Ako osloviť staršiu ženu na dovolenke?
Ahojte baby,
Som sam na dovolenke (psychohygiena a tak...) a je tu jedna zena ktora sa namna velmi krasne stale usmieva....vsimol som si to prvy krat v hotelovom vytahu ked sa nam stretli pohlady. Zdravime sa, stale sa namna usmeje ale to uz viem povedat ze to je ozaj usmev ked zbada len mna....no problem je ze ma tu dceru (cca 7 rokov?)....mne to nejak nevadi rad by som s nou mozno len siel na kavu...ale bojim sa ju oslovit lebo mozno ma manzela...neviem...pridem na izbu myslim nato ako ju oslovit a som z toho az v strese...dlho sa mi to nestalo ale ozaj ma ocarila....viete mi poradit? Rad by som s nou aspon to kavu dal 🙂
@betulinka1 už sa zoznámili 😉
@demodun tak super
Keď je staršia,asi je tam s vnučkou.Kludne ju oslov,veď to je normálne na dovolenke
ta diskusia nie je az taka dlha, ak si date 10 min namahu a precitate si ju celu, zistite, ze situacia sa posuva vpred a vase rady uz nie su uplne aktualne
@simca06022011 ach, koľkokrát sa mi to stalo...
Ale už si dávam pozor, prečítam všetko, a reagujem až na koniec, alebo len na jednotlivé reakcie ak mi stoja za to. Učíme sa celý život
@cacianka no mne sa to stále stáva:D

Na dovolenke je to najlahšie. Ideš okolo pristavíš sa, ako sa vám páči hotel? Boli ste niekde na výletoch? Premýšľam na tým a nad tým.