icon

Ako odpustiť bývalému?

28. jan 2023

Ahojte baby chcem sa vás opýtať, či mi neviete dať rady, ako odpustiť bývalému ? Je to už 9 rokov, on sa oženil, je šťastný a ja sa snažím všemožne, ale nenávidím ho. Ja viem, že to nie je správne, ubližujem iba sebe, ale neviem mu odpustiť, to ako sa zachoval, ako mi ublížil.

Strana
z4
toskanka
29. jan 2023

@zoro9836 Tiež mi to tak príde. Ale on mal ťažko na salame a hneď si našiel inú. Aj s týmto treba rátať, keď druhej strane navrhneme rozchod.

gertrudaosem
29. jan 2023

Možno to len vyzerá, ze je šťastný... Vieš aj reálne že je šťastný, či len z FB IS a pod ? Lebo tam väčšina príspevkov je prifarbena a nemá to nič s reálom.

terezka1947
29. jan 2023

@autorka,ak by si bola skutočne šťastná,neriešila by si ho toľké roky. Chápem,že po nejakom bolestivom rozchode,ublizení sa človek potrebuje spamätať. To je úplne pochopiteľné.
Ale ak už ty máš vzťah a si v ňom šťastná,nemali by ťa vôbec trápiť,čo tvoj bývalý.
Potom niečo v poriadku v tvojom terajšom vzťahu nie je.
Skús porozmýšľať.

lily14
29. jan 2023

Odvtedy si nemala nikoho? Ste v kontakte?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
blondtana
31. jan 2023

@autorka Mala som to podobné, rozišla som sa s ex kvôli jeho správaniu, nezodpovednosti, klamstvám, chcel sa vrátiť, dala som šancu, ale pomaly a on si medzitým našiel druhú, do mesiaca druhá spávala v našej spálni, hrozne ma to štvalo, ubijalo, dokonca mi dlhoval peniaze, za rok sa ženil a čakali dieťa, ja som si povedala, že musím nájsť lepšieho, krajšieho, mudrejšieho a bohatšieho, aby som dosiahla zadosťučinenie a prestala sa hnevať a vieš čo?... mám mladšieho, krajšieho, inteligentného, s 2 VŠ, s dobrým platom, nefajčiara, zodpovedného, ktorý ma nikdy nenechal odísť, ktorý má dokopal splniť si sen, s ktorým som pobehala kus sveta, s rovnakým svetonazorom a zaľubami a vtedy som si uvedomila, že všetko sa deje z nejakého dôvodu, že všetko je tak ako má byť a môj bývalý vzťah má mal poučiť a posunúť k niečomu lepšiemu, k môjmu terajšiemu mužovi, s ktorým mám dieťa...a môj bývalý?..nech je šťastný, prajem mu to a odpustila som mu aj tie peniaze, čo mi nevrátil...je to jeho svedomie 😉

loliki
31. jan 2023

Prípadne skús čítať literatúru k danej téme. Je veľa kníh. Napr.
Miluj tak, akoby si nikdy nebol zranený

elalala
31. jan 2023

Na odpustenie musí človek dozrieť, vnútorne to uzavrieť a pohnúť sa ďalej...na to ti nikto návod nedá... ak je to vec, ktorá ťa dennodenne trápi, navštívila by som terapeuta, veľmi pomôže nezávislý úprimný názor osoby, ktorá nepozná nikoho z vás... ak si na neho spomenieš len niekedy, keď ho napríklad stretneš alebo príde na neho reč, tak by som tomu nechala ešte čas... každý človek sa vyrovnáva s vecami svojim spôsobom

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4