Ako nechať zaľúbenosť odísť a nájsť pokoj
Ahojte, mám 25 a zaľúbila som sa staršieho chlapa, ktorý bohužiaľ má záväzky. Áno, viem, nemalo sa to stať, a viem čo presne budete písať, ale už to nevrátim. Zistila som že sú veci úplne inak , ako mi on podal. hlavne je, že s tým chcem skončiť, že som si to uvedomila a nechcem ďalej pokračovať v tomto divadielku. Začali mi úzkostné stavy prednedávnom, mala som silný panický atak s ktorým som skončila az na pohotovosti. Chcem toto celé nejak v čo najmožnejšom "kľude" oplakať a vykašľať sa nato. Lenže sa to nedá, som príliš zaľúbená a neviem si pomôcť. Ako ho nechať ísť? Čo robiť aby som sa z toho nezblaznila? Nulový kontakt nieje možný , keďže pri jeho práci ho skoro každodenne stretnem. Ďakujem pekne za všetky normálne odpovede, aj za tie ktoré budete moralizovať, možno mi s tým otvoríte oči. ďakujem krásne
@janinah to si bohužiaľ nemôžem dovoliť momentálne.
mas 25, zivot ide dalej, nevies, aka laska ta caka za rohom...pises akoby on bol jediny zmysel tvojho zivota, co - aj keby nebol zenaty a mohli by ste byt spolu - toto nesmies dopustit, aby ta niekto tak ovplyvnil...to nie je zdrave ani prinosne pre tvoj zivot, tvoju sebahodnotu, atd....normalne sa venuj svojej praci, zalubam, inym ludom, chce to cas, ale ono to prejde (pisem z vlastnej skusenosti)
@terezka3211 staci, ze si si uvedomila, ze ta oklamal. Toto si opakuj zakazdym, ked ho stretnes. Je to klamar, ktory oklamal teba a klame aj svoju partnerku.
No už keď si dostala panicky atak z toho ze nemôžeš byt s chlapom ktorého ľúbiš, to je už na návštevu odborníka.. A to ta nechcem uraziť ale takéto reakcie nie sú úplne normálne...co ja som sa naplakala a natrapila kvôli chlapom, ale skončiť na pohotovosti kvôli tomu nie je v pohode
vyhľadať odborníka ohľadom toho ataku...psycholog popr. psychiater.
@13uzivatelka11 prepáč asi som to zle napísala, neskončila som tam za tohto chlapa, len horšie znasam stres, ale nebolo to za neho..ja sa len obávam ako túto situáciu vyriešiť bez ujmy na mojom duševnom zdraví
@terezka3211 Ak Ti kvôli tomu začali úzkostné stavy a mala si už aj panický atak (aj keď píšeš, že nie primárne kvôli nemu), tak by bolo vhodné vyhľadať odbornú pomoc. U psychologičky sa "vykecáš" a ona Ti to pomôže spracovať. Pretože to, čo človek nemá spracované, ho vždy najviac trápi a je len v bludnom kruhu, stále dookola to rieši.
Pozbieraj svoju hrdost, hlavu hore, nikto z nas nie je bez chyby, ci omylu a ty si sa rozhodla ist spravnou cestou, tak bud na seba dobra aj pysna, krocik po krociku to zvladnes, predstavuj si co dobre ta v zivote caka pretoze prave teraz nic nestracas, akurat svoj cas
@terezka3211 dolezite je, ze vies, ze nemozes byt s nim, lebo to by bolo este viac stresu ako mas teraz, chce to len cas a casom to prejde.
Tak to je jedno z čoho si to mala, aj tak by bolo najlepšie vyhľadať odbornú pomoc aby to neprešlo do horších stavov. Darmo ti tu budeme písať ze je to debil nájdeš si iného, sama viem ze to nefunguje ani keď mi to povie kamoška. Dobrý psychológ ti pomôže vyrovnať sa aj s ostatnými vecami aby.si lepšie zvládala stres atď
Kvôli atakom určite k odborníkovi. A čo sa týka jeho, tak si povedz, že ako dobre že si neotehotnela s ním. Vždy keď som na dne si poviem, že v podstate som na tom lepšie lebo Život si predstavujem ako kruh...raz som hore a raz dolu. Keď som dolu, tak ma čaká krajšia budúcnosť. Verím, že po búrke vyjde určite slniečko. Keď sa dáš dokopy a začneš veci brat ako idú, v slobode ver, že si ťa nejaký princ všimne. Ver, že slobodný bez záväzkov bude ten pravý. Keď si veriaca modlí sa vopred sa toho pravého. Pozehnavaj ho už teraz, nech sa stretnete v pravom čase pripravení, zrelí na vážny vzťah. Držím ti palce.

Odísť z práce.Hadam to nie je jediná práca na svete