Ako odhaliť neveru?
Ahojte, napadlo mi založiť tému NEVERA.
Ako ste na to prišli a čo bolo potom?
Začnem: Ráno sme sa lúčili, videla som ako ma oblečené spodky, večer prišiel, šiel sa sprchovať a mal ich naopak...
Už predtým som z neho cítila iný parfém ako môj, ale povedala som si že aaa to je blbosť po 15 rokoch by to neurobil, urobil 😀😅
(Všetko bolo ideálne, žiadne problémy, obhajoba bola že len mal potrebu aj v robote tak čo mal robiť 😂😂)
musí to byť bezcharakterný človek, keď sa k tebe tak zachoval a k deťom to sa nedá ani ospravedlniť
@tehula2016 môj ex nevidel syna 15r...
@tehula2016 naozaj som si myslela že máme úžasné manželstvo rodinu a bude to navždy
Kazdy spravi nejaku chybu a na neveru sa pride. Tak to proste je, bud nieco uvidis na soc sieti, bud nesedi alibi, alebo je tam takyto dokaz. No co, poslat do prec a dovi. Alebo zvazit otvoreny vztah z oboch stran.
@kiki68 tak u mňa by to nešlo, ja takéto veci nedokážem tolerovať
Ja tiez nie, u mna bol po nevere rozchod aj po 7 rokoch. Hlavne to ze keby mi to povedal hned” vies mame aj my problemy, niekoho som stretol “, ale anciasa ked to niekto iny nabonzuje a vsetci to okolo vedia z jeho kolegov. Ja som na to prisla cez soc siete, nahodou. Presne the vnutorny pocit
Dozvedela som sa to az po rozchode, cerstvo po rozchode asi 2-3 tyzdne, ked este nasi priatelia a znami vlastne ani nevedeli, ze sme rozideni.
Znameho som nahodne stretla v meste a vravi mi: “aaa Hani, pocuj, nechcem aby to nejako blbo vyznelo, ale ty si tehotna?” Kukam nanho ako puk, bolo leto, mala som dake saty na sebe a vravim, to preco sa pytas? Vyzeram tak? 😅 a on na to: “noo ved vidim ze nie, len som vas minule videl s ….. (ex) v tescu a zdalo sa mi, ze mas brusko uz take dost velke. Ale teda teraz som v pomykove, to bol asi niekto iny.” A ja ze 🤨🤨🤨
O par dni som sa dozvedela, ze ma polroka podvadzal s kolegynou a nabuchal ju. Vsetky vikendove akoze pomahacky kolegom na domoch = sukanie s kolegynou. Vzdy sa vratil domov s tym, ze mi porozpraval zazitky ako sa tam stretol ten s tym, hudba hrala, robili strechu a grilovali… 💩. Vsetky akoze vylety k rodicom na vychod, kde ma nechcel brat, lebo nerozpravam ich jazykom = sukanie s kolegynou. Ked k nim akoze isiel, mal pripravene fotky z predoslej navstevy, ktore mi posielal. Mal to chlapec premyslene do detailu. Nastastie sme neboli zobrati.
@hankab no pekne,ake ozaj rozne zle pribehy pise sam zivot.
U nas velmi podobny pribeh...roky pekny vztah, a potom ma nechal s malym dietatom kvoli milenke, ze je to kolotoc povinnosti (no nekecaj) a on si chce zivot aj uzivat (nepochopitelne je, ze sa za tie roky naozaj neprejavoval ako sebec alebo nezodpovedny a zrazu som ho nespoznavala). Za dietatom nastastie chodi.
13rokov spolu z toho 6rokov manželia... Prvý polrok 2024 vyplakaval ako sa bojí, že o nás s dcérou príde... A potom prišla do prace "kolegyňa" s ktorou si tak rozumel, že o pár dní mame rozvod.... A ta jeho kolegyňa rozbila takto už 4te manželstvo... A ako som na to prišla? Najprv som mu nasla konverzáciu v telefóne a o par mesiacov nato mi napísal jej muž 🙈a už to išlo... Ale som šťastná, že ma zbavila takého chlapa... A o dieťa zatiaľ javí záujem, uvidím čo bude ďalej.
Až sa to zle číta, ja zase nemám pochopenie pre užívanie a bokovky,nikdy to nepochopím, načo si nás potom brali?
Vtedy to tak citili, a potom sa nechceli "obetovat". Chceli iba dobre casy, nie tie narocne.
