icon

Ako nájsť vnútorný pokoj, keď vás nikto nemá rád?

2. nov 2023

Ako sa s tým vyrovnať? Celý život som len každým odstrkovana, nikto ma nenávidí, dokonca ani vlastná mater, nikdy som nemala žiadne kamarátky, kamarátov. Môj život je jedno veľké trapenie

katkami123
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
14. dec 2023

@loliki Vieš čo, škoda s tebou diskutovať 🙂

loliki
14. dec 2023

@grof_monte_christo Nenútim Ťa. 🙂

katkami123
14. dec 2023

@loliki
Ale veď ja si možem diskutovať čo a kde chcem, snáď mi tu nebudeš ešte rozkazovať, kde mám a kde nemám prispievať a koľko. Ty to čo tak prežívaš. Už tu kvôli tebe ľudia mažú svoje komentáre, spamätaj sa… ty sa choď pomodliť, máš tu vypisovať ľuďom somariny a do toho sa mozes predávkovať tým magneziom, keď je to vraj také super. Adios.

loliki
14. dec 2023

@katkami123 Ty tu komunikuješ rozkazovačne. Nezvládaš to. Strácaš nervy.

karolinakr
14. dec 2023

@loliki načo sa do nich navažaš? chceš autorke pomoct? nech ti napiše spravu, stretnite sa a počuvaj jej nareky trpezlivo aj rok,.toto načo je dobre, tu uražať ludi, čo jej chcu pomocť
ja mam pre autorku pochopenie, ale pokial ona nezačne konať, my tu možme pisať aj do konca sveta, tú pracu vykonať musi v prvom rade ona,,,zvolila unikove stanovisko radšej na miesto boja,,.mmožno len jej chceli baby naznačiť lepšiu perspektivu..tym, že si prešli podobnym, ukazuju svetlo na konci tunela, a ty tu z nich robiš chudery, pri tom je to mimo misu - bezpredmetne..skôr to hovori niečo o tebe - posmešny ton atd..

katkami123
14. dec 2023

@loliki
😀😀

katkami123
14. dec 2023

@karolinakr
Človek niekoľko krát aj slušne naznačí a nič … 😀🤷🏻‍♀️
Inak čo chováš na družstve? To by ma zaujímalo.

karolinakr
14. dec 2023

@katkami123 stavebne družstvo som myslela, nie JRD
😅
teraz si ma pobavila

loliki
14. dec 2023

@karolinakr Práve preto som zareagovala, lebo napísala autorke, že je šibnutá a zbabelá.

katkami123
14. dec 2023

@karolinakr
🤣🤣🤣🤣 vidíš a ja ze zvieratká, viem, ze raz si spomínala elektriku, ze ti vypli… tak som si ešte myslela, že zvieratám to asi moc vadiť nebude, že sú v chlade.

grof_monte_christo
14. dec 2023

@karolinakr A práve som mala pocit, ako sa to tu začalo uvoľňovať, oba tábory začali hľadať spoločnú cestu. Ale žiaľ, typická téma na MK, ktorá klasicky končí hádkou.

katkami123
14. dec 2023

@loliki
Už to toľko neprežívaj. Ty jediná to tu z nás všetkých momentálne najviac prežívaš. Ideš bojovať za autorku, ktorá ťa má na háku ako aj nás všetkých.

karolinakr
14. dec 2023

@loliki vieš beriem to v kontexte celej diskusie, čitala som prve strany a posledne posty.. nemožeš brat všetko važna čo druhi ludiia hovoria, to by sa človek zblaznil..ano, zvonka možno par ludi ju označi za blazna, ti, kt, su duchovni, si pomyslia, že nejake zlo na ňu pôsobí, psychiater ju bude brat zo svojho hladiska a určovat jej diagnozy, hladať lieky...každy to berie zo svojho uhla...dôležite, aby jej to pomohlo a ona si mohla z toho niečo zobrať..čo jej pomôže, zachrani ju a povedie k spokojnemu životu...hm....

karolinakr
14. dec 2023

@katkami123 ne, ne kozičky až na dôchodku 😅😂

katkami123
14. dec 2023

@loliki
Ale veď je zbabelá, nie je? Má ročné dieťa, odmieta terapeuta, dokonca ešte iba ísť ku kozmetičke, tak čo to je? A vyhovára sa na okolie, ktoré vôbec nemusí vedieť, ze chodí k psychologovi, pokým im to ona sama nepovie. Je zbabelec. Ona sama s tým má vnútorný problém si to priznať.

