Ako nájsť vnútorný pokoj, keď vás nikto nemá rád?
Ako sa s tým vyrovnať? Celý život som len každým odstrkovana, nikto ma nenávidí, dokonca ani vlastná mater, nikdy som nemala žiadne kamarátky, kamarátov. Môj život je jedno veľké trapenie
@grof_monte_christo on ma nikam na ziadnú terapiu neposiela. Len spomenie že ti a tí ľudia majú názor že sa máš dať liečiť. On má tam neposiela
Tak, my ťa tam tiež posielame.
Pozri si dnes telerano, tema o dusevnom zdravi, o psychologoch aj , ze to nie je nic zle...
Tie si pozri na FB blog Tak trocha inak, ...precitaj si prispevky
Autorka sa chová ako obyčajný zbabelý zbabelec. Nič viac a nič menej. Nie je ochotná čeliť svojim vnútorným problémom, postaviť sa im a ísť za odborníkom, ale vymýšľať o samovraždách a tým pádom presunúť všetky problémy a celu starostlivosť o dieťa na priateľa a ublížiť najviac na svete vlastnému dieťaťu, ktoré bude vyrastať bez matky, s tým nemá najmenší problém. Mozes sa hanbiť. Písali ti tu ľudia, ktorí si zažili horšie veci ako ty. Jediný rozdiel medzi tebou a nimi je, že oni začali niečo robiť. Ty si sa rozhodla byť zbabelcom a je to tvoje rozhodnutie a nik iný za to nemôže, iba ty sama, ty si tak rozhodla.
Ja mam rada šťastne konce ..Vsetci, čo boli na dne, zamakali na sebe a splnili si sny, namiesto fňukania. Ja som ti dala xy tipov a tvoja odpoved - niekolkonasobna diskusia o samovražde..
K tebe sa aj dostava, čo ti ludia hovoria? Zahniezdi sa ti to v uchu?
Teraz už chapem v biblii to slovo, ze šipy zleho mame odražat vierou..Ty to robiš trochu opačne - ti, ktori ti chcu dobre, tych slova odražaš preč a slova toho zleho, že sa maš zabit, prijimaš s otvorenou naručou..
Ty totalne musiš zmenit mindset a prekopat svoj život od zakladov, aby na konci bolo viťazstvo
Teraz pozeravam dokumenty o Elliotovi Rodgerovi, ktori pochadzal z bohatej rodiny, otec režiser pracujuci v Hollywode, žil v Londyne..Tento Elliot v 18rokoch chodil po červenom koberci, Armaniho oblečenie, okuliare za 300$, BMW osmičkova rada..Čo by som ja za to dala!!
A on to nevidel, že bol obdarovany až nadmieru, on sa sustredil na multimilionarov a tym zavidel..Proste v celej svojej nahote nevidel ubohost svojej duše 'že to čo mal, si nevaźil, všetko ako 21ročny vyhodil von oknom vražda- samovražda a vždy len bažil za tym, čo nemohol dosiahnut..Proste blaznovstvo
A to je tragedia, ked si človek nevaži, čo ma
Ty tvrdiš, že si extra škareda 'ale chlapa si si našla, maš zdrave dieťatko, ktore ťa miluje a potrebuje, zrejme maš aj fajn pracu, si zdrava a ty to všetko vyhodiš oknom,.lebo pred 15 rokmi ti nejaky fracek povedal, že si škareda
Neuveritelné
Vidím, že aj ti najtrpezlivejší to už vzdali a nikto už nie je ochotný ťa podporovat tou formou, ze sa tu len vyrozpravas. Tvoja cesta smer odborná odborná pomoc je jasná, inak úplne zbytočne premárnis svoj život.
Ja by som k tomu tolko povedala, ze autorka je podla mna na tom uz tak zle, ze ona to naozaj vsetko nevidi realne, tieto rady, ale vidi len to jedno, ze chce odist atd... dnes to teletano bolo take super, to si si mala pozriet. Aby si vedela ze aj napr taka Smatanova sa 2 roky liecila, dokonca liekmi a pekne to tam vysvetlovala, ze ked ti nieco v hlave nefunguje, to sa neda vyrobit, to nahradia tie lieky na ten cas, co sa das dokopy... aby si mohla normalne fungovat
Ja za tým vidím aj veľku dávku egoizmu, stále len ja, ja, ja, mne bolo pred 100 rokmi ublížené, ale že týmto ruinuje budúci život svojho jediného dieťaťa ju ani len nenapadne.
Citala som aj tie ine prispevky a pokial sa autorke narodilo babo nedavno, je to poporodna depresia ako vysita. Plus zmiesane s tym detstvom. Bohuzial ono to tak byva, ze po porode sa to vsetko spusti... autorka urcite vyhladaj odbornika NIE JE TO NIC ZLE. uvidis prejde par mesiacov a budes sa citit lepsie. Len teraz to nedokazes vidiet.
Toto je v prvom rade o vzpurnej povahe a až potom o popôrodnej depresii.
Niečo v tom zmysle: a just k tomu odborníkovi nepojdem, môžete sa všetci aj na hlavu postaviť. Radšej budem každý týždeň písať na MK.
