemusis to takto cielene hladat, on si pravdepodobne prave taky typ muza bude s tebou rozumiet, lebo tazkosti v zivote formujunaj nazory ludi a ich pohlad na svet. Inac by som nedavala ziadny typ obmedzenia, ja som ho teda nemala.
@anonym_autor Ja mam tiez panicku poruchu. Ja by som povedala, ze vhodny je muz, ktory to sam nemal/nema v zivote uplne lahke a vie pochopit, ak niekto nie je vzdy a za kazdych okolnosti ok. A nebude ta brat tak, ze si to vymyslas a mas sa pozbierat. Ale nemusis to takto cielene hladat, on si pravdepodobne prave taky typ muza bude s tebou rozumiet, lebo tazkosti v zivote formujunaj nazory ludi a ich pohlad na svet. Inac by som nedavala ziadny typ obmedzenia, ja som ho teda nemala.
@marianarem to si presne aj ja myslím. Ten typ muža, čo nemá vôbec žiadny problém, všetko v živote bolo u neho super a každý deň je plný energie, nebude chápať moje stavy, nebude tomu rozumieť, akokoľvek by sa snažil.
Koľko chlapov v tom veku sú vdovci?Určite sú, ale koľko by si hľadala a preberala?ak bude vdovec bude sa enormne fixovat na deti kvôli traumr
Aktivny športovec bude robiť aktivity s kamarátom, sám a zbytok bude robit s tebou čo ťa baví.Co si robila so svojím partnerom toho by si ako zaradila?
Rozvedeneho s malými deťmi tam budeš robiť veľké kompromisy, s väčšími deťmi ako tak.
Možno prídeš na chuť bicyklu, turistike?
Ja by som si hľadala dobrú kamarátku, alebo akýkoľvek normálny chlap a aktivity zosúladite.
Hľadaj, randi a samé sa to vykryštalizuje.
@luccija chlapi okolo 50 - 55r žiaľ už môžu byť vdovci. Viac si rozumiem so staršími mužmi.
@anonym_autor nechces radsej psika?
@anonym_autor nechces radsej psika?
@tykat mam psa. Ale pes nie clovek, nie je to muz po tvojom boku.
To sa predsa neda takto radit cudzimi ludmi, vztahy su prilis zlozite na take analyzy.. Proste stretnes niekoho, s kym si padnete do oka a bude.

@anonym_autor potrebujes chlapa?