icon

Ako niekoho vyhodiť z mysle?

3. apr 2022

Ahojte baby , dlho som rozmyslala ci to tu napisat ale kto mi poradi lepsie ako druha zena ?!🙈 Ide o nasho suseda ja neviem co sa to somnou robi cely den nanho myslim 😔 Je o 8 rokov mladsi o to sice nejde kedze ja neveru uplne odmietam ale fakt az mi je smutno z toho ze to neviem ovladat proste ho mam stale v hlave . Stretavame sa vo vytahu , pri bytovke , v obchode ... este horsie je to ze sa na mna tak krasne usmieva az sa rozplyvam🤦🏽‍♀️ citim sa ako nejaka pubertiacka 🤦🏽‍♀️🙈 Baby prosim nesudte ma ja sama neviem co robit chcem to zastavit , nerozpravame sa spolu ale ked sa vidime tak si len pozerame do oči a usmievame sa to napätie medzi nami by sa dalo krajat 🙈Mam partnera dve deti a toto by som im nespravila aj ked mna muz podviedol ale ja na toto fakt niesom len ako sa toho zbavit ? Neverila by som ze ja mozem nieco take zažit a bum nejaky "sopliak" mi pomota hlavu 🤦🏽‍♀️😔

Strana
z2
svetlonos
3. apr 2022

Autor, ak ta to ukludni, roky uz nezijem na sk a na milion percent ta nepoznam 🙂 Pokojne napis a neboj, aj keby som ta poznala a tvoj manzel bol moj brat (ziadneho nemam 😁) tak mu to nepoviem. Je to medzi konkretnym parom. Mne sa to stalo dvakrat a pomohli mi dve rozdielne veci. Ak sa rozhodnes, kludne napis 🙂

Strana
z2