icon

Ako ovplyvňujú svokrovci rozhodovanie o nákupe auta?

13. apr 2025

Manzel chce kupit velke auto nejake 8 miestne, najprv som s tym bola ok. Vela cestujeme po viletoch. A kedze zijeme aktivne ( lyze,korcule atd) aj tych veci je vela. No vcera padlo ze aj preto aby s nami mohli chodit svokrovci. Trochu ma to zaskocilo. Sme s nimi velmi casto a este aj vilety.. pri tom ked sme s nimi dost sa im prisposobujeme. Niekedy viac nez detom. Co sa mi nikdy nepacilo. Oni proste maju inde zmyslanie lebo maju o 30 rokov viac. Aky by ste na to mali nazor vy?

anjelicek26
13. apr 2025

Ved sa opytaj manzela, ako to myslel... mat moznost odviezt viac ludi je velmi fajn. Bezne beriem viac, ako len tych mojich, co sa tyka treningu, zapasov, vyletov je to na nezaplatenie... Manzel povedal vyslovene, ze "odteraz budu chodit svokrovci vsade s nami" alebo povedal "ak by chceli ist, mozeme ist spolu"... to je velky rozdiel... vydiskutujte si to v klude, pochybujem, ze planuje tahat rodicov uplne vsade...

liz_lemon
13. apr 2025

vylet

jamimo
13. apr 2025

svokrovci- nesvokrovci... záleží od vzťahov. Sú rodiny, kt. vyhovuje chodiť spolu na dovolenky 👉 všade a spolu. Vtedy má 7-8 auto zmysel. Sú však aj rodiny, ktoré preferujú svoj strávený čas bez svokrovcov. V tom prípade vieš kúpiť aj 5 miestne auto s veľkým kufrom na batožinu, korčule...
Poznám rodiny (4, 5 členov) ktoré majú veľké autá pre 7-8 ľudí... Zväčša na príťaž, lebo zvyšné fleky sú vždy "vtierky" ktoré sa chcú zviesť s nimi. A už ich to obťažuje 🤷‍♀️

pribinak
13. apr 2025

Že raz za čas by sim s tým bola ok. Nie stále, chcem si užiť čas ja muž a decka.

Ehm, výlet

really8
14. apr 2025

Tiez planujeme 7m. Aby mohol hocikto s nami hocikam.

mandzula
14. apr 2025

Vadilo by mi, ze mi to predostrel ako hotovu vec. Nevadili by mi svokrovci na vylete, no muselo by to mat pravidla - urcite by som chcela viac vyletov bez nich ako s nimi. A ak to ma byt parkrat do roka, vadilo by mi kvoli tomu zivit velke auto, ak by nam inak stacilo mensie.

deti95060810
14. apr 2025

nebola by som nadšená... výlet raz za čas spolu - ešte možno áno, ale často to už nie.

felycity
14. apr 2025

Mozno to nie je myslene, ze stale, ale sem tam ak budete chciet ist spolu( vyket, nakup ci navsteva) to ma svoje vyhody, kam ich budete brat je len vas dvoch. Kazdopadne mat taketo auto je len vyhoda.

minenkaa
14. apr 2025

Nikdy a ešte sa prispôsobovať počas voľna s rodinou

mysiarka
14. apr 2025

tak jedna vec je to, ci chcete alebo nechcete to velke auto. sama si povedala, ze je to dobry napad, ze by sa hodilo. uz to, ci budu s vami chodievat svokrovci je druha vec. ale asi by som sa skrz nich neobmedzovali pri kupe auta. to si treba potom uz doriesit s nimi a hlavne s manzelom.

basulaak
14. apr 2025

Za mna super napad. Hned by som ich vsetkych vyprevadila na vylet aj so svokrovcami a detmi a ja si urobila cas pre seba. Sama 🤣

alenka58
14. apr 2025

môj syn s nevestou chceli kúpiť aj 8 miestne auto tiež aj kvôli nám rodičom, vyviedli sme ho z toho, lebo nám je lepšie ísť dvomi autami ako jedným, keď niekam ideme do jedného bodu, máme iné tempo, taktiež na chalupu nám je ísť lepšie skoro ráno, oni ešte s deťmi veľa x len raňajkujú a pod. a keďže majú veľké terénne auto, toto daľšie by im len stálo na dvore bolo by málo používané keďže majú len 2 deti, ja sa dosť nerada prispôsobujem a keď tak len vnúčatám

janickacrazy
14. apr 2025

No úprimne výlet so svokrou je pre mňa skôr nočná mora ako pohoda, lenže moja našťastie už nikam chodiť nechce. Takže za mňa nie. My sme zobrali do zahraničia moju mamu na pár dní a aj to bola riadna výzva, ale dajak sme to prežili. My najradšej sami chodíme.

margotka17
15. apr 2025

Možno to manžel myslel len tak, že v prípade potreby by sa pohodlne odviezli aj s vami. Možno občas nejaký výlet, ale nie každý výlet. Porozprávaj sa s manželom, ako to myslel, ale väčšie auto je vždy lepšie, mám viac úložného miesta. Aaaaa, veď nemusíte mať všetky sedadlá v aute, môžete odobrať kvôli uloznemu priestoru a tým pádom svokrovci nebudú mať na čom sedieť 🫣.

mantilka
15. apr 2025

Mne by vadili spoločné výlety ale brat napríklad rád ide so svokrovcami...deti sú radi s babkou a dedkom, robia im program.