Ako odhaliť neveru?
Ahojte, napadlo mi založiť tému NEVERA.
Ako ste na to prišli a čo bolo potom?
Začnem: Ráno sme sa lúčili, videla som ako ma oblečené spodky, večer prišiel, šiel sa sprchovať a mal ich naopak...
Už predtým som z neho cítila iný parfém ako môj, ale povedala som si že aaa to je blbosť po 15 rokoch by to neurobil, urobil 😀😅
(Všetko bolo ideálne, žiadne problémy, obhajoba bola že len mal potrebu aj v robote tak čo mal robiť 😂😂)
@deti95060810 no tak mám dovod, nemusia vedieť vsetci s kým som žila a teda kto som,mám tu známe 🙂
no žeby som mala potrebu riešiť nejakého blbečka, čo mi je neverný...ani omylom...a ešte aj zakladať diskusiu..to by mi dobre preskočilo...
@micusa2222 tak žila som s ním 13 rokov,a 15 sme boli spolu,ale to mi len tak napadlo,možno dával iné varovné signály ktoré som len nechcela vidieť
@jozinzbazin22 už je to za mnou,pozbierala som sa
Mne len pri pohári vína napadlo že ako to zistili iné ženy,čo keď to trvalo dlhšie a ja som to nevidela, možno už aj pred deťmi..
Ale to je jedno teraz tak ci tak,ale nenudím nikoho odpovedať mi
Je to smutne,ze sa o deti nezaujima.A chce si len uzivat a kolko ma rokov??
@tiezjedna popravde neviem,venoval sa mne,deťom, chodili sme na výlety, na rande, mali sme milostný život, rozumeli sme si,milovali sme sa,teda to som si myslela...a zrazu mu preplo. Aj s tými spodkami, bol to ako nejaký vnútorný hlas čo mi vravel aby som vošla do kúpeľne vtedy

To je vymyslená téma?