@liliana8 a vraj v dobrom aj v zlom, že?...ja ani neviem s kým je a ako sa má a už ma to ani netrápi, dievčatá majú 9 a 10 rokov...ale sú veľmi rozumné a chápu to
Este k mojmu prispevku doplnim, ze ex bol tak prespekulovany, ze bol schopny na tu stavbu za kamosmi naozaj ist po navsteve milenky, prezliect sa do monteriek, niecim sa tam zamazat a poslat mi odtial fotku ako “robi na stavbe”. Realne tam bol 15 minut a tvrdil, ze isiel rano o 9 a vrati sa o 17. Cestou domov este spravil nakup, aby bol za pekneho. Neskutocne, ako niektori ludia dokazu klamat. Po tom, ako tieto veci vysli vsetky najavo som sa citila ako hlupa chudera s IQ -150.
@tehula2016 otec mojej kamošky si jedného dňa zmysel, že chce byť slobodný, doma tri deti v17 r 15r a 1,5r kamoškyna mamka materskej. Predal chatu pri rybníku a kúpil veľkú motorku. Vypadol sa na rodinu na hypo aj na výživné. Nakoniec zbalil o 20r mladšiu,
Tiež nič netušili....
@katica06 kokos,no pekne.Tomu sa hovori riadny hajzel.
Ja som raz v kaderníctve zachytila na pol ucha jeden totálne bizarný prípad. Na detaily sa presne nepamätám, ale pointa bola, že nejaká pani (už to nebola mladá žena, ale s dospelým synom) išla na aute k svojej kamoške na oslavu k jazeru vedľa mesta.. syn ju viezol, a pri jazere si všimli jednu chatu, ktorá vyzerala presne tak, ako ich chata. Teda zaujala ich prístupová cesta a brána, že úplne to isté. Tu sa mi marí, že aj zastavili auto, a v Tom si všimli, že pri chate stojí také isté auto, ako auto jej manžela a zistili, že to je skutočne auto jej manžela. On mal údajne milenku dlhé roky, že stihol jej dokonca urobiť v rovnaký čas rovnakú prerábku víkendového domu, akú robil na chate,.ktorú vlastnil s manželkou a tam sa stretávali. Vraj že roky rokúce.
Spodky naopak je top😁🤌Ďakujem za super začiatok dňa.
Ako odhaliť je ťažké napísať, keď niektorí sú tak šikovní, že žena ostane totálne v šoku keď to praskne a ženy tu často opisujú branie telefónu sebou, zakódovaný mobil, agresívna reakcia až priam výbuch ak chcú niečo pozrieť v manželovom mobile...našťastie zatiaľ reálnu skúsenosť nemám, ale čo tiež ozaj nechápem, ako môžu chlapi kvôli nejakej ženskej totálne kašľať na svoje vlastné deti. To musí byť hrozné, aj pre tie deti. A autorka píšeš, že baby sú rozumné a chápu to, ale prepáč, toto sa chápať absolútne nedá.
@enmery teraz sa už smejem aj ja ale vtedy som si pripadala ako totálna zaslepena debilka
@vilma7 chápu, že ich otec je ....., zo začiatku som mu volala, že ho chcú vidieť, že či nechce byť s nimi,pred pol rokom som mu išla volať a mladšia dcérka prišla za mnou že mami kašli už na to😪 A pritom to bol taky úžasný otec
Musíš to proste "pustit". Ani ho nijak neznásilníš ľúbiť a chcieť svoje deti. Každého jeho rozhodnutia raz dobehnú. Aj tých, ktorí si myslia, že nie. Každého. Ty preživaj naplno každý deň, že nie si roky klamaná . Máš úžasný život, len ako väčšina sa sústreďuješ na to malo, čo nemáš a nevidíš zvyšok. Ešte dnes si naplánujte kino, večeru, objednaj sa na nechty, kozmetiku, chod do knižnice, kaviarne. Čokoľvek. Ľudia by úplne inak žili svoje životy, keby im niekto povedal, že v utorok umrú. Nevážime si tento dar a minúty. Začni.
Baby ani neviete ako si vás veľmi vážim, že ste toto museli prekonať a popritom s detičkami, toto nie je skúsenosť čo by mala žena /aj muž/ zažiť a detičky už vôbec, ste úžasné
@alenka58 Neboj, aj mnoho žien sú svine a ublížili mužom/otcom. Každý padne, kto vstane je už sám o seba hrdina-bojovník. Ale ja to tu vždy píšem, obdivujem každú matku na svete. Už len tým sú pre mňa hrdinky. A to už nehovorím o matkách chorych/postihnutých detičiek. Klobúk dole je slabé slovo.

Vy tomu rozumiete zeny?Normalne zijete s chlapom roky, mate deti, ste rodina. Zrazu mu prepne, neodola pokuseniu, este dajme tomu ze toto viem pochopit. Ale ze rok nevidel deti. Ja si to neviem predstavit ze by sa takto zachoval moj muz. Ved by sa zblaznil, keby rok nevidel deti. To naozaj zena roky nevidi akeho ma debila? Ci to naozaj tak zrazu sa z milujuceho otca stane “bezdetny” muz?