Ako napísať správu chalanovi?
Caute vedeli by ste poradiť čo napísať chalanovi? On mi napísal takú celkom odveci správu že či som bola tam s tam a mňa to veľmi potešilo tak sme si začali písať a teraz mám takú potrebu tiež niečo také napísať ale všetko mi príde také moc okate alebo zvláštne vôbec neviem čo by bolo také prirodzené a zároveň by to rozprúdilo dobrú konverzáciu a možno došlo neskôr aj k nejakému stretnutiu. Musím podotknúť že sme sa videli len 2krat a nerozprávali sme sa len sme o sebe vedeli a na základe toho sme si začali písať.
@anonym_autor Tak asi naozaj chlapec nevie čo chce..no ak je ešte vo veku" násť"...v každom prípade si podľa mňa urobila dosť na to aby sa chytil...veď daj tomu čas
@anonym_autor
@monicka585 ďakujem hej tak to bude asi najlepsie
@anonym_autor zalozila si temu co mas napisat a nakoniec z teba vypadlo az "aky si mal den?"
Rovno si sa mohla opytat co bolo v skole.
@anonym_dc7d56 ale veď to nebolo len to ja som tak postupne že ako sa má, potom som sa ho na filmy písala a že ci rád fotí lebo som si všimla že pridáva pekné fotografie a tak či sa tomu venuje nejako profesionálnejšie. Myslím si že som sa snažila až až vytvoriť nejaký zaujímavý rozhovor
@anonym_dc7d56 ale veď to nebolo len to ja som tak postupne že ako sa má, potom som sa ho na filmy písala a že ci rád fotí lebo som si všimla že pridáva pekné fotografie a tak či sa tomu venuje nejako profesionálnejšie. Myslím si že som sa snažila až až vytvoriť nejaký zaujímavý rozhovor
@anonym_autor tak to potom hej. S tym spravnym to ide samo...on nim nie je

@monicka585 no veď práve som z toho zmätena pretože on mi napísal ako prvý s potom znova, keď som ale začala písať ja tak som mala pocit že ho len otravujem neviem no
@anonym_autor Tak asi naozaj chlapec nevie čo chce..no ak je ešte vo veku" násť"...v každom prípade si podľa mňa urobila dosť na to aby sa chytil...veď daj tomu čas
@anonym_autor