@karolinakr Ja vlastne dieťa nemám, ale keby som ho mala, tak prisahám, že akékoľvek sračky z minulosti by ma nestiahli na dno a dala by som mu ho seba to najlepšie. A keby som schytala popôrodnú depresiu, tak sa aj po kolenách doplazim k psychoterapeutovi, aby mi pomohol sa z tohto pekla dostať a mohla som byť svojmu dieťaťu oporou na celý život.
Všetko ostatné sú len debilné výhovorky! Tak a definitívne tu končím.
A prečo si nenajdeš nejaku letničnu cirkev? Tam nie su ludia dokonali, ale maju iny zaklad života, nehodnotia podla stavu a peňazi, su priatelski, budu sa modlit za teba, ked budes na dne, pomôžu ti aj konkretne..Ked ta nikto nema rad, nenavidi a odstrkuje..Najdi si cirkev, kde nie su len pro forma obrady, ale živa viera, kde konkretne najdeš lasku a priatelstva,povzbudenie a zaujem
A hlavne sa začni modlit, lebo dovtedy sa nestane nič
Ja nechapem, že to neskusiš
A este posledny bod, realne sa pozri do svojho vnutra a na svoju povahu, tiež môže byt aj v tebe nejaka chyba, lebo vačšinou nie je človek outsaider bezdòvodne
Vyzor - nevyzor, ked budeš sladka ako med, najdeš aj lepšie prijatie
@katkami123 nemyslím si že by som mu týmto ublížila.. ma jeden rok, pamätať si ma nebude a tým pádom myslím že ani chýbať mu nebudem. To horšie by bolo v jeho takých 4 a viac rokoch. A nie, ja sa za zbabelca nepovažujem. Prečo? Len preto že odmietam psycho liečbu?
@karolinakr vieš to tak býva že rany na tele sa zapoja rýchlo, ale rany na duši asi nikdy. U mňa to platí.
Ja svoje dieťa milujem najviac. Ale čoho má desí najviac je to že sa podobá na mňa. Sa bojím aby on nemal také problémy.
Ja vám všetkým ďakujem za rady, viem že boli myslené v dobrom.
Áno, silný človek bojuje, ty si zbabelec. Radšej sa zabiješ ako sa dať liečiť, veď sama píšeš úplne z cesty. A áno si sebec a zbabelec, pripravís ho tým o matku, ako bude žiť s tým, že jeho matka sa zabila, celý život? Čo ak mu to niekto v hneve vykričí, tvoj pristel, tvoja matka, že to kvôli nemu? Lebo si to nezvládala? Ako ho potom ochranis pred zlými ľuďmi? A ak tvoj priateľ nezvládne starostlivosť a dá ho tvojej matke? Pripravíš svojmu synovi rovnaké detstvo aké si mala ty pri matke, ešte horšie. Mozes sa hanbiť. Silný človek bojuje, zbabelec sa zabije.
@grof_monte_christo presne konecne to niekto povedal tak ako to je ona nechce pomoc len zaujat na mk….lutujem jej muza aj dieta maju to tazke
@lenagawel To by som zas nepovedala, že chce zaujať, ja jej to verím, že sa jej ťažko žije, len MK nie je adekvátna náhrada za odbornú pomoc, ktoru potrebuje.
Mna to dost aj serie, že si nič neberieš k srdcu, lebo ty si mysliš, že ini ludia nemali vnutorne zranenia ? mali, niekto to znaša horšie niekto lepšie, to naozaj nie je nikoho zasluha nakolko je slaby alebo silny..Bola tu diskusia, že baba po porode zistila, že chlap ju podvadza nie jednorazovo, ale mal v posteli babu, ale niekolko rokov popri manželstve..,ona v rukach male babo prave narodene...tak o ňu som sa bala najviac, a tam som si hovorila, že ani svati jej nepomôžu...sa odmlčala...myslela som na najhoršie a potom prehovorila asi po mesiaci, ale to bol asi najkrajši koniec na Modrom koniku pre mňa, kde napisala, že sa odmlčala, nechala si to prejst hlavou, s mužom sa rozišla, a uzdravilo ju jej "žabiatko" proste dieťatko, to bolo tak krásne, a vtedy som si povedala, že to bola silna žena..takto keby každy reagoval, tak sme šťastní ľudia
@karolinakr Cudzí vlas vo vani?
@katkami123 Nepovažujem sa za zbabelca.
@karolinakr áno, ja uznávam, všetci sme nejakí, každý z nás prežíva bolesti inak. Vidíš,ja sa s tým nedokážem vyrovnať. Ani po toľkých rokoch. A tie diskusie som sem pridávala preto, lebo som sa potrebovala vyrozprávať z mojich pocitov takto anonymne. Neprišla som si tu robiť srandu ako to niekto spomenul.
@grof_monte_christo presne
Ako sa máš teraz?
@loliki stále rovnako, nič sa nezmenilo
Kľudne sa tu prichádzaj vyrozprávať, ak ti je potom lepšie. Veď na to tu MK je. A je dobre aspoň, že o tom rozprávaš a dostávaš to zo seba von 😉

Ale to nemôžes takto riešiť, že po každej vyhrotenej situácii napíšeš na MK, že sa ti nechce žiť. Ty sa musíš naučiť takéto situácie zvládať a im aj predchádzat. Stavím sa, že muž ta dourazal aj kvôli tomu, že sa nechceš dať liečiť. Tak dokaz sebe aj ostatným, že nie si žiadna troska, zacni s tymi terapiami konecne 🙏