A žiaľ, keď sa zabije, zároveň získa aj nálepku od okolia, že bola bláznivá. A zas bude len trpieť jej dieťa, ktoré vdaka nej získa tiež nálepku. Ja jej neverím, že má naozaj svoje dieťa rada, milujúca matka takéto životne rany svojmu dieťaťu neurobí a myslí v prvom rade na dobro dieťaťa a ako ho ochrániť pred zlom.

karolinakr
14. dec 2023

ono aj to môže byt forma diagnozy, ked človek nepočuje...napriklad ked su diskusie, že manželka je bita ako žito 20 rokov, nevychadza z izby, muž ju ponižuje, bije a ona nema odvahu odisť,,,ma milenku, ona pri nom trpi a drži sa ho ako kliešť...velmi som tu ženu lutovala, ponukla jej pomocm, ja som neni taky posero, aj opatrne, aby to muž nezistil a ona čo spravila? zmazala diskusiu, ženy považovala za maximalne nepriatelky a o rok znova založila diskusiu, že sa boji vychadzať z izby...vieš, a čo s takymi ľudmi...len ich polutovat a naozaj len sa pomodliť, nech im Boh otvori oči
akože trpíš s ňou, ale si totálne bezmocná a nezmôžeš nič..

autor
14. dec 2023

Ďakujem za všetky rady, podporu, pochopenie. Hádať ste sa tu nemuseli začať.

loliki
14. dec 2023

My len diskutujeme. Chýbala si mi, tak som musela písať tým, ktoré tu boli. 🙂

katkami123
14. dec 2023

@loliki
Ti držali pištoľ pri hlave, aby si nám písala? Ked si MUSELA 😅

karolinakr
14. dec 2023

autorka, a tebe čo dava zmysel? dostala si odpoved na svoje otazky? ja ked sa modlim, vždy sa niečo stane

loliki
14. dec 2023

@karolinakr Ináč, to je dobrý nápad. Môžem potvrdiť, funguje to a vždy ma následne napadne: Bože, prečo som sa na Teba neobrátila skôr?

karolinakr
15. dec 2023

akurat sme prišli na to, že si uplne fajn baba..niektore anonymy vedia byt otravne ..hm.. čo ty na to?

lenagawel
15. dec 2023

@katkami123 presne tak

tiika
15. dec 2023

@autorka A neprezradíš, ako to naozaj je? Či je to skutocny príbeh alebo je za tým niečo iné?

autor
15. dec 2023

@tiika prečo si myslíš že je toto celé vymyslené?

katkami123
15. dec 2023

Pre toto autorka… lebo jedna osoba už nevie, čo “inteligentné” by tu ešte napísala.

grof_monte_christo
15. dec 2023

Mna ani na sekundu nenapadlo, že téma môže byť vymyslená. Mala som tu aj svoje komenty zo života, ale zmazala som ich.

lenagawel
15. dec 2023

mna zaraza ze ktosi povedal ze autorka nieje egoista ale tolko ludi tu napisalo autorke vela povzbudivych sprav, ponuklo sa jej byt kamaratkou, ponukli sa ze moze napisat, dokonca zdielali aj svoje vlastne tazke osudy a zivoty, no a autorka? totalny ignor na tieto spravy a ide si len svoje. Dobry clovek ako da ona nazvala by aspon reagovala nejakym sposobom na tieto spravy ale ju nezaujima nic ine len jej vlastna osoba a jej vlastny zivot. Takze to tu fakt nema zmysel a je to cesta bez konca tu pisat ✌🏼

katkami123
15. dec 2023

@lenagawel
Dobrý človek je diskutabilné. Skôr je verklík.

@grof_monte_christo
Tiež mi ani na sekundu nenapadlo, žeby to bolo vymyslené.