icon

Kde v trnavskom kraji začať prípravu na náhradné rodičovstvo?

nininka12345
24. apr 2026

Prosím vás je lepší návrat alebo úsmev ako dar? Neviem sa rozhodnúť kde začať prípravu... TT kraj

anonym_5efa07
25. apr 2026

@nininka12345 Skús napísať otázku zrozumiteľne.

anonym_06818d
25. apr 2026
@anonym_5efa07

@nininka12345 Skús napísať otázku zrozumiteľne.

@anonym_5efa07 Ak by si vedela odpovedať, tak rozumieš.

billy_jean
25. apr 2026

Myslíš prípravu na náhradné rodičovstvo? Išla by som do Návratu. Vedú ťa celým procesom od začiatku, robia oficiálnu prípravu, psychologické posúdenie.

anonym_93a6d3
25. apr 2026

@nininka12345 nerozumiem otázke, načo sa vlastne pýtaš?

nininka12345
autor
25. apr 2026
@billy_jean

Myslíš prípravu na náhradné rodičovstvo? Išla by som do Návratu. Vedú ťa celým procesom od začiatku, robia oficiálnu prípravu, psychologické posúdenie.

@billy_jean áno náhradné rodičovstvo som myslela... Som v tom nováčik ,nevyznám sa v tom preto hľadám čo najviac info...a v úsmeve to tak nemajú? Lebo mám pocit že čo som zatiaľ našla je viacej o návrate a veľmi málo o úsmeve preto si neviem vybrať a recenzie sú všelijaké 🤔😕

nikadomi
25. apr 2026

My sme robili prípravu v úsmeve, ale v Ba.. veľká spokojnosť, príprava bola úžasnaaa. previedli nás procesom a doteraz nás sprevádzajú, ak sa niečo vyskytne.. Máme syna 10r a dcéru 5rokov..

nikadomi
25. apr 2026

Ale za mňa ideálne si zavolať do oboch a zistiť, kedy vôbec otvárajú skupiny, kedy prebiehajú prïpravy, koľko sa platí a podľa toho sa rozhodnúť, aby vám to vyhovovalo a rozodnť sa podľa toho

rebsina
26. apr 2026

Ja som robila na upsvar v tt

nininka12345
autor
26. apr 2026
@nikadomi

My sme robili prípravu v úsmeve, ale v Ba.. veľká spokojnosť, príprava bola úžasnaaa. previedli nás procesom a doteraz nás sprevádzajú, ak sa niečo vyskytne.. Máme syna 10r a dcéru 5rokov..

@nikadomi ďakujem za odpoveď

danka_gi
27. apr 2026

@nininka12345 s obidvoma budete spokojni. Ja som to riesila ako pisal niekto vyssie, ze som si zavolala aj do Navratu aj do Usmevu ako dar a vybrala som si tych, co mali skorsi termin. Teda nakoniec sme robili pripravu v Usmeve ako dar. Prebiehalo to vacsinou v skupine cez vikendy a mali sme aj zopar individualnych stretnuti so psychologickou (tiez jej nerobil problem vikend alebo vecerne hodiny po praci)len teda posledny krat sme sa stretli cez tyzden, lebo boli pozvane aj pani z uradu aby nam vysvetlili aj ako to funguje tam.... drzim palce. Je to krasna cesta 😊

danka_gi
27. apr 2026

@nininka12345 este pridam, ze psychologicka nam aj vravela, ze hocikedy ked budeme mat problem mozeme sa ozvat a este robia rozne stretnutia pre rodiny, kde je prizvany aj nejaky psycholog s temou. Este som tam nebola, tak to neviem posudit, ale posielaju mailom pozvanky. Uz sa dlhsie chystam, ze by som isla 